Beşiktaş - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️

Hocamız gençleri koruyor ya ondan kaleci almıyoruz ama Hasic genç değil.

Anladığım kadarıyla şans yanında olmuş Fenerin istatistikler yalan söyler ama istatistiklere göre Hatay daha iyi
Hasic ile, Ersin ile olmaz bu işler. Ts, Gs ve Fb kalecileri doksana giden topu kornere çelerler, korner atışındaki kafa vuruşunu da kenardan çıkarırlar. Ersin 1.'yi yapsa bile 2.'yi yapamaz. Fener'in yediği atakları bizim takım yese rezillik çıkar, 3'lük oluruz en az.

Atiba'nın yedeği yok. Oyun görüşü ve zekası bile yavaşlığını kurtaramıyor. Desen ki "Biz kendisinden 20 maç yeterince verim aldık, artık yedekte otursun." Atiba'nın yerini alabilecek tek bir tane bile adamın yok. Farklı bir senaryoda farklı bir oyuncu ile oynayıp Josef ile bağlarını en kısa zamanda güçlendirmen lazım. Hayal. Josef'in de yedeği yok. :D Töre sakatlandı, Ghezzal'ın da yedeği yok. :D Rosier sinirlenip kendini attırdığı zaman oyuna 1. Lig'den gelen Bilal girecek. Ligler arasındaki farkı kapatabilecek mi? Kapatırsa anında Zeki Çelik'in arkası sağlamlaşır zaten. :D Rıdvan yokken 3 civarı maça çıkacağız sanırım, sol çizgi ve sol iç bölge boyunca zeka ve teknik eksiklik yaşayacağız. Kaleci zaten yok ahahahaha.

Hatayspor maçı sonrası Fenerbahçe, Beşiktaş'ın %51-%49 şeklinde önüne geçti bence. Burası EPL, Bundesliga vb olmadığı için her maç iyi oynayarak kazanmanın önemi yok. Beşiktaş çıktığı maçların yarısından çoğunda iyi oynadı da eline ne geçti? "Oyunu hâlâ oturmadı." denilen Fb 1 puan önümüzde.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Yaşanır mı be...

Eus9edIXUAMo7Yo

Ghezzal'ın Larin'e pası atmaması çok ilginçti. 2-0'dan sonra çok rahat bir şekilde farka gidebilecek bir maçtı. Bazı oyuncuların anlamsız tepkileri var, suratları asık. Kendilerine gelmeleri lazım. O top her zaman direkten dönmez. Kaçırdıkları her pozisyonu tekrar tekrar izleteceksin ki işin ciddiyetini kavrasınlar.

Şut çalışın. Vurduğunuz her top stadyum dışına gidiyor.

Son düzenleme:
Kısmen kolay maçları galibiyetle atlatmak iyi oldu. Hakem mevzusu konusunda ise çok sıkıldım. Ufacık ve sonucu etkilemeyecek pozisyonları gereksiz yere büyütüp bağıranlardan bıktım.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Sergen'e deseler ki bundan sonra maçları tribünden izleyeceksin tamam der. Adam maç boyu oturduğu yerde çay, kahve ve sigara üçlüsünün dibine vurdu.

• Güldürdün

Lucescu/Sergen ilişkisi konulu çok güzel bir yazı. Onur Özgen topu rakibe bırakma konulu vasat bir yazı yazıp tepki çekmişti ama bu yazısını gerçekten beğendim. Özellikle Beşiktaşlılar kesinlikle okusun.

• Beğendim
Ghezzal milli takımda sakatlanmış. Ciddi olabilir deniyor eğer ciddiyse sezonun kırılma anlarından biri olabilir bu durum.

• Sinir Bozucu
Reactions: DarkLegenD