Benim Albümüm / Çeyrek Final Sonuçları

MusicSurvivor'a bak bakalım bir hele şarkılar napmış hangisi daha iyi sonuçlar almış :A
ay hangi şarkıyı seçsem 2 tane kaldı biri daha iddialı gibi @destere standartlarına uyuyor yıldız yavaş yavaş gidiyor bir noktada coşuyor ve sözleri fışkırtıyor yani :) @Doğu @Çiğdem- @Bully @MEnes @denizz19 @DarkLeqenD
ikinizde en iyi şarkınızı koyun sılyla finale kalırsanız nasıl olsa yeniliceksiniz oyüzden öncelik finali düşünün bence en iyi olanı koyun belki şansa bala ikiniz final olursunuz eşit şampiyonluk hakkı doğar ikinizede :F:F:F

diğer şarkı da ritm açısından sılanın kalan 2 şarkısına benziyor acaba sıla oylarını bölebilir miyim:A
Sıla oylarını böl tabii sen benim iki şarkı da hareketli ne de olsa aradan sıyrılırım ben de :A

ikinizde en iyi şarkınızı koyun sılyla finale kalırsanız nasıl olsa yeniliceksiniz oyüzden öncelik finali düşünün bence en iyi olanı koyun belki şansa bala ikiniz final olursunuz eşit şampiyonluk hakkı doğar ikinizede :F:F:F
Yarı finale kadar çıkmışken final görmek isteriz tabii en iyimi koyacağım dediğin gibi :A

Ben yokken dönen ittifaklar beni güçlendirir unutmayın gençler. Emre sen Çat Kapı ile gel Kaan sen de Hüp ile :A

Kız cadı sen de bir öyle bir böylesin valla saçını başını yolacam o olacak sonunda. ss
Ben yokken dönen ittifaklar beni güçlendirir unutmayın gençler. Emre sen Çat Kapı ile gel Kaan sen de Hüp ile :A
sus kız donu zilli seni.ss
aaa bu arada sona geldiğimiz için 1 gün yine ara vericez yarın biraz dinlenin
müziğin yolculuğu 96 yılıyla biraz gevşeyin :A:A:A
pazartesi konu direk oylmayla açılacak deniz şarkısını verdi konuyu açmadan bully ve emredende alırım pazartesi direk oylamayla açarız konuyu yarınıda müziğin yolculuğuna yine yer verelim :Z:Z:Z

aaa bu arada sona geldiğimiz için 1 gün yine ara vericez yarın biraz dinlenin
müziğin yolculuğu 96 yılıyla biraz gevşeyin :A:A:A
pazartesi konu direk oylmayla açılacak deniz şarkısını verdi konuyu açmadan bully ve emredende alırım pazartesi direk oylamayla açarız konuyu yarınıda müziğin yolculuğuna yine yer verelim :Z:Z:Z
Ben Salı gününe kadar fazla giremeyecem foruma zaten yarın derbi günü Salı günü de finalim var Pazartesi ona çalışırım foruma hiç giremem muhtemelen bugün yollarım şarkımı. :D

Ben Salı gününe kadar fazla giremeyecem foruma zaten yarın derbi günü Salı günü de finalim var Pazartesi ona çalışırım foruma hiç giremem muhtemelen bugün yollarım şarkımı. :D
racap olmucak zaten 3 şarkı için ayrıdan 1 gün daha vermeye gerek yok yarın dinlenmek yeter pazartesiye direk oylamayla başlarız sen şarkını atarsın zaten biliyorum neyi kullanıcağınıda :F:F:F

Oylamayı kaçırdım ama elenmişim:( yıldızlar yarışıyorun ardından aynı haftada Burdada elenmiş oldum:(