DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,211
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
@Sherlock konuya biraz dokunuşlar yapman lazım.![]()
Elneny'ye parantez açıp "dünyanın en iyi orta saha futbolcusu" yazsan yeterli.Şimdilik teknik direktörü değiştirdim, kalan kısmı daha sonra güncellerim.![]()
Ben varım.O nasıl goldür ya pes
Bi de forumda hiç Beşiktaşlı yok mu yaKonuyu açan Galatasaraylı yazanlar Gsli Fenerli
![]()
Nasıl yani?Ben varım.![]()
Bkz: Mesaj-Avatar uyumsuzluğuBen varım.![]()
Elneny'ye parantez açıp "dünyanın en iyi orta saha futbolcusu" yazsan yeterli.![]()
Başladığı yere dönmüş gibi görünüyor ama her an Bjk'yi tutmayı bıraktığını söyleyebilir Şerlok beyciğim hazır olunAlın bunu buradan, başladı yine...@MasacRE
Önceliğim Beşiktaş diyelim.Nasıl yani?Biri demişti zaten sen Bjklı değil miydin diye sonradan mı Galatasaraylı oldun
![]()
Sezon sonu lig anketlerinde her şey meydana çıkacak.
O da güzel hikaye ha sanki benle kafa buluyor gibisin amaÖnceliğim Beşiktaş diyelim.Sonrasında TS, GS şeklinde sıralanıyor.
Sezon sonu lig anketlerinde her şey meydana çıkacak.![]()
Başladığı yere dönmüş gibi görünüyor ama her an Bjk'yi tutmayı bıraktığını söyleyebilir Şerlok beyciğim hazır olun![]()
Dönem dönem değişiyor bir ara da Beşiktaşlı çoktu. @sürgünüm gidince dağıldı galiba Beşiktaş tayfası.O nasıl goldür ya pes
Bi de forumda hiç Beşiktaşlı yok mu yaKonuyu açan Galatasaraylı yazanlar Gsli Fenerli
![]()
O da güzel hikaye ha sanki benle kafa buluyor gibisin ama![]()
Yalnız eski mesajlara baktım cidden Beşiktaşlı. Abi vallahi bu kafayı yaşamak istiyorum yaYalnız değilsin, başta biz de öyle düşünmüştük ama %100 gerçek...![]()
Yalnız eski mesajlara baktım cidden Beşiktaşlı. Abi vallahi bu kafayı yaşamak istiyorum yaHer sezona başlarken Fenerbahçe hariç tüm seçeneklerde mutlu olmak ne güzeldir
![]()
Benim merak ettiğim Bjk-Gs maçlarında kimi tutuyor?Evet öyle, çıkış noktası Beşiktaş bizim de bildiğimiz kadarıyla.@MasacRE Sonra hızına yetişemedik ama gerçekten imrenilecek bir durum.
![]()
Yalnız değilsin, başta biz de öyle düşünmüştük ama %100 gerçek...![]()
Yalnız eski mesajlara baktım cidden Beşiktaşlı. Abi vallahi bu kafayı yaşamak istiyorum yaHer sezona başlarken Fenerbahçe hariç tüm seçeneklerde mutlu olmak ne güzeldir
![]()
Tavsiye ediyorum yahu, şampiyonluğa oynayan takımları kafadan destekleyin, bir de fantezi olsun diye küme düşmemeye çalışan bir takımı destekleyin.Evet öyle, çıkış noktası Beşiktaş bizim de bildiğimiz kadarıyla.@MasacRE Sonra hızına yetişemedik ama gerçekten imrenilecek bir durum.
![]()
Benim merak ettiğim Bjk-Gs maçlarında kimi tutuyor?![]()
Elneny & Atiba ikilisi beni her ne kadar BJK tarafına çekse de GS'de N'zonzi & Belhanda ikilisi var.Ortadayım ama maç evimizde olduğu için ve daha kötü durumda olan taraf biz olduğumuz için BJK kazansın.
![]()