DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,414
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Şampiyon oldunuz, "kalp krizi" diyorsun.Bana kalp krizi mi geçirtmek istiyorsun @Araf
Şampiyon oldunuz, "kalp krizi" diyorsun.
Sen bilirsin, kalp krizi istemiyorsan etiketleme yapmayayım.
Sen futboldan soğumuşsun aslında, Beşiktaş bahanesi olmuş.Bana Beşiktaş demen yeterli kalp krizi için.
Sen futboldan soğumuşsun aslında, Beşiktaş bahanesi olmuş.
Bana Beşiktaş demen yeterli kalp krizi için.
Denizliililiilililililiilililililililililililililiiliiili geldi bak @Yakamoz-Asi toprağım, o da toprağın sayılır.
Denizliililiilililililiilililililililililililililiiliiili geldi bak @Yakamoz-Asi toprağım, o da toprağın sayılır.
Adamsın toprağım.
Benim sadece bir tane topragim var.
@DarkLegenD @Gerekli24 Harun ve @cookies de bizden@Çiğdem de Beşiktaş taraftarıydı. @Gerekli24, @DarkLegenD, @Yakamoz-Asi ve dördüncü isim @Çiğdem. Tabii bu isimler aktif olanlar arasında. Beşiktaş yorumlarında yalnız bırakmayın birbirinizi. Etiketleme yapayım dördünüzü Beşiktaş ile ilgili gelişmelerde.
Harun aktif değil, @cookies de takım tutuyor mu, belli değil. Spor konusunda aktif değil, o yüzden bilmiyorum.
En son Caner Erkin'le fotoğraf çekilmiştin sen, ondan sonra da iki yakası bir araya gelmedi adamın.
Hahah aa evet @xemrexxx malzeme olmustu Magazine karıstırıcaktı beni nerdeyse ecünnü sevgilisini üstüme salıcaktıEn son Caner Erkin'le fotoğraf çekilmiştin sen, ondan sonra da iki yakası bir araya gelmedi adamın.
Magazini geçtim, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu ve bugün kadro dışı kaldığı açıklandı. Mahvettin adamın kariyerini.Hahah aa evet @xemrexxx malzeme olmustu Magazine karıstırıcaktı beni nerdeyse ecünnü sevgilisini üstüme salıcaktı
Bana şampiyon olacaz demiştiMagazini geçtim, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu ve bugün kadro dışı kaldığı açıklandı. Mahvettin adamın kariyerini.
Şenol Güneş dönemindeyse, oldunuz evet şampiyon. Sonrası ise Caner için hüsran. Birlikte nargile içtiniz demek. Neli içtiniz nargileyi?Bana şampiyon olacaz demişti
Nargile içerse öyle olur benle alakası yok
Aaa yok bee o içiyordu masa onundu biz kısa bir roportaj aldım okadar Diyorlarkı forumdakıler bana diyorlar sankı caner benim masama konuk olmus gibiŞenol Güneş dönemindeyse, oldunuz evet şampiyon. Sonrası ise Caner için hüsran. Birlikte nargile içtiniz demek. Neli içtiniz nargileyi?