Beşiktaş - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️

Ne gerek var böyle açıklamalara İtalya'da hiç mi yok hiç sanmıyorum.
Bu sorun bütün kulüplerimizde var ama ve bunda en büyük etken, menajerlerin devreye girmesi ve kulüplerin oyuncuyla ya da kulüplerle değil, menajerlerle iletişim halinde kalması, her şeyin böyle başlaması. Olay bir anda kulüplere dönüyor, sonrasında olanlar oluyor. Kulüpler bu konularda iletişime geçmeli ama, orası kesin. Bu olaylarda kazanan kulüp ya da oyuncudan çok menajer oluyor.

Bu sorun bütün kulüplerimizde var ama ve bunda en büyük etken, menajerlerin devreye girmesi ve kulüplerin oyuncuyla ya da kulüplerle değil, menajerlerle iletişim halinde kalması, her şeyin böyle başlaması. Olay bir anda kulüplere dönüyor, sonrasında olanlar oluyor. Kulüpler bu konularda iletişime geçmeli ama, orası kesin. Bu olaylarda kazanan kulüp ya da oyuncudan çok menajer oluyor.
Evet menajerler ortalığı karıştırıyor. Ghezzal menajer Gedson olayı da menajer ama Gedson meselesi bizim ciddi olmadı galiba çünkü devamında haberlerini görmedim. Emre Kocadağ'da menajerin geldiğini ilgilenmediğini söyledi. Ghezzal'ın menajeri bizle anlaşıp Galatasaray'a gidiyor amaç ücret yükseltmek veya daha büyük ücreti Galatasaray'dan almak.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Araf
Evet menajerler ortalığı karıştırıyor. Ghezzal menajer Gedson olayı da menajer ama Gedson meselesi bizim ciddi olmadı galiba çünkü devamında haberlerini görmedim. Emre Kocadağ'da menajerin geldiğini ilgilenmediğini söyledi. Ghezzal'ın menajeri bizle anlaşıp Galatasaray'a gidiyor amaç ücret yükseltmek veya daha büyük ücreti Galatasaray'dan almak.
Perde arkasında yaşanan hiçbir şey basına net bir şekilde sızmıyor ki, Gedson meselesinde Galatasaray, Beşiktaş yüzünden çıkmaza girdi sanırım. Transfer çıkmaza girdiği haberleri çıkıyordu. Ghezzal meselesi de çok uzadı, Rosier meselesi de. Bence bunda yönetimin başarısızlığı etkili. Oyuncuyu kiralıyorsun, bari satın alma opsiyonuyla kirala ya da öncelik koşuluyla kirala. Oyuncu da menajere öncelik vererek ayrı çıkmaza sürüklüyor işi.

Perde arkasında yaşanan hiçbir şey basına net bir şekilde sızmıyor ki, Gedson meselesinde Galatasaray, Beşiktaş yüzünden çıkmaza girdi sanırım. Transfer çıkmaza girdiği haberleri çıkıyordu. Ghezzal meselesi de çok uzadı, Rosier meselesi de. Bence bunda yönetimin başarısızlığı etkili. Oyuncuyu kiralıyorsun, bari satın alma opsiyonuyla kirala ya da öncelik koşuluyla kirala. Oyuncu da menajere öncelik vererek ayrı çıkmaza sürüklüyor işi.
Bizimkiler para vermek istemiyor genel olarak her transfer bu yüzden uzuyor. Ghezzal neyse de Roiser'i alamazsa ben yönetimi başarısız sayarım tabi 15 milyona bir yere gitmezse. Opsiyon koysa onu da indirmeye çalışır yönetim. Gedsonu bizim alacağımızı hiç sanmıyorum. Her şey tabiki medyaya düşmüyor. Düşse bile her ağızdan farklı ses ben daha çok güvendiğim yerlere bakıyorum ama onlar bile her şeyi hatasız veya doğru söylediğini sanmıyorum.

Bizimkiler para vermek istemiyor genel olarak her transfer bu yüzden uzuyor. Ghezzal neyse de Roiser'i alamazsa ben yönetimi başarısız sayarım tabi 15 milyona bir yere gitmezse. Opsiyon koysa onu da indirmeye çalışır yönetim. Gedsonu bizim alacağımızı hiç sanmıyorum. Her şey tabiki medyaya düşmüyor. Düşse bile her ağızdan farklı ses ben daha çok güvendiğim yerlere bakıyorum ama onlar bile her şeyi hatasız veya doğru söylediğini sanmıyorum.
Rosier'i de Galatasaray alamaz ya da Ghezzal'ı. Menajerlerin araya girmesiyle daha çok bütün bu olanlar oluyor. Belki hiçbiri ilgilenmiyordur da, basına menajerler aracılığıyla böyle yansıyordur, bilemeyiz. Tabii ki ülke olarak çok kötü bir futbol anlayışımız var. Transferler sızmadan gerçekleşmiyor ve de scout üzerinden tanıdık olmayan transferler gerçekleşmiyor. Güney Amerika'da çok iyi oyuncular var örneğin, denenmeli. Beşiktaş'ta Tello transferi yapıldı, Delgado transferi yapıldı, iyiydi. Deivid transferi vardı Fenerbahçe'de mesela, iyiydi. Yattara transferi vardı Trabzonspor'da, iyiydi. Güney Amerika örneğine uzak tabii ama Portekiz, İsviçre ve Belçika liglerinden gelme oyuncular. Scout ekipleri bu tarz oyuncuları çekip çıkarmalı. Bilinmiyor ama gelince çok etkili oyunculara dönüşüyorlar. Bizde Lugano vardı hatta, Güney Amerika'dan gelme, o da iyiydi. Nasıl da yıldızı parladı takıma gelince. Alex var da, o zaten yıldızdı. Demem o ki, scout ekiplerimiz eskiden iyi çalışırdı ama şimdi garanti yıldızların peşindeler. Patlamaya hazır oyuncuları tespit edip alınmalı ve böyle şeyler gizli yapılmalı. Sörloth mesela Trabzonspor'un çok iyi hamlesiydi, patladı gitti. Scout ekipleri iyi analiz edip, takıma iyi oyuncular kazandırmalı. Bu da takıma bağlı tabii.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Galatasaray'ın 1 haftada -olumlu veya olumsuz- sonuçlandırdığı transferi Beşiktaş 2 ayda (60 gün) bitiremedi. Oğlum, inanılmaz korkunç bir şey lan bu. 2 ihtimal var: 1- Beceriksizsiniz, 2- menajer sizi parmağında oynatıyor, yani yine beceriksizsiniz.

Galatasaray'ın 1 haftada -olumlu veya olumsuz- sonuçlandırdığı transferi Beşiktaş 2 ayda (60 gün) bitiremedi. Oğlum, inanılmaz korkunç bir şey lan bu. 2 ihtimal var: 1- Beceriksizsiniz, 2- menajer sizi parmağında oynatıyor, yani yine beceriksizsiniz.
Peki Galatasaray başka transfer yaptı mı iki yerli hariç? Bizimki cimri para vermiyor.

Galatasaray, Ghezzal'ı alırsa korkmayın, Ghezzal ellerinde patlar bence. :A

1626683937747.png

Bu Lens'in Fenerbahçe performansı. Ghezzal'a benzer bir performans sergiledi ve sonra Fenerbahçe ile Beşiktaş transfer sürecinde kapıştı ve Lens, Beşiktaş'ı tercih etti. Lens'in Beşiktaş'taki performansı da ortada. :A

@Gerekli24, @DarkLegenD ve diğer Beşiktaş taraftarları.

Ekli dosyayı görüntüle 105535

Bu Lens'in Fenerbahçe performansı. Ghezzal'a benzer bir performans sergiledi ve sonra Fenerbahçe ile Beşiktaş transfer sürecinde kapıştı ve Lens, Beşiktaş'ı tercih etti. Lens'in Beşiktaş'taki performansı da ortada. :A

Ghezzal'ın kötü performans sergilemesi için ya ayakları kırılmalı ya da istemediği bir takımda top koşturmalı.

Ghezzal'ın kötü performans sergilemesi için ya ayakları kırılmalı ya da istemediği bir takımda top koşturmalı.
İkinci seçenek işte daha ağır basıyor. Kötü bir oyuncu demiyorum, bir ülkedeki ikinci bir takıma geçiş yapılığı zaman kimi oyuncu düşüşe geçebiliyor, aynı Lens gibi. Daha doğrusu bu Türkiye'de olabiliyor daha çok.

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD

Ben kiralık oynayan bir oyuncunun bonservisi alındıktan sonra iyi oynadığını görmedim. Ben geçen sene Sörloth'un da durmasını istemiyordum çünkü adamın kafasında buradan gitmek vardı. Ghezzal da onun yerine para var. Son vurgunu yapmak istiyor. Rosier de duygusal yaklaşıyor.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Ben kiralık oynayan bir oyuncunun bonservisi alındıktan sonra iyi oynadığını görmedim. Ben geçen sene Sörloth'un da durmasını istemiyordum çünkü adamın kafasında buradan gitmek vardı. Ghezzal da onun yerine para var. Son vurgunu yapmak istiyor. Rosier de duygusal yaklaşıyor.
Aynen öyle, genelde ikinci sezonlarda düşüşe geçiyorlar. Sörloth kalsaydı, muhtemelen sert düşüşe geçerdi ya da en azından zirve performansının üstüne koyamazdı diyelim. Ghezzal desek, kendisi değil, menajeri gündemde genelde. Oynayacak olan menajeri değil sonuçta, kendisi. Devreye girip, Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylese ve menajerini devreden çıkarsa bu konuda, olay biter. Rosier tavrını ortaya koyuyor en azından, duygusal da olsa. Galatasaray istese bile, mesela bu tavrı transferi tıkar.

Lens, o sezon Besiktaş'ın oynadığı oyuna uyuyor muydu hiç sanmıyorum. Sadece skor katkısı verdiği için alındı. Ghezzal öyle değil eğer alınırsa Berkan ve Gedson tandeminde tam aradığımız oyuncu tipi. Ghezzal alınırsa Stanciu tipi oyuncuya da ihtiyacımız kalmaz.

Lens, o sezon Besiktaş'ın oynadığı oyuna uyuyor muydu hiç sanmıyorum. Sadece skor katkısı verdiği için alındı. Ghezzal öyle değil eğer alınırsa Berkan ve Gedson tandeminde tam aradığımız oyuncu tipi. Ghezzal alınırsa Stanciu tipi oyuncuya da ihtiyacımız kalmaz.
Ghezzal kötü bir oyuncu değil tabii ama Galatasaray'da tutar mı, orası muamma. Beşiktaş'a gitmeyip, Galatasaray'a gidiyorsa, daha çok para yüzündendir. Para yüzünden gidenlerin genelde performansı da pek parlak olmuyor, hele de büyük bir takımdan diğer büyük bir takıma gidince. Ghezzal profesyonel davranıp kendisini ispat edebilecekse sorun yok tabii, diğer türlü zor. "İspat etmek" diyorum, çünkü ispat etmek önemli şey. Ghezzal'ın Galatasaray'ı seçmesi durumunda; Beşiktaş taraftarlarının gözünden düşecek, Galatasaray'ın da ya sevgisini kazanacak tutması durumunda ya da öylesine geçip gidecek. Bunlar işin duygusal kısmı tabii, bakalım ne olacak, göreceğiz. Hele imza atılsın da, göreceğiz.

Lensin olayı sözleşme sözleşmeyi alınca yattı. 4 seneden 2 milyonu geçik ücret. Ghezzal bence Lens gibi kesinlikle olmaz ama ben bizde kalsa bile 2. yarı performansına çok kolay çıkacağını sanmıyorum

Beşiktaş, Galatasaray'ın Ghezzal'ı alması durumunda Gedson ile misilleme yapsın demek isterdim de, Beşiktaş'ın parası yok ki, en fazla kiralar. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam