Benim Albümüm / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

@eskici nin başı altından çıkmıştı o tamam senide yaptık :A :A :A

aa bu arada -5 yapacaktım oy göndermemeyi puanlar yakın diye ama @Tolstoyevski 1 sayfa bilimsel açıklama yollamış bana oy yolamayan -5 ile elenmez avantajlı diye kafamıda karıştırdı :A -15 e geri döndük oy yollamayan elenmeyi hak etmiştir diyelim :A :A :A
Benim puanlarım çift haneli çalışıyor dimi yani şöyle

En yükseğe 5 puan
En ortalara 3 puan
En kötü 2 şarkıya 1 puan :A

@eskici nin başı altından çıkmıştı o tamam senide yaptık :A :A :A

aa bu arada -5 yapacaktım oy göndermemeyi puanlar yakın diye ama @Tolstoyevski 1 sayfa bilimsel açıklama yollamış bana oy yolamayan -5 ile elenmez avantajlı diye kafamıda karıştırdı :A -15 e geri döndük oy yollamayan elenmeyi hak etmiştir diyelim :A :A :A
@Tolstoyevski 40 yılın başı doğru bir konuya temas etmiş. :A

Benim puanlarım çift haneli çalışıyor dimi yani şöyle

En yükseğe 5 puan
En ortalara 3 puan
En kötü 2 şarkıya 1 puan :A
aa normalde başkan ve yardımcısı dısında oy yetkisi vermiyorum eskiciyede vermemiştim ama bu hafta 5-2 arası @eskici ile kullanabilirsiniz madem özel üye dedik aynı oylar verebilirsiniz ama 1 vermek yok :A :A :A

Çeyrek final şarkımız, albümün en özel slowlarından birisi, şarkı kadar klibimiz de harika izlemenizi şiddetle tavsiye ederim, sevilen oyuncu Engin Hepileri de rol alıyor. :D

Kısacası "Bir Öykü"ye destekleriniz bekleniyor. :A Recap kısmını da 2:19 - 4:18 olarak belirledim, herkese başarılar. :D

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock
Şükür kavuşturana ! sonunda ''şarkı'' ile yarışıyorsun.

Bu ne yaa işin suyu çıktı. burda jüri başkan vekiliyiz nasıl bir kıskançlık bu:A

aa yok aynı puanları istediğin gibi verebiliyorsun 1 vermek yok en düşük 2 ama istersen düşüğü 3 bile verebilirsin ayy neyse oy verme zamanı gelsinde ozaman bakarız :A :A :A

ÖYLE ACIMASIZLIK YOK :A OY VERME ZAMANI GELSİNDE BAKARIZ :A
Hmm anladım :A neyse adam kayırmadığını görmek güzel bacım :A yoksa bu hafta itiraf yollayacaktım kayırıyor diye :A

Çeyrek final şarkımız, albümün en özel slowlarından birisi, şarkı kadar klibimiz de harika izlemenizi şiddetle tavsiye ederim, sevilen oyuncu Engin Hepileri de rol alıyor. :D

Kısacası "Bir Öykü"ye destekleriniz bekleniyor. :A Recap kısmını da 2:19 - 4:18 olarak belirledim, herkese başarılar. :D

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock

gökhan türkmenin en sevdiğim şarkısı yüksek alacaksın canım:D

aa yok aynı puanları istediğin gibi verebiliyorsun 1 vermek yok en düşük 2 ama istersen düşüğü 3 bile verebilirsin ayy neyse oy verme zamanı gelsinde ozaman bakarız :A :A :A

ÖYLE ACIMASIZLIK YOK :A OY VERME ZAMANI GELSİNDE BAKARIZ :A
İyi bakalim :A

bunuda begendim. nekadar cok guzel parcalari varmis.
digerleride guzel sarkilarla gelirse isim zor. ben sezen aksudan cok umutluyum. Bakalim @xemrexxx neyi sececek

Sunucular muhteşem yine. Özellikle Danielle Panabaker. :love1:
Hmm anladım :A neyse adam kayırmadığını görmek güzel bacım :A yoksa bu hafta itiraf yollayacaktım kayırıyor diye :A
kayırmak yok tabikide bizim yarışmamız juri başkanı diye bir farkılık çıkardı ortaya ve başkan olmanın bir avantajı olucak @destere ilk 2 sezon finallerde benden sonra en yüksek oyu kullandı 3.sezonada benim gibi oy verme yetkisi alıcaksın demiştim ama kayboldu onun yokluğunda @sokak sanati vekil başkan olarak kaldı başkana yapılan ayrılacık kayırma olarak geçmez başkanın ayrıcalığı olucak survivorda sokak sanatı yarışacağı için ozaman destere dönmüş olur tekrar başkanlık görevini alıp benim gibi oda oy verme yetkisi kullanıcak diğer herkese eşit şekilde 3 sezondur yardımcı oluyorum her juriye tek tek video yolluyorum her sorusuyla özelden ilgileniyorum her yarışmacıya racap süresi olsun kolaylık sağlıyorum bazılarının yerine bazen ben yarıyorum gibi şarkıya kadar ben seçiyorum survivordada benim albümüm all stardada böyle devam edecek :A