Benim Albümüm / Çeyrek Final Sonuçları

Noldu la kaç haftadır elenmemi bekliyon ama Tarkan ve ben sana nanik yapıp duruyoz :A
gördüğün gibi deniz bu zorlu haftada da 1.olmuş bence artık güçlerimizi birleştirip gönderelim finale birlikte çıkalım neticede biz muhteşem yüzyıl izlerken deniz sevdaluk izliyordu öyle bir melun insan yani:A

puan durumu geldi 🙂🙂🙂

@turkuazz sezen aksuyu iyi idare ettin bence 😉😉😉

@Harunnn60 çok üzüldüm ilk defa beni dinlemedin elendin koparılan çiçekler ile gelmeni çok söylemiştim geçmiş olsun :(:(:(
Sağol ama onu kullansam bu seferde yarı finalde elenirdim. Ben şampiyonluk için yarışıyordum. :) Zaten senle öyle planlamıştık.

Tebrikler arkadaşlar. :D Her daim adaletli olmaya çalıştım. :D @Bully @denizz19 @xemrexxx

Bana yüksek oy veren herkese teşekkürler. :D

1.olarak dördüncü hafta zirvesiyle dalya yarışımı sürdürdüğüm için mutluyum. Oy verip destekleyenlere teşekkürler. Kalite kazandı. :A

Elenen arkadaşlar @Harunnn60 ve @turkuazz ne yazık ki 2 kişi elenecekti sağlık olsun diyelim. Başka baharlarda buluşuruz inşalllah. :D

@Bully ve @xemrexxx sizlere de tebrikler yarı finale çıkmaya hak kazandınız. Finale kim çıkacak bakalım. :A

1.olarak dördüncü hafta zirvesiyle dalya yarışımı sürdürdüğüm için mutluyum. Oy verip destekleyenlere teşekkürler. Kalite kazandı. :A

Elenen arkadaşlar @Harunnn60 ve @turkuazz ne yazık ki 2 kişi elenecekti sağlık olsun diyelim. Başka baharlarda buluşuruz inşalllah. :D

@Bully ve @xemrexxx sizlere de tebrikler yarı finale çıkmaya hak kazandınız. Finale kim çıkacak bakalım. :A
nasıl de yaptığı şikeye güveniyor.ss @Çiğdem- e ne vadetti acaba herhalde bir düzine memeli oğlan falan hediye ettin.ss

Sonra bir ara forumdan kayboldu sonra tekrar geldi etkisi geçince :F :F
Küfür lafın gelişi ya ama çok sinirlenmişti bu forumun zevkiyle bakkala bile gitmem falan diyordu. :F
evet elenmedi bu sefer ama bu sonuçta parlak değil kuzu kuzu 3 def kullanıldı bence üçündede kötü sonuc aldı forum sevmiyor ilginç olarak normlde 1.olmalıydı yanı:F

ama @Maskeli Fedai kuzu kuzu ile değil bence şımarık ile elenmesi daha unutulmayacak birşeydi bence o şarkı tüm dünyada popüler olmuştu yabancı ülkelerin bildiği tek tarkan şarkısıdır belkide :F:F:F

Yarı finale kaldığım için çok mutluyum. :D @Maskeli Fedai melunu 2'dir çeyrek finalde takılıyordu bu sefer hak ettiği yarı finali görmeyi başardı megastar Tarkan. :A

@xemrexxx @denizz19 sizlere de tebrikler bakalım finale hangi iki isim çıkacak :D

@Harunnn60 @turkuazz geçmiş olsun çok iyi yarıştınız siz de. :D

evet elenmedi bu sefer ama bu sonuçta parlak değil kuzu kuzu 3 def kullanıldı bence üçündede kötü sonuc aldı forum sevmiyor ilginç olarak normlde 1.olmalıydı yanı:F

ama @Maskeli Fedai kuzu kuzu ile değil bence şımarık ile elenmesi daha unutulmayacak birşeydi bence o şarkı tüm dünyada popüler olmuştu yabancı ülkelerin bildiği tek tarkan şarkısıdır belkide :F:F:F
Neyse o konulara çok girdik zaten bırak da yarı finalin tadını çıkaralım. :F Ama çocukken en sevdiğim şarkıyı zirvede görmek isterdim tabii orası ayrı. :D

Forumun zevki diyip geçecez artık yapacak bir şey yok :A

şimdi şöyle baktığımız zaman yıldız ile tarkan finalde olursa daha çekişmeli bir sezon finali olur sıla kalırsa daha heyecansız geçebilir oyüzden tarkan yıldız şeklinde bir ayarlama yapalım
@Bully @denizz19 @xemrexxx :A:A:A

Ben düşük oy vermedim yaaa adaylar az puanlar haliyle düşük görünüyor. 10luk sistemde 6 filan verirdim. Gerçi her ne kadar şu verdiğim tabloda 4'e tekabül etse de:X

Ne demek ne demek Tarkanla büyüdük:A

Haftaya 1 puanı grantiledin:A
ıyyy pis.ss @Çiğdem- bunu atalım taraflılığını ilan etmiş bu mesajla:A

Neyse o konulara çok girdik zaten bırak da yarı finalin tadını çıkaralım. :F Ama çocukken en sevdiğim şarkıyı zirvede görmek isterdim tabii orası ayrı. :D

Forumun zevki diyip geçecez artık yapacak bir şey yok :A
Zamanında zevksizde diyordun foruma unutmayız unutmadık :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,688
Üyeler
8,477
Son Üye
noni