Noldu la kaç haftadır elenmemi bekliyon ama Tarkan ve ben sana nanik yapıp duruyozSertab gitti gibi. Tarkan yine ucuz yırttı.
Noldu la kaç haftadır elenmemi bekliyon ama Tarkan ve ben sana nanik yapıp duruyozSertab gitti gibi. Tarkan yine ucuz yırttı.
Ceza almışmıydıAma unutulmayacak gibi değil la Kuzu Kuzu'ya düşük puanları görünce deliye dönüp küfürler savurduydun ortalığa
İftira Kuzenim yazmışAma unutulmayacak gibi değil la Kuzu Kuzu'ya düşük puanları görünce deliye dönüp küfürler savurduydun ortalığa
gördüğün gibi deniz bu zorlu haftada da 1.olmuş bence artık güçlerimizi birleştirip gönderelim finale birlikte çıkalım neticede biz muhteşem yüzyıl izlerken deniz sevdaluk izliyordu öyle bir melun insan yaniNoldu la kaç haftadır elenmemi bekliyon ama Tarkan ve ben sana nanik yapıp duruyoz
Küfür lafın gelişi ya ama çok sinirlenmişti bu forumun zevkiyle bakkala bile gitmem falan diyordu.Ceza almışmıydı
Yok beee ben sadece Sertab elendi diye üzüldüm. Severdim kendisini. Yoksa Tarkan'ın elenmesini niye bekleyeyim, düşman değilim sonuçta.Noldu la kaç haftadır elenmemi bekliyon ama Tarkan ve ben sana nanik yapıp duruyoz
Sağol ama onu kullansam bu seferde yarı finalde elenirdim. Ben şampiyonluk için yarışıyordum. Zaten senle öyle planlamıştık.puan durumu geldi 🙂🙂🙂
@turkuazz sezen aksuyu iyi idare ettin bence 😉😉😉
@Harunnn60 çok üzüldüm ilk defa beni dinlemedin elendin koparılan çiçekler ile gelmeni çok söylemiştim geçmiş olsun
nasıl de yaptığı şikeye güveniyor.ss @Çiğdem- e ne vadetti acaba herhalde bir düzine memeli oğlan falan hediye ettin.ss1.olarak dördüncü hafta zirvesiyle dalya yarışımı sürdürdüğüm için mutluyum. Oy verip destekleyenlere teşekkürler. Kalite kazandı.
Elenen arkadaşlar @Harunnn60 ve @turkuazz ne yazık ki 2 kişi elenecekti sağlık olsun diyelim. Başka baharlarda buluşuruz inşalllah.
@Bully ve @xemrexxx sizlere de tebrikler yarı finale çıkmaya hak kazandınız. Finale kim çıkacak bakalım.
Sonra bir ara forumdan kayboldu sonra tekrar geldi etkisi geçinceKüfür lafın gelişi ya ama çok sinirlenmişti bu forumun zevkiyle bakkala bile gitmem falan diyordu.
Sonra bir ara forumdan kayboldu sonra tekrar geldi etkisi geçince
evet elenmedi bu sefer ama bu sonuçta parlak değil kuzu kuzu 3 def kullanıldı bence üçündede kötü sonuc aldı forum sevmiyor ilginç olarak normlde 1.olmalıydı yanıKüfür lafın gelişi ya ama çok sinirlenmişti bu forumun zevkiyle bakkala bile gitmem falan diyordu.
Emreye 1 vermek benim için zevk olacak.Yarı finale kaldığım için çok mutluyum. @Maskeli Fedai melunu 2'dir çeyrek finalde takılıyordu bu sefer hak ettiği yarı finali görmeyi başardı megastar Tarkan.
@xemrexxx @denizz19 sizlere de tebrikler bakalım finale hangi iki isim çıkacak
@Harunnn60 @turkuazz geçmiş olsun çok iyi yarıştınız siz de.
Neyse o konulara çok girdik zaten bırak da yarı finalin tadını çıkaralım. Ama çocukken en sevdiğim şarkıyı zirvede görmek isterdim tabii orası ayrı.evet elenmedi bu sefer ama bu sonuçta parlak değil kuzu kuzu 3 def kullanıldı bence üçündede kötü sonuc aldı forum sevmiyor ilginç olarak normlde 1.olmalıydı yanı
ama @Maskeli Fedai kuzu kuzu ile değil bence şımarık ile elenmesi daha unutulmayacak birşeydi bence o şarkı tüm dünyada popüler olmuştu yabancı ülkelerin bildiği tek tarkan şarkısıdır belkide
Ben düşük oy vermedim yaaa adaylar az puanlar haliyle düşük görünüyor. 10luk sistemde 6 filan verirdim. Gerçi her ne kadar şu verdiğim tabloda 4'e tekabül etse de@Forumdash zevksizine oy kullandırmayın
Ne demek ne demek Tarkanla büyüdük@Forumdash eyvallah süpersin
Haftaya 1 puanı grantiledinay pis faruk .ss @Forumdash
ıyyy pis.ss @Çiğdem- bunu atalım taraflılığını ilan etmiş bu mesajlaBen düşük oy vermedim yaaa adaylar az puanlar haliyle düşük görünüyor. 10luk sistemde 6 filan verirdim. Gerçi her ne kadar şu verdiğim tabloda 4'e tekabül etse de
Ne demek ne demek Tarkanla büyüdük
Haftaya 1 puanı grantiledin
Zamanında zevksizde diyordun foruma unutmayız unutmadıkNeyse o konulara çok girdik zaten bırak da yarı finalin tadını çıkaralım. Ama çocukken en sevdiğim şarkıyı zirvede görmek isterdim tabii orası ayrı.
Forumun zevki diyip geçecez artık yapacak bir şey yok