yarın gün içinde oylama ile açılacak konu tek sen şarkını yollamadın bu gece yolla artık sende yarın seni bekleyemem konu açmak içinyıldızı taşımakta ne var @Çiğdem- gibi sıska bir kadın yani 45 kilo ancaçok zor bir iş yapmamışsın![]()
yarın gün içinde oylama ile açılacak konu tek sen şarkını yollamadın bu gece yolla artık sende yarın seni bekleyemem konu açmak içinyıldızı taşımakta ne var @Çiğdem- gibi sıska bir kadın yani 45 kilo ancaçok zor bir iş yapmamışsın![]()
@Bully hangi şarkıyı göndermeyeceğini anladın sanırımBen yokken dönen ittifaklar beni güçlendirir unutmayın gençler. Emre sen Çat Kapı ile gel Kaan sen de Hüp ile![]()
En hit şarkım hangisiyse onu yolladım amacımız Sıla'yı elemek değil mi@Bully hangi şarkıyı göndermeyeceğini anladın sanırım![]()
hhahha buna @Bully baksın benceEn hit şarkım hangisiyse onu yolladım amacımız Sıla'yı elemek değil mi![]()
Güzelim şarkının içine etmiş Serdar bile şarkıdan soğumuş olabilir bu yorum üzerine. ss
En iyi şarkınızla gelinEn hit şarkım hangisiyse onu yolladım amacımız Sıla'yı elemek değil mi![]()