Belçika - İrlanda: 3-0

Tolstoyevski

Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,282
Reaksiyon puanı
39,932
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Fatih Terim inadında ısrar etmezse biz Çekleri her türlü yeneriz. Çek Milli takımın stoperi Sivok ile forveti Necid Bursaspor futbolcusu. Takımın diğer oyuncularının %90'ı Slavia ve Sparta Prag oyuncularından oluşuyor. 10 numara takımın beyni Arsenalli Tomas Rosicky sakatlandı zaten bizim maçta oynamayacak. Bizim Milli takım şimdi bu oyunculardan kurulu Çekler'den kötü mü?

Yeter ki Fatih Terim, orta sahayı Mehmet Topal ve Oğuzhan'dan kursun. Mehmet'in yanında Selçuk veya Ozan oynayıp Oğuzhan forvet arkasına da geçebilir. Ayrıca bekler değişip İsmail ve Şener ile başlanabilir. Kanatlarda da Emre Mor ve Volkan Şen.

Oğuzhan, Burak, Arda hatta Caner bunlar hiçbir iş yapmadı ve kadroya alınmamalı. Olcay Şahan'a şans verilebilir ama Oğuzhan'a katılmıyorum, iki maçta da çok etkisizdi.
 

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,420
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Oğuzhan, Burak, Arda hatta Caner bunlar hiçbir iş yapmadı ve kadroya alınmamalı. Olcay Şahan'a şans verilebilir ama Oğuzhan'a katılmıyorum, iki maçta da çok etkisizdi.
Kesinlikle katılmıyorum. Oğuzhan, Arda ve Caner gibi yan gelip yatmadı. Beşiktaş'ta 40 maç oynayıp 10 gol 10 asit yaptı.

Hoca yanlış yerde oynatıyor, oyuncu mevkisini bulamıyor görmüyor musunuz bunu?

İlk önce Oğuzhan'ı tanımak lazım:

1- Ya ön libero oynar, ya da forvet arkası. Atiba ve Mehmet Topal gibi fizik gücü yoktur. Veya Olcay Şahan gibi çok koşamadığı için başka mevkilerde oynayamaz. Oralara yama olamaz.

2- Fatih Terim, Oğuzhan'ı sol iç de oynatıyor. Bu ne demek? Top rakibe geçince ''Caner'e yardımcı olacaksın, o bölgeyi kapatacaksın'' demek. Oğuzhan böyle bir oyuncu değil ki. Sen adamın yeteneklerini savunma yaptırarak harcayamazsın.

3- İstatislikler NTV Spor'dan, Oğuzhan Süper Ligde en fazla top kapan oyuncu. Bu size şaka gibi geldi değil mi? Yanlış okumadınız Lig'de ikinci bölgede oynadığı için 15-20 metrelik oyun mesafesinin daraltıldığı alanlarda bütün topları Oğuzhan kapmış. Bu yüzden geniş alanda Oğuzhan'dan iş yapmasını beklememek lazım.

4- Şu an orta sahada en yetenekli futbolcumuz Oğuzhan, onu da kaleden uazak tutarak etkisizleştiriyoruz. Lig de attığı gollere bakın, Sosa ile girdiği ikili verkaçlar heo golle sonuçlanımış. Tabii yanındaki adam da çok önemli. Sosa bu işin piri! İki oyuncu da yan geriye pas yapmıyor hep dikine pas.

Son olarak takımdaki tüm oyuncular geri gittiyse bunun tek sorumlusu hocadır.

Şimdi Fenerbahçelilere sorsak ligde en iyi kadro bizimdir diyecekler. O zaman takım niye şampiyon olamadı? Perreira yüzünden değil mi?

Kaldı ki Oğuzhan'ın geriye gittiğine inanmıyorum.