Polat Şaşmaz
Favori Üye
Belçika kazanamazsa Türkiye şimdiden eleniyor geçmiş olsun.
Terim iyi bir kadro çıkarırsa yenebiliriz Çekleri. Dünkü kadro oynarsa yeniliriz.Türkiye'nin ufak da olsa bir şansı var mı ki? Aslında Belçika İsveç'i de yenerse?..
Gerçi biz Çek'leri nereye yeniyoruz, maçın net favorisi Çekler. Bir kere 2-0'dan 2-2 morali var. Üstelik beraberlik bile yetmiyor, kaybedecek hiçbir şeyleri yok o yüzden hayvan gibi saldıracaklardır ölümüne. Türkiye ise taraftar yüzünden çok moralsiz ama umarım bu taraftar baskısı tokat yerine geçmiştir. Gerçi Türkiye'yi ve takımı kimse suçlamıyor, 10 kişi müthiş futbol oynadı sadece Arda ruhsuzdu. Onun yüzünden kaybettik ve elendik. İdam edilmeli.
Terim iyi bir kadro çıkarırsa yenebiliriz Çekleri. Dünkü kadro oynarsa yeniliriz.
Terim kafasında milli takımı bitirdi. Turnuva bitiminde bize gelecek diye düşünüyorum.Terim iyi bir kadro çıkarırsa yenebiliriz Çekleri. Dünkü kadro oynarsa yeniliriz.
Fatih Terim inadında ısrar etmezse biz Çekleri her türlü yeneriz. Çek Milli takımın stoperi Sivok ile forveti Necid Bursaspor futbolcusu. Takımın diğer oyuncularının %90'ı Slavia ve Sparta Prag oyuncularından oluşuyor. 10 numara takımın beyni Arsenalli Tomas Rosicky sakatlandı zaten bizim maçta oynamayacak. Bizim Milli takım şimdi bu oyunculardan kurulu Çekler'den kötü mü?Türkiye'nin ufak da olsa bir şansı var mı ki? Aslında Belçika İsveç'i de yenerse?..
Gerçi biz Çek'leri nereye yeniyoruz, maçın net favorisi Çekler. Bir kere 2-0'dan 2-2 morali var. Üstelik beraberlik bile yetmiyor, kaybedecek hiçbir şeyleri yok o yüzden hayvan gibi saldıracaklardır ölümüne. Türkiye ise taraftar yüzünden çok moralsiz ama umarım bu taraftar baskısı tokat yerine geçmiştir. Gerçi Türkiye'yi ve takımı kimse suçlamıyor, 10 kişi müthiş futbol oynadı sadece Arda ruhsuzdu. Onun yüzünden kaybettik ve elendik. İdam edilmeli.
Futbolcular da öyle. Ama yine de gruptan çıkma yolunda şans devam ediyor. E grubunda iki takım da 1 puanda.Terim kafasında milli takımı bitirdi. Turnuva bitiminde bize gelecek diye düşünüyorum.
Bu yüzden Fatih Terim egosu çok yüksek. Hiç boşta kalma korkusu olmadı hiçbir zaman. ''Bana n'olur ya Galatasaray'ın başına geçerim'' diyor. Daha önce de başarısızlıklar sonucu 2 defa tekrar geçtiği gibi.Terim kafasında milli takımı bitirdi. Turnuva bitiminde bize gelecek diye düşünüyorum.