Benim Albümüm / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

Zaten bu şarkıyı beğenmeyen zevksizdir :A @DarkLeqenD bile beğendi tam puan verecekmiş :A
bak ''tam puanı rüyanda görürsün'' bile demiyorum o kadar yani :A Ha bu dediklerimden ters köşe yapacağımı düşünüpte umutlanma :A puanlarımı görünce üzülmeni istemem :(

bak ''tam puanı rüyanda görürsün'' bile demiyorum o kadar yani :A Ha bu dediklerimden ters köşe yapacağımı düşünüpte umutlanma :A puanlarımı görünce üzülmeni istemem :(
Tamam be 4 puana da razıyız amma vicdansız çıktın sen de :A

@xemrexxx eger kacin kurasi degilde digerini secseydin inan bana ilkkez Sezene en yuksek puan geliyordu benden. Nedir bu hareketli parca merakin :( gecen hafta kil payi eleniyordun unutma.
diger sarkilarida dinleyip öyle oy verecem. baya cekismeli olacak belli

@xemrexxx eger kacin kurasi degilde digerini secseydin inan bana ilkkez Sezene en yuksek puan geliyordu benden. Nedir bu hareketli parca merakin :( gecen hafta kil payi eleniyordun unutma.
diger sarkilarida dinleyip öyle oy verecem. baya cekismeli olacak belli
bu haftadan sonra yarı final ve final var elimde 2 slow kaldı :D

oylarimi kullandim. ilkkez aciklamali :)
@Çiğdem- oylarim aciklanirken yorumlardan birinde olan uzgun surati kopyalamayi unutma. yapilmiyorsada sen ekle :)
bu hafta supriz bir birincim var.
artik en yuksek oy 5 oldugu icin kiyasiya bir mucadele olur. 1-2 puan farkla elenir insanlar

@Çiğdem- oylarim aciklanirken yorumlardan birinde olan uzgun surati kopyalamayi unutma. yapilmiyorsada sen ekle :)
artik en yuksek oy 5 oldugu icin kiyasiya bir mucadele olur. 1-2 puan farkla elenir insanlar
ben şu işareti koyucam sana cnm :Z:Z:Z

Oyları mi kullandım.:D

Pinhani süper gelmiş. Sezenide çok sevdim. Zaten sevdiğim şarkılardı. @xemrexxx @ozgur2113
Gökhan Türkmene bayıldım. Sesi yorumu her şeyiyle mükemmel olmuş.:bhr:

Erkin Koray kötü gelmiş.
Merve ise ondan bir tık daha iyiydi. Çok kötü vermedim. Ama iki kişi elenirse siz olabilirsiniz.:(

Oylarımı kullandım.

Videoma birisi diss atmış, kimin olduğunu tahmin etmek güç değil, aynı şekilde karşılığını aldı. İnşallah elenir.

Sonuçları bekliyoruz bakalım.

Neyini anlamadın kız youtube'ta videoların altında like ve dislike tuşları olmuyor mu işte ondan bahsediyorum. ss Recapta incele tüm şarkıları anlarsın. :D
aaa tam ben forumdan bahsediyorsun sandım videolara bakmadım gökhan sevmeyen forum dısından birisidir belkide :A :A :A

Favorilerin Gökhan ve Erkin olduğuna göre sürpriz birinci onlar değil, ben tahmin ettim gerçi o sürpriz birinciyi hatta oylarını bile söylerim. :A Bana da 3 ya da 4 verdin bakalım hangisi çıkacak inşallah 4'tür :A

aaa tam ben forumdan bahsediyorsun sandım videolara bakmadım gökhan sevmeyen forum dısından birisidir belkide :A :A :A
Forum dışından kim izlesin senin videonu be :A

Favorilerin Gökhan ve Erkin olduğuna göre sürpriz birinci onlar değil, ben tahmin ettim gerçi o sürpriz birinciyi hatta oylarını bile söylerim. :A Bana da 3 ya da 4 verdin bakalım hangisi çıkacak inşallah 4'tür :A

Forum dışından kim izlesin senin videonu be :A
aaa baktım kimden şüphelendiğinide buldum :A :A :A