alo lkoyarlar yeşil perde arkası olur Eyfel kulesi cahal teknoloji geliştiOranın isviçre olduğuna da bir tek senin gibi bir safoz inanırdı zati.![]()
alo lkoyarlar yeşil perde arkası olur Eyfel kulesi cahal teknoloji geliştiOranın isviçre olduğuna da bir tek senin gibi bir safoz inanırdı zati.![]()
Ay gideyim de develere hendek atlatayım bb.alo lkoyarlar yeşil perde arkası olur Eyfel kulesi cahal teknoloji geliştiprens dizisini komple o şekilde çekiyorlar
![]()
inş. fatikkle Arabistan çöllerinde deve ile atlarsınızAy gideyim de develere hendek atlatayım bb.![]()
Çatlarsın sen de.inş. fatikkle Arabistan çöllerinde deve ile atlarsınız![]()
Hadise ablamız ne güzel söylemiş Hadi hep birlikte Fatik in gebermesini kutlamayaÇatlarsın sen de.![]()
Hadise ablamız ne güzel söylemiş Hadi hep birlikte Fatik in gebermesini kutlamaya@Dosi @Yakamoz-Asi @Bully @MasacRE @Emre Ozansoy @Angelica @Royal_Highness @ozmoturk @offensive
Vefat etmese bile bacaklar felç 1 ay işi pişiremez ölümden beter durum o sapık içinHarbi vefat etti mi![]()
![]()
![]()
Aaa sen geber be.Hadise ablamız ne güzel söylemiş Hadi hep birlikte Fatik in gebermesini kutlamaya@Dosi @Yakamoz-Asi @Bully @MasacRE @Emre Ozansoy @Angelica @Royal_Highness @ozmoturk @offensive
Bu da paçoz senin gibi.
Hadise ablamız ne güzel söylemiş Hadi hep birlikte Fatik in gebermesini kutlamaya@Dosi @Yakamoz-Asi @Bully @MasacRE @Emre Ozansoy @Angelica @Royal_Highness @ozmoturk @offensive
Ben ne alaka?
Nilay bile her evrende erkek bulmuş sen kaldınBen ne alaka?
Hani ben tiktaktım, ne oldu bakire mi oldum şimdi?Nilay bile her evrende erkek bulmuş sen kaldın![]()
tiktaklık senin iddian bir ispatını göremedikHani ben tiktaktım, ne oldu bakire mi oldum şimdi?![]()
Elimi sallasam ellisi demek deyimini sen çok yanlış anlıyorsun bence.tiktaklık senin iddian bir ispatını göremedikyani elimi sallasam ellisi diyorsun biz de. onu esas alıp ona göre yazıyoruz
![]()
Kuzzz bak barış oğlan bile metehana yürüyor gibi o da Fatik i beğenmemiş ,tek beğenen vasat senElimi sallasam ellisi demek deyimini sen çok yanlış anlıyorsun bence.
Ayrıca benim öyle bir iddiam yok o tamamen senin İFTİRAN.![]()
Videoda Metehan'a yürüdüğüne dair hiçbir şey olmaması.Kuzzz bak barış oğlan bile metehana yürüyor gibi o da Fatik i beğenmemiş ,tek beğenen vasat sen