Tolstoyevski
Moderatör
- Reaksiyon puanı
- 23,029
- Puanı
- 711
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Balotelliyi o maaş ile alacak olsa Burak'ı tutardıkSizin maaş sıkıntısı varken Balotelli zor![]()
Balotelliyi o maaş ile alacak olsa Burak'ı tutardık![]()
Ben Serdar beye pek güvenmem ve zaten bu durumda alamazdık. Yolu açık olsun.dediğiniz gibi balotelli türkiyede en az 3 milyon ister.balotelli hayranı olduğum için biliyorum.ben sadece acaba olur mu diye paylaştım.birde serdar beyin balotelli haberlerine güvendiğim için paylaştım.bu arada ben beşiktaşlı değilim sadece balotelliyi beşiktaşa yakıştırdığım için paylaştım.sevgili gerekli24 balotellinin takımı belli olmuş zaten büyük ihtimalle dubai olacak.aşağıda paylaşıyorum.
Adı Süper Lig takımlarıyla sık sık anılan İtalyan futbolcu Mario Balotelli'nin yeni takımı belli oldu. Tecrübeli forvet oyuncusunun menajeri Morris Pagniello, yıldız futbolcunun transferi için BAE Arap Körfezi Ligi takımlarından Al Sharjah . ile görüştüklerini açıkladı..
Goooooolve benim hayranı olduğum futbolcu balotelli, beşiktaşda hayırlı olsun . sevgili @
DarkLegenD
@Sherlock
balotelliyi ilk kez beşiktaş gündemine getiren serdar beydi ,ve dediği gerçekleşti sadece imza kaldı .inşallah bir balotelli hayranı olarak ondan beşiktaş formasıyla çok gol bekliyorum.aşağıdaki videoda serdar bey balotelli gelişini değerlendiriyor.Gooooool
İşte futboldan anlayan hoca sizi böyle rezil eder. Helal olsun Sergen Yalçın'aMenemen sezonları başlıyor
Şenol Güneş iyi kadroyla her zaman iyi iş yapar ancak dediğin gibi bize elindekilerle iş yapacak adam lazım. Mandzukic diyorlar ben istemiyorum şahsen gerek yok. En az 3 milyona gelir. Takımın şu an defansa ve kaleciye ihtiyacı var biraz transfer çok gerek yok.İşte futboldan anlayan hoca sizi böyle rezil eder. Helal olsun Sergen Yalçın'a
Şu kadro Şenol'da olsa bile dediğim mesaj gerçekleşirdi. Fakat Şenol son yılların en formda hocası.
Benim de hiç bakasım yok maçaUykum geldi. Tüm bedenimle tiksiniyorum bu ülkenin futbolundan.
Onda bir şeyler oldu aka bende çözemedim ya oynamak istemiyor kulübü bezdirdi ya da Sergen bunun hareket ve tavırlarını beğenmiyor. N'koudou Ghezzal Aboubakar ile başlamaması gerekirdi. Hasic şu maçta bile oynayamıyor.Maç uzatmalara hatta penaltılara gider umarım. Bu arada Adem Lariç niye kaç maçtır oynamıyor? Depresyon, aşk acısı filan diyorlar?