- Reaksiyon puanı
- 114,094
- Puanı
- 1,060
sende aynisini yapip ödesmissin zatenGözlük yap demiş olmamış değil. Dinlesene kızı
sende aynisini yapip ödesmissin zatenGözlük yap demiş olmamış değil. Dinlesene kızı
Gözlük yap demiş olmamış değil. Dinlesene kızı
yaparız senimi kırcaz
sende aynisini yapip ödesmissin zaten
Benle alakası yok. Seni mi kırcam deyip gözlük yapmamışsın.
Takıldığım nokta farklı
sen ene tercih edersin iki gözüm mü kaçın kurası mıbunuda begendim. nekadar cok guzel parcalari varmis.
digerleride guzel sarkilarla gelirse isim zor. ben sezen aksudan cok umutluyum. Bakalim @xemrexxx neyi sececek
iki gözumsen ene tercih edersin iki gözüm mü kaçın kurası mı
aaaa sen hiç konuşma belkide en çok sana yardımcı oldum senin yerine ben yarışıyor gibiydim hem benden ricanı benden başka hiçbir sunucu kabul etmezdi senin hiç konuşmaya hakkın yok@Çiğdem- kız bir bana sahip çıkmadın şu yarışmada. 7'den 70'e herkese sahip çıkıyon.
aaaa sen hiç konuşma belkide en çok sana yardımcı oldum senin yerine ben yarışıyorum gibiydim hem benden ricanı hiçbir sunucu kabul etmezdi senin hiç konuşmaya hakkın yok
@Çiğdem- kız bir bana sahip çıkmadın şu yarışmada. 7'den 70'e herkese sahip çıkıyon.
Hayrola @Çiğdem- ile kanki mi oldunuz.@Harunnn60 çiğdeme katılıyorum canım
kız en başta açıkca söyledi sana yardım edeceğini nasıl sahip çıkmamak bu
evet baya kankisiniz.@Çiğdem- ile kanki olmadığımızı kim söyledi sana biz onunda önceden
tanışıyoruz vadi forumdan o benim en iyi kankilerimden demii kızzz
evet baya kankisiniz.
Aaa o degilde biz zaten senle bu forumdan önce baska bir forumda tanışıyorduk.
Aman az kaldı birisini bulunca Bu kıskanclıklarımi özlersiniz.harun kıskanıyor işte
Sen hakkında kötü yorumları hatırlarsin sadece.evet senide çok sevdiğimi biliyosun harunn sende beni kankimsin
kardeşimsin arkadaşım dosttım kıymetlimsin tanışıyorduk da birde ben hatırlasam harun
Aman az kaldı birisini bulunca Bu kıskanclıklarımi özlersiniz.
aaa yok öyle evlensen bile bizim yerimiz ayrı kalacakAman az kaldı birisini bulunca Bu kıskanclıklarımi özlersiniz.
Vayy vayy sen böyle güzel cümleler kurar mıydın. ♡aaa yok öyle evlensen bile bizim yerimiz ayrı kalacak
Aman az kaldı birisini bulunca Bu kıskanclıklarımi özlersiniz.
Sen hakkında kötü yorumları hatırlarsin sadece.
Hayır zaten o forumda konusmadik. Sadece yorumlarını görüyordum.ss