Maskeli Fedai
Favori Üye
Şimdilik sadece iki bölümlük mini diziyi izliyoruz değil miGöbeğin onlara bağlı olmasın, kes o göbek bağını ve izlemeye başla. Onlar son birkaç gün içinde izleyip bitirirler, ortada kalırsın.
Şimdilik sadece iki bölümlük mini diziyi izliyoruz değil miGöbeğin onlara bağlı olmasın, kes o göbek bağını ve izlemeye başla. Onlar son birkaç gün içinde izleyip bitirirler, ortada kalırsın.
Parantez içi..Şov bizim işimiz adaşım yakında yorumlarımla buradayım... (Olamadı. )
Çok tehlikeli bu parantez içi...Parantez içi..
@Sherlock'un icadı hep..Çok tehlikeli bu parantez içi...
15'ine kadar iki bölümlük mini dizi, sonra dört sezonluk serüven başlıyor. Onda da böyle aşamalı aşamalı gideceğiz.Şimdilik sadece iki bölümlük mini diziyi izliyoruz değil mi
İzleyip, kısa da olsa yorum yaparsan daha iyi olur.@Araf puan verebilmek için yorum yapmak zorunda mıyız?
Avatarından utan be@Araf puan verebilmek için yorum yapmak zorunda mıyız?
Yorum yapınca para veriliyorsa makale bile yazarım.Avatarından utan be
SANAT için yapacaksın SANAT...Yorum yapınca para veriliyorsa makale bile yazarım.
Şov bizim işimiz adaşım yakında yorumlarımla buradayım... (Olamadı. )
@Sherlock'un icadı hep..
Ben kimse değilim, ben benim...Adamı yıllardır 'ENES' diye biliyorduk, 'MASKELİ' çıktı...
Üçü izler de, senden şüpheliyim. İzlemezsin sen, sanmıyorum. Özellikle @MasacRE de bir zahmet izlesin yani, kendi önerisi.
Şov bizim işimiz adaşım yakında yorumlarımla buradayım... (Olamadı. )
Enes yoldaşımın yazısında aniden beliren parantez içi söylenecek her şeyi söylemiş zaten bu konu hakkında. Daha üstüne bir şey denmez Parantez içi reis bizi salarsa Maskeli dostumuzun dediği şovu yapabiliriz belki bir ihtimal (Yapamadılar)Çok yanlış kişilerden ilk adımı bekliyorsun bence sayın Gs'li dostum.
Bu iki bölümü bir günde çiğ çiğ yersin sen, yeter ki izlemeye başla. Sonrası zaten kısa kısa bölümler şeklinde gelecek.Enes yoldaşımın yazısında aniden beliren parantez içi söylenecek her şeyi söylemiş zaten bu konu hakkında. Daha üstüne bir şey denmez Parantez içi reis bizi salarsa Maskeli dostumuzun dediği şovu yapabiliriz belki bir ihtimal (Yapamadılar)
Bu iki bölümü bir günde çiğ çiğ yersin sen, yeter ki izlemeye başla. Sonrası zaten kısa kısa bölümler şeklinde gelecek.
İzleyemediği filmler yüzünden diziye "film" dedi.Bu filme oy verenler yargılanmalı..