DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,486
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
@Sherlock konuya biraz dokunuşlar yapman lazım.
Elneny'ye parantez açıp "dünyanın en iyi orta saha futbolcusu" yazsan yeterli.Şimdilik teknik direktörü değiştirdim, kalan kısmı daha sonra güncellerim.
Ben varım.O nasıl goldür ya pes
Bi de forumda hiç Beşiktaşlı yok mu ya Konuyu açan Galatasaraylı yazanlar Gsli Fenerli
Nasıl yani? Biri demişti zaten sen Bjklı değil miydin diye sonradan mı Galatasaraylı oldunBen varım.
Bkz: Mesaj-Avatar uyumsuzluğuBen varım.
Elneny'ye parantez açıp "dünyanın en iyi orta saha futbolcusu" yazsan yeterli.
Başladığı yere dönmüş gibi görünüyor ama her an Bjk'yi tutmayı bıraktığını söyleyebilir Şerlok beyciğim hazır olunAlın bunu buradan, başladı yine... @MasacRE
Önceliğim Beşiktaş diyelim. Sonrasında TS, GS şeklinde sıralanıyor.Nasıl yani? Biri demişti zaten sen Bjklı değil miydin diye sonradan mı Galatasaraylı oldun
Sezon sonu lig anketlerinde her şey meydana çıkacak.
O da güzel hikaye ha sanki benle kafa buluyor gibisin amaÖnceliğim Beşiktaş diyelim. Sonrasında TS, GS şeklinde sıralanıyor.
Sezon sonu lig anketlerinde her şey meydana çıkacak.
Başladığı yere dönmüş gibi görünüyor ama her an Bjk'yi tutmayı bıraktığını söyleyebilir Şerlok beyciğim hazır olun
Dönem dönem değişiyor bir ara da Beşiktaşlı çoktu. @sürgünüm gidince dağıldı galiba Beşiktaş tayfası.O nasıl goldür ya pes
Bi de forumda hiç Beşiktaşlı yok mu ya Konuyu açan Galatasaraylı yazanlar Gsli Fenerli
O da güzel hikaye ha sanki benle kafa buluyor gibisin ama
Yalnız eski mesajlara baktım cidden Beşiktaşlı. Abi vallahi bu kafayı yaşamak istiyorum ya Her sezona başlarken Fenerbahçe hariç tüm seçeneklerde mutlu olmak ne güzeldirYalnız değilsin, başta biz de öyle düşünmüştük ama %100 gerçek...
Yalnız eski mesajlara baktım cidden Beşiktaşlı. Abi vallahi bu kafayı yaşamak istiyorum ya Her sezona başlarken Fenerbahçe hariç tüm seçeneklerde mutlu olmak ne güzeldir
Benim merak ettiğim Bjk-Gs maçlarında kimi tutuyor?Evet öyle, çıkış noktası Beşiktaş bizim de bildiğimiz kadarıyla. @MasacRE Sonra hızına yetişemedik ama gerçekten imrenilecek bir durum.
Yalnız değilsin, başta biz de öyle düşünmüştük ama %100 gerçek...
Yalnız eski mesajlara baktım cidden Beşiktaşlı. Abi vallahi bu kafayı yaşamak istiyorum ya Her sezona başlarken Fenerbahçe hariç tüm seçeneklerde mutlu olmak ne güzeldir
Tavsiye ediyorum yahu, şampiyonluğa oynayan takımları kafadan destekleyin, bir de fantezi olsun diye küme düşmemeye çalışan bir takımı destekleyin. Zevkli oluyor.Evet öyle, çıkış noktası Beşiktaş bizim de bildiğimiz kadarıyla. @MasacRE Sonra hızına yetişemedik ama gerçekten imrenilecek bir durum.
Benim merak ettiğim Bjk-Gs maçlarında kimi tutuyor?
Elneny & Atiba ikilisi beni her ne kadar BJK tarafına çekse de GS'de N'zonzi & Belhanda ikilisi var. Ortadayım ama maç evimizde olduğu için ve daha kötü durumda olan taraf biz olduğumuz için BJK kazansın.