Sayın Gs'li dostum şov yapıyor resmen... Diziler, filmler... Durduramıyoruz. @Maskeli Fedai
Fatih Terim gibi gaz verirsek adama, adam uçar. Durdurmanın tek yolu bir yolu var, o da, o gazı kesmek.Sayın Gs'li dostum şov yapıyor resmen... Diziler, filmler... Durduramıyoruz. @Maskeli Fedai
Fatih Terim gibi gaz verirsek adama, adam uçar. Durdurmanın tek yolu bir yolu var, o da, o gazı kesmek.
(Olamadı.)Kesme kesme. Durdurulamaz bir güç olacak sayın Gs'li dostum... @Maskeli Fedai
Bu kez düz puan geldi. Önceki puanlamayı nasıl etkileyecek bir bakayım da, garip bir küsurat çıkabilir. Şimdi düz puan geldi, daha iyi.
Bir de ankete de oy kullanmayı unutma. Akşama dört sezonluk dizi konusu geliyor. Hızını almışken, dört sezonluk diziye de başlayabilirsin.
Sayın Gs'li dostum şov yapıyor resmen... Diziler, filmler... Durduramıyoruz. @Maskeli Fedai
Gazın bitme olasılığı da çok yüksekFatih Terim gibi gaz verirsek adama, adam uçar. Durdurmanın tek yolu bir yolu var, o da, o gazı kesmek.
İzledin demek. O zaman yorumlarını gelecek yorum konularında yaparsın. Seni de ekleyeyim izliyorsan eğer izleme ekibine.Kaliteli oylarımdan ve 2 satırlık az ve öz yorumlarımdan mahrum kaldığınız için üzgünüm arkadaşlar. İnşaat sektörüne atıldığım için zaman bulamadım ama telafi edeceğiz.
Yok, izlemedim.İzledin demek. O zaman yorumlarını gelecek yorum konularında yaparsın. Seni de ekleyeyim izliyorsan eğer izleme ekibine.
İzlersin diye eklemiştim de, istersen kalsın. Arada bildirim de alabilirsin, o açıdan liste önemli.Yok, izlemedim.
Yedi kişinin tam olarak izleyip oy kullandığı, bir kişinin de sadece bir bölüm izleyip bıraktığı mini dizi aşamasını burada noktalıyoruz ve dört sezonluk aşamaya geçiyoruz.
Ne kadar sürede izlememiz gerekiyor peki
Klasik - Battlestar Galactica - Dizi Yorumları
Evde Kal - Yabancı Dizi İzle! Fav10'daki dizi izleme ekibi olarak 2004 yılından 2009 yılına kadar yayınlanmış Bilim Kurgu dizisi olan Battlestar Galactica dizisinin dört sezonluk versiyonuna geçiş yapıyoruz. Öncesinde mini dizisini izlediğimi dizinin tüm sezonlarını izleyeceğiz. 1. Sezon - Son...fav10.net
Burada yazdım.