20 Aralık 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güller ve Günahlar - 11. Bölüm | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Güldür Güldür Show - 423. Bölüm | Show TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,879
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1766416824241.png

1715241908945-png.126797

Ben Leman (beklentimi düşük tutuyorum ama umarım kader haftasını başarıyla atlatıp ömrünü bir süre daha uzatmayı başarabilir)

G8nsQS7XQAE3U-M

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Gizmen
Beşiktaş - Çaykur Rizespor
MasterChef Türkiye All Star Altın Kupa

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
İki dizi biraz düşerken Ben Leman artmış ve hayata dönmüş.AB'de 4 almış.Bu oranlarla ekran ömrü birazdaha uzar.

Ben Leman kritik haftada üstüne düşeni yapıp reytinglerini yükseltmiş. :Z Hatta öyle 0.10, 0.20 falan da değil hatırı sayılır artışlarla 4'ü geçmeyi başarmış, ABC1'de bugüne kadarki en yüksek ikinci reytingini almış, Total'de de yeniden 3 bandını görmüş kısacası devam kararı alınması için yeterli sonuçlar ama yine de son dakika golü gelir mi diye şüphelenmiyor da değilim. Yine de hafta boyunca hem dizinin izleyicileri hem oyuncular hem de kamera arkasındaki set ekibi diziyi gündemde tutmak için elinden geleni yaptı bu saatten sonra kılkuyrukluk yaparsa onun sorunu.

Gönül Dağı bu sezon son olur umarım. 7. sezona kesinlikle başlanmamalı. Arada güzel bölümler çıkıyor ama ilk sezonlardaki o merakla yeni bölüm bekleyişi kalmadı maalesef. Yine de tabii ki ekrandaki bir çok diziden halen çok daha iyi olduğu kesin ama dizi ekibi başka tarz bir diziye başlayabilir.

Cihat Süvarioğlu yeni dizisi tutsa bile Gönül Dağı'nın finalinde mutlaka yer almalı. Dizinin buralara kadar gelmesinde büyük emeği var.

• Harika
Ben Leman yükselmiş, final dedikodusunun yayılması işe yaramış. Bu dedikodu yayıldıktan sonra genellikle diziler bitiyor. Ben Leman bu geleneğe son verir umarım.

Güller ve Günahlar çift haneleri zorlayamıyor ama zirvede rakipsiz.

Gönül Dağı bu sezon zirveyi kaybetse de 6.sezonundaki bir dizi için oranları çok iyi.

• Beğendim
Ben Leman'ım çok iyi artmış ama haftaya da bu oranı koruması lazımmış. Olacak inşallah. ❤️
Gönül Dağı düşse de halen çok iyi.
Güller ve Günahlar harika gidiyor. Kanal D çok mutludur.

• Beğendim
Ben Leman kritik haftada üstüne düşeni yapıp reytinglerini yükseltmiş. :Z Hatta öyle 0.10, 0.20 falan da değil hatırı sayılır artışlarla 4'ü geçmeyi başarmış, ABC1'de bugüne kadarki en yüksek ikinci reytingini almış, Total'de de yeniden 3 bandını görmüş kısacası devam kararı alınması için yeterli sonuçlar ama yine de son dakika golü gelir mi diye şüphelenmiyor da değilim. Yine de hafta boyunca hem dizinin izleyicileri hem oyuncular hem de kamera arkasındaki set ekibi diziyi gündemde tutmak için elinden geleni yaptı bu saatten sonra kılkuyrukluk yaparsa onun sorunu.
Haber gelmiş kaderi yarın belli olacakmış. Final ihtimali daha yakınmış. Ulan NOW...