Benim Albümüm / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

ben şu işareti koyucam sana cnm :Z:Z:Z
birilerini kizdirmak icin beni kullanma :D
yapacagin isaret :(
😛

Favorilerin Gökhan ve Erkin olduğuna göre sürpriz birinci onlar değil, ben tahmin ettim gerçi o sürpriz birinciyi hatta oylarını bile söylerim. :A Bana da 3 ya da 4 verdin bakalım hangisi çıkacak inşallah 4'tür :A

Forum dışından kim izlesin senin videonu be :A
Favorimin biri Erkin evet ama digeri Gökhan degil :) sadece kac haftadir begendigim icin yukse oy verdim. supriz birincinin manasi ayri aslinda.
oy oranini tahmin etmek zor degil. zaten 5 oy ve en dusugu benim zevkimi bilen herkes tahmin eder.
@Tolstoyevski disk atman iyi olmadi.

Son düzenleme:
birilerini kizdirmak icin beni kullanma :D
yapacagin isaret :(
😛

Favorimin biri Erkin evet ama digeri Gökhan degil :) sadece kac haftadir begendigim icin yukse oy verdim. supriz birincinin manasi ayri aslinda.
oy oranini tahmin etmek zor degil. zaten 5 oy ve en dusugu benim zevkimi bilen herkes tahmin eder.
@Tolstoyevski disk atman iyi olmadi.
Ama geçende Erkin ya da Gökhan elense üzülürüm diyordun o zaman Erkin ya da diğer favorim elense üzülürüm deseydin. ss

Ama geçende Erkin ya da Gökhan elense üzülürüm diyordun o zaman Erkin ya da diğer favorim elense üzülürüm deseydin. ss
Gökhan elense uzulurum zaten. ilk ucu hakediyor hatta belki ilk ikiyi. Benim favorim bir tane :) Erkin elenirse ikinci favorim o haftaki sarkilara bagli olacak. Ben genelde sarkilara göre oy veriyorum. mesela bu hafta sezen iki gözum sarkisiyla gelseydi en yuksek puan olacakti. En dusukler zirvede olabiliyor. Finalde ben albumun geneline bakacagim ve Gökhanda hep ust siralarda oldugu icin finale kalirsa oyumu alma ihtimali cok cok yuksek

Net bir şekilde 5 verirdim, bu şarkının hakkı odur. :A

Yeni dizinin RTÜK kurbanı olmasını istemiyorsan oylarını değiştir bence zaten +18 sahneler de olacak belli ki. :A @Çiğdem-

Ne etkisi be kardeş kardeş konuşuyoruz şurada sen karışma. :A
Affola o zaman dostum, ben zaten bayılırım Gökhan Türkmene :A Bir dahakine yapıştırıcam 5 i :A Ayrıca başımı yakan @Çiğdem- çık ortaya hesap ver çabuk :F

Affola o zaman dostum, ben zaten bayılırım Gökhan Türkmene :A Bir dahakine yapıştırıcam 5 i :A Ayrıca başımı yakan @Çiğdem- çık ortaya hesap ver çabuk :F
Net bir şekilde 5 verirdim, bu şarkının hakkı odur. :A

Yeni dizinin RTÜK kurbanı olmasını istemiyorsan oylarını değiştir bence zaten +18 sahneler de olacak belli ki. :A @Çiğdem-

Ne etkisi be kardeş kardeş konuşuyoruz şurada sen karışma. :A
gözlemci seni elemeye gelmiş benden söylemesi :F :F :F

Verdiğin 1 puanı düşünüp bu sefer iyi bir şeyler vermen lazımdı. ss

@Çiğdem- in üstüne yoktur insanları birbirine düşürmekte, ama haklılık payı da var şimdi belli ki beni elemeye gelmişsin, biz de ona göre bir şeyler düşünecez tabii senin için. :A