müzik zevksizlerine rağmen 3.olmuş olucamİnş elenirsin
Ayyy bu kız bu işi çok iyi biliyor @denizz19
Aynen elemek lazım Sıla'yı şampiyonluk isteğim dostluktan daha ağır bastı şu an. @xemrexxx
o fazla x
sende çok iyi yarıştın buraya kadar cnm ahh @destere oy veremeden gitti felon eskici faland veremedi gunesinogluda verse sen avantajlıymışsın kısac kader neyse o yaşanıyor diyelim şans melekleri @Bully un yanına gelmişler bu hafta
sende hangi şarkılar kaldıAynen elemek lazım Sıla'yı şampiyonluk isteğim dostluktan daha ağır bastı şu an. @xemrexxx
Hee evet. @destere ah testere. Birkaç kişide yoktu dediğin gibi.
Ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum herkesin zevklerine saygım sonsuz.Zamanında zevksizde diyordun foruma unutmayız unutmadık
Serenay'la da öyle şampiyon olmuştuk şans melekleri hep benim yanımda
Hatırlamazsın tabi işine gelmiyorBen öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum herkesin zevklerine saygım sonsuz.
Hüp ve Sen Başkasınsende hangi şarkılar kaldı
Delillerle gelelim pls.Hatırlamazsın tabi işine gelmiyor
ıyyy melun.ss acaba @denizz19 da neler kaldı ittifakımızı duydupundan beri kouya yazamıyorHüp ve Sen Başkasın
Delillerle gelelim pls.
Simdi onu mu arıcam isim yok gücüm yokHüp ve Sen Başkasın
Delillerle gelelim pls.
kız @sürgünüm ü @china_shangai yi jüriye alsana ayol oy kullananlar arasında yürü anca gidersin albümü çıktığında emzikle dolananlar var hep sılaya gidiyor oylar o yüzden.ss
Oluruna Bırak ve Boş Yere şarkıları kaldı sanırım elinde.ıyyy melun.ss acaba @denizz19 da neler kaldı ittifakımızı duydupundan beri kouya yazamıyor
ıyy bu durumda favori sen oluyon .ss gerçi forumun müzik zevki biraz @Maskeli Fedai nin dediği gibi.ssOluruna Bırak ve Boş Yere şarkıları kaldı sanırım elinde.
Kuzu Kuzu efsanesiyle zirveye oynamamız gerekirken yarı finale çıktığımıza seviniyoz la eğer Kuzu Kuzu ile ilk kez yarışıyor olsaydım ben de ortalığı ayağa kaldırıyor olabilirdim şu an @Maskeli Fedai gibiıyy bu durumda favori sen oluyon .ss gerçi forumun müzik zevki biraz @Maskeli Fedai nin dediği gibi.ss
şimdi insanlar maskeli melununu sevmiyor adeta fare suratlı gülşahın forum versiyonu o yüzden tarkandan biraz point kesilmiştirKuzu Kuzu efsanesiyle zirveye oynamamız gerekirken yarı finale çıktığımıza seviniyoz la eğer Kuzu Kuzu ile ilk kez yarışıyor olsaydım ben de ortalığı ayağa kaldırıyor olabilirdim şu an @Maskeli Fedai gibi