Benim Albümüm / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

e yani biraz gicik bir sekil aslinda. "tamam okudum ama kaale almiyorum" manasinada gelebiliyor. @Çiğdem- ondan sinir oluyordur.
benim icin no problemo
Herkes şansını kendi yaratır, ben bunu bilir bunu söylerim.

Sonuçta olumlu bir ifade de değil. :A @Çiğdem- kendisine gözlük atanlara gıcık oluyor mesela. :A
aaaa yok dikkate almıyorum falan mesajı verdiği için değil o gözlüğün şekline gıcık oluyorum ayoll diss den bile daha sinir oluyorum şyle canlanıyor o üyeler gözümde :A :A :A
depositphotos_4072989-Old-man-with-glasses.jpg

aranizda karakedilerin dolastigi belli zaten.

evet @sokak sanati bey bana düşman oldu canı sağolsun ne diyim:F

Tamam karışmıyorum deyip düşünceni söyleyerek kirlilik yapma. Sus.

@Çiğdem- herkese haddini bildirmiş. Uzatmayalım.:A

Umut bir kere dedim yine dicem düşüncemi söylememe sen karışamazsın
ben düşüncemi istediğim yerde söylerim nokta!

ayrıca @sokak sanati hiç kötüye kullanmadı yetkisini art niyetli kullanmadı hep dengeli dağıttı oylarını umutla benim oylarım pek denge değiştirmedi şuana kadar bizim sistemimiz herkese iyi puan dağıtmak :A :A :A

kesin öyledir canım:F

evet @sokak sanati bey bana düşman oldu canı sağolsun ne diyim:F

Umut bir kere dedim yine dicem düşüncemi söylememe sen karışamazsın
ben düşüncemi istediğim yerde söylerim nokta!

kesin öyledir canım:F

Bende başkan olarak karışıyor diyorum işte.

Benim dilim hep uzundur. Rihanna'nın askerleriyiz sonuçta.:A
images (3).jpg

@Çiğdem- haklısın valla. Hep dengeli veriyorum oyları mı.:bhr:

başkan yaptığımız kişi hertürlü yetkiyi alabilir yoksa farkı kalmıyor zaten destere geldiğinde survivorda oda benim gibi oy kullanacak bir haksızlık olmucak yarışmamızda sadece 1 kişi ayrıcalıktır oda başkanımız ben @eskici ve @denizz19 un kalbini kırmamak için tamam dedim ama hemen ortalık karışmış 5 dakıkada doğru şimdi elenen yarışmacılara yetki versek 1.haftadan beridir hatta 3 sezondur juri olanlar bana haksızlık yaptın diyecek oyüzden başkanımız dısındaya yetki vermemek en iyisi sokak sanati destere olmadığı için yetki aldı o dönünce aynen destere devam edecek yarışmamızdada 1 kişi dışında herkes eşit olucak yoksa bu işin cılkı çıkar önünü kapatamayız :F
Zaten bize yetki vermedin ki sadece özel jüri yaziyor o kadar buna itiraz eden kim :A

başkan yaptığımız kişi hertürlü yetkiyi alabilir yoksa farkı kalmıyor zaten destere geldiğinde survivorda oda benim gibi oy kullanacak bir haksızlık olmucak yarışmamızda sadece 1 kişi ayrıcalıktır oda başkanımız ben @eskici ve @denizz19 un kalbini kırmamak için tamam dedim ama hemen ortalık karışmış 5 dakıkada doğru şimdi elenen yarışmacılara yetki versek 1.haftadan beridir hatta 3 sezondur juri olanlar bana haksızlık yaptın diyecek oyüzden başkanımız dısındaya yetki vermemek en iyisi sokak sanati destere olmadığı için yetki aldı o dönünce aynen destere devam edecek yarışmamızdada 1 kişi dışında herkes eşit olucak yoksa bu işin cılkı çıkar önünü kapatamayız :F
Zaten bize yetki vermedin ki sadece özel jüri yaziyor o kadar buna itiraz eden kim :A