Benim Albümüm / Çeyrek Final Sonuçları

şimdi şöyle baktığımız zaman yıldız ile tarkan finalde olursa daha çekişmeli bir sezon finali olur sıla kalırsa daha heyecansız geçebilir oyüzden tarkan yıldız şeklinde bir ayarlama yapalım
@Bully @denizz19 @xemrexxx :A:A:A
ay zaten yıldız ve tarkanın yanında sıla kim 5 yıllık şarkıcı:A

Sağol ama onu kullansam bu seferde yarı finalde elenirdim. Ben şampiyonluk için yarışıyordum. :) Zaten senle öyle planlamıştık.

Tebrikler arkadaşlar. :D Her daim adaletli olmaya çalıştım. :D @Bully @denizz19 @xemrexxx

Bana yüksek oy veren herkese teşekkürler. :D
sende çok iyi yarıştın buraya kadar cnm ahh @destere oy veremeden gitti felon eskici faland veremedi gunesinogluda verse sen avantajlıymışsın kısac kader neyse o yaşanıyor diyelim şans melekleri @Bully un yanına gelmişler bu hafta :F:F:F

sende çok iyi yarıştın buraya kadar cnm ahh @destere oy veremeden gitti felon eskici faland veremedi gunesinogluda verse sen avantajlıymışsın kısac kader neyse o yaşanıyor diyelim şans melekleri @Bully un yanına gelmişler bu hafta :F:F:F
Hee evet. :D @destere ah testere. :A Birkaç kişide yoktu dediğin gibi.
Neyse 4.lük iyidir diyelim. All Star olursa bir revenge alırım.:D:)

Zamanında zevksizde diyordun foruma unutmayız unutmadık :A :A
Ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum herkesin zevklerine saygım sonsuz. :A

Serenay'la da öyle şampiyon olmuştuk şans melekleri hep benim yanımda :A

Gerçi @eskici'yi kınıyorum anlaşmıştık Tarkan'a iyi verecekti ama gelip oy kullanmadı. ss

kız @sürgünüm ü @china_shangai yi jüriye alsana ayol oy kullananlar arasında yürü anca gidersin albümü çıktığında emzikle dolananlar var hep sılaya gidiyor oylar o yüzden.ss

ıyy bu durumda favori sen oluyon .ss gerçi forumun müzik zevki biraz @Maskeli Fedai nin dediği gibi.ss
Kuzu Kuzu efsanesiyle zirveye oynamamız gerekirken yarı finale çıktığımıza seviniyoz la eğer Kuzu Kuzu ile ilk kez yarışıyor olsaydım ben de ortalığı ayağa kaldırıyor olabilirdim şu an @Maskeli Fedai gibi :A

Kuzu Kuzu efsanesiyle zirveye oynamamız gerekirken yarı finale çıktığımıza seviniyoz la eğer Kuzu Kuzu ile ilk kez yarışıyor olsaydım ben de ortalığı ayağa kaldırıyor olabilirdim şu an @Maskeli Fedai gibi :A
şimdi insanlar maskeli melununu sevmiyor adeta fare suratlı gülşahın forum versiyonu o yüzden tarkandan biraz point kesilmiştir :A