Sen hepsini bitirirsin bir anda, alışıksındır bu tarza da.Başlayalım bakalım sonu belirsiz, uçsuz bucaksız, karanlık olan bu garip serüvene...
Sen hepsini bitirirsin bir anda, alışıksındır bu tarza da.Başlayalım bakalım sonu belirsiz, uçsuz bucaksız, karanlık olan bu garip serüvene...
Ben çözerim de bu yolculukta kimler sağ kalacak onu çok merak ediyorum...Sen hepsini bitirirsin bir anda, alışıksındır bu tarza da.
Hemen de kabullendi diziyi, çözmeye çalıştı da, hepsini bitirecek, sağ kalanların hesabını yapıyor. Adam tam anlamıyla dizi makinesi olmuş.Ben çözerim de bu yolculukta kimler sağ kalacak onu çok merak ediyorum...
Biraz incelemesini yaptım elbette, tüm ayarlamalarımı çektim altyazıları bile ayarladım tüm sezonların düşün. Ben bir şeye başladım mı onu bitiririm yarıda kolay kolay bırakmam. 4 sene sonra bile dönsem o diziye döner bitiririm. (Ki bu yakın geçmişte yaşandı... ) Bir de şuan formumun zirvesindeyim dizi anlamında bu yüzden bunu kaybetmeden işi çözmek işime gelir.Hemen de kabullendi diziyi, çözmeye çalıştı da, hepsini bitirecek, sağ kalanların hesabını yapıyor. Adam tam anlamıyla dizi makinesi olmuş.
4 sene sonra bile dönsem o diziye döner bitiririm.
Mini diziyi atlamadan geçme de, mutlaka izle. Geçeceğimiz versiyonda "geçmiş bölümde" diye başlayabiliyor. Büyük boşluk oluşur.Biraz incelemesini yaptım elbette, tüm ayarlamalarımı çektim altyazıları bile ayarladım tüm sezonların düşün. Ben bir şeye başladım mı onu bitiririm yarıda kolay kolay bırakmam. 4 sene sonra bile dönsem o diziye döner bitiririm. (Ki bu yakın geçmişte yaşandı... ) Bir de şuan formumun zirvesindeyim dizi anlamında bu yüzden bunu kaybetmeden işi çözmek işime gelir.
YAPMA...Bundan şeyin haberi var mı... Neydi... Dur dur geliyor... 46...
Yok yok atlamam her şeye dikkat ediyorum zaten başlarda sonlarda falan. Sen rahat ol bölümlerin extended versiyonları varmış hatta onları bile full + full şekilde ayarladım.Mini diziyi atlamadan geçme de, mutlaka izle. Geçeceğimiz versiyonda "geçmiş bölümde" diye başlayabiliyor. Büyük boşluk oluşur.
İzleyen olur da, sınava hazırlanan öğrenci gibi son dakikaya bıraktıkları için 15'ine doğru olur.@Araf galiba tek izleyen olarak bitireceksin etkinliği
Üçü izler de, senden şüpheliyim. İzlemezsin sen, sanmıyorum. Özellikle @MasacRE de bir zahmet izlesin yani, kendi önerisi.
Oha 😱 İki bölüm de izleyemeyeceksem kapatayım dükkanı (Kapattı )Üçü izler de, senden şüpheliyim. İzlemezsin sen, sanmıyorum. Özellikle @MasacRE de bir zahmet izlesin yani, kendi önerisi.
İki bölüm ama iki bölümün toplamı üç saat yapıyor. Sen de oy vermiştin tabii bu diziye, dene bakalım sevecek misin, görelim. İki bölümde ölmez sağ kalırsan, dört sezonluk dizide görüşürüz.Oha 😱 İki bölüm de izleyemeyeceksem kapatayım dükkanı (Kapattı )
Göbeğin onlara bağlı olmasın, kes o göbek bağını ve izlemeye başla. Onlar son birkaç gün içinde izleyip bitirirler, ortada kalırsın.
Şov bizim işimiz adaşım yakında yorumlarımla buradayım... (Olamadı. )