@vadikızı abla Umut'a diss attığın için teşekkür ederim kaliteli şarkıma desteğini bekliyorum
rica ederim gerçekten sevdiğim şarkısıdır gökhanın bu şarkısı
@vadikızı abla Umut'a diss attığın için teşekkür ederim kaliteli şarkıma desteğini bekliyorum
rica ederim gerçekten sevdiğim şarkısıdır gökhanın bu şarkısı
Zaten bu şarkıyı beğenmeyen zevksizdir @DarkLeqenD bile beğendi tam puan verecekmişrica ederim gerçekten sevdiğim şarkısıdır gökhanın bu şarkısı
ben zaten o @vadikızı nın bacaklarını kıracamNe yani Sezen Pinhani ve Erkin Korayı sevmiyor musun? @ozgur2113 ve @xemrexxx bu size hakarettir yoldaşlarım.
Ne yani Sezen Pinhani ve Erkin Korayı sevmiyor musun? @ozgur2113 ve @xemrexxx bu size hakarettir yoldaşlarım.
bak ''tam puanı rüyanda görürsün'' bile demiyorum o kadar yani Ha bu dediklerimden ters köşe yapacağımı düşünüpte umutlanma puanlarımı görünce üzülmeni istememZaten bu şarkıyı beğenmeyen zevksizdir @DarkLeqenD bile beğendi tam puan verecekmiş
Tamam be 4 puana da razıyız amma vicdansız çıktın sen debak ''tam puanı rüyanda görürsün'' bile demiyorum o kadar yani Ha bu dediklerimden ters köşe yapacağımı düşünüpte umutlanma puanlarımı görünce üzülmeni istemem
bu haftadan sonra yarı final ve final var elimde 2 slow kaldı@xemrexxx eger kacin kurasi degilde digerini secseydin inan bana ilkkez Sezene en yuksek puan geliyordu benden. Nedir bu hareketli parca merakin gecen hafta kil payi eleniyordun unutma.
diger sarkilarida dinleyip öyle oy verecem. baya cekismeli olacak belli
bu haftayi atlatirsan kullanirsinbu haftadan sonra yarı final ve final var elimde 2 slow kaldı
ben şu işareti koyucam sana cnmoylarimi kullandim. ilkkez aciklamali
@Çiğdem- oylarim aciklanirken yorumlardan birinde olan uzgun surati kopyalamayi unutma. yapilmiyorsada sen ekle
bu hafta supriz bir birincim var.
artik en yuksek oy 5 oldugu icin kiyasiya bir mucadele olur. 1-2 puan farkla elenir insanlar
neye dis atmıslar anlamadımkiOylarımı kullandım.
Videoma birisi diss atmış, kimin olduğunu tahmin etmek güç değil, aynı şekilde karşılığını aldı. İnşallah elenir.
Sonuçları bekliyoruz bakalım.
Neyini anlamadın kız youtube'ta videoların altında like ve dislike tuşları olmuyor mu işte ondan bahsediyorum. ss Recapta incele tüm şarkıları anlarsın.neye dis atmıslar anlamadımki
aaa tam ben forumdan bahsediyorsun sandım videolara bakmadım gökhan sevmeyen forum dısından birisidir belkideNeyini anlamadın kız youtube'ta videoların altında like ve dislike tuşları olmuyor mu işte ondan bahsediyorum. ss Recapta incele tüm şarkıları anlarsın.
Favorilerin Gökhan ve Erkin olduğuna göre sürpriz birinci onlar değil, ben tahmin ettim gerçi o sürpriz birinciyi hatta oylarını bile söylerim. Bana da 3 ya da 4 verdin bakalım hangisi çıkacak inşallah 4'türoylarimi kullandim. ilkkez aciklamali
@Çiğdem- oylarim aciklanirken yorumlardan birinde olan uzgun surati kopyalamayi unutma. yapilmiyorsada sen ekle
bu hafta supriz bir birincim var.
artik en yuksek oy 5 oldugu icin kiyasiya bir mucadele olur. 1-2 puan farkla elenir insanlar
Forum dışından kim izlesin senin videonu beaaa tam ben forumdan bahsediyorsun sandım videolara bakmadım gökhan sevmeyen forum dısından birisidir belkide
aaa baktım kimden şüphelendiğinide buldumFavorilerin Gökhan ve Erkin olduğuna göre sürpriz birinci onlar değil, ben tahmin ettim gerçi o sürpriz birinciyi hatta oylarını bile söylerim. Bana da 3 ya da 4 verdin bakalım hangisi çıkacak inşallah 4'tür
Forum dışından kim izlesin senin videonu be
Şüphelerimde asla yanılmam.aaa baktım kimden şüphelendiğinide buldum