DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,244
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Şampiyon oldunuz, "kalp krizi" diyorsun.Bana kalp krizi mi geçirtmek istiyorsun @Araf![]()
Şampiyon oldunuz, "kalp krizi" diyorsun.
Sen bilirsin, kalp krizi istemiyorsan etiketleme yapmayayım.![]()
Sen futboldan soğumuşsun aslında, Beşiktaş bahanesi olmuş.Bana Beşiktaş demen yeterli kalp krizi için.![]()
Sen futboldan soğumuşsun aslında, Beşiktaş bahanesi olmuş.![]()
Bana Beşiktaş demen yeterli kalp krizi için.![]()
Denizliililiilililililiilililililililililililililiiliiili geldi bak @Yakamoz-Asi toprağım, o da toprağın sayılır.
Denizliililiilililililiilililililililililililililiiliiili geldi bak @Yakamoz-Asi toprağım, o da toprağın sayılır.![]()
Adamsın toprağım.
Benim sadece bir tane topragim var.![]()
@DarkLegenD @Gerekli24 Harun ve @cookies de bizden@Çiğdem de Beşiktaş taraftarıydı. @Gerekli24, @DarkLegenD, @Yakamoz-Asi ve dördüncü isim @Çiğdem. Tabii bu isimler aktif olanlar arasında. Beşiktaş yorumlarında yalnız bırakmayın birbirinizi. Etiketleme yapayım dördünüzü Beşiktaş ile ilgili gelişmelerde.![]()
Harun aktif değil, @cookies de takım tutuyor mu, belli değil. Spor konusunda aktif değil, o yüzden bilmiyorum.
En son Caner Erkin'le fotoğraf çekilmiştin sen, ondan sonra da iki yakası bir araya gelmedi adamın.
Hahah aa evet @xemrexxx malzeme olmustuEn son Caner Erkin'le fotoğraf çekilmiştin sen, ondan sonra da iki yakası bir araya gelmedi adamın.![]()
Magazini geçtim, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu ve bugün kadro dışı kaldığı açıklandı. Mahvettin adamın kariyerini.Hahah aa evet @xemrexxx malzeme olmustuMagazine karıstırıcaktı beni nerdeyse ecünnü sevgilisini üstüme salıcaktı
![]()
Bana şampiyon olacaz demiştiMagazini geçtim, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu ve bugün kadro dışı kaldığı açıklandı. Mahvettin adamın kariyerini.![]()
Şenol Güneş dönemindeyse, oldunuz evet şampiyon. Sonrası ise Caner için hüsran.Bana şampiyon olacaz demişti![]()
![]()
Nargile içerse öyle olur benle alakası yok![]()
![]()
![]()
Aaa yok bee o içiyordu masa onundu biz kısa bir roportaj aldım okadarŞenol Güneş dönemindeyse, oldunuz evet şampiyon. Sonrası ise Caner için hüsran.Birlikte nargile içtiniz demek. Neli içtiniz nargileyi?
![]()