Maskeli Fedai
Favori Üye
Benle @Sherlock beyciğim her bölümü yorumluyorduk be şovmen..O zaten apayrı bir boyutAma ona alıştık artık, çok garipsemedim o yüzdenFakat @Maskeli Fedai ile @Sherlock dan hiç beklemiyordum böyle bir şey
Benle @Sherlock beyciğim her bölümü yorumluyorduk be şovmen..O zaten apayrı bir boyutAma ona alıştık artık, çok garipsemedim o yüzdenFakat @Maskeli Fedai ile @Sherlock dan hiç beklemiyordum böyle bir şey
Yoldaş gelmiş ama tüm şamatayı kaçırdın be... Uğraman gereken ve kahkaha atarak okuman gereken onlarca mesaj var En'ler konusunda...Benle @Sherlock beyciğim her bölümü yorumluyorduk be şovmen..)) Adam son yorumu yapana kadar kör oldu kör))
Okudum onları yoldaşım..Yoldaş gelmiş ama tüm şamatayı kaçırdın be... Uğraman gereken ve kahkaha atarak okuman gereken onlarca mesaj var En'ler konusunda...))
SABARSAL bir boş oldu, özlem duyduğumuz...Okudum onları yoldaşım..Çok iyi boş yapılmış..
Çalışmayan, tatil yapan @MEnes'in bir gününü tarif etmiştim aslında.Çalışırken o saatler yarı yarıya bile inmiyor daha da aşağı iniyor bugün olduğu gibi...Ama tabi bugün forumda goygoy öyle sardı ki yarı iş yarı forum geçti resmen...
Evet o gün tarifi yakın geçmiş için doğrudur diyebilirim ama genele vurduğumuzda EPEY bir değişkenlik gösterir..Çalışmayan, tatil yapan @MEnes'in bir gününü tarif etmiştim aslında.
Çalıştığında günün yarısı çalışmakla geçtiği için, geri kalan kısma kendine vakit ayıramıyorsun.Evet o gün tarifi yakın geçmiş için doğrudur diyebilirim ama genele vurduğumuzda EPEY bir değişkenlik gösterir..)
Hainku hepimizi öldürdü yoldaşım..SABARSAL bir boş oldu, özlem duyduğumuz...)
Son 3 yıldır olduğum gerçeği yüzüme çarptın... Tekrardan üzdü bu gerçek...Çalıştığında günün yarısı çalışmakla geçtiği için, geri kalan kısma kendine vakit ayıramıyorsun.
Hainku bizi çok sağlam böldü ama bilmiyor ki biz yıkılmayız...Hainku hepimizi öldürdü yoldaşım..
Son 3 yıldır olduğum gerçeği yüzüme çarptın... Tekrardan üzdü bu gerçek...)
Olamam zaten...
Bir Mecnun değilsin.
Benle @Sherlock beyciğim her bölümü yorumluyorduk be şovmen..)) Adam son yorumu yapana kadar kör oldu kör))
Olabilir ama bir bütün olarak bakınca ikisi de birbirinden harika dizilerBreaking Bad'in bölümleri genelde 8'in altına düşmezken, The Wire'in bölümleri düştüğü oluyordu. Orası da var.
Banane kardeşim, o da o kadar biriktirmeseydi yorumlarınıBenle @Sherlock beyciğim her bölümü yorumluyorduk be şovmen..)) Adam son yorumu yapana kadar kör oldu kör))
Adam haklı bak bana tamı tamına 23 bölüm yorumum duruyor...Banane kardeşim, o da o kadar biriktirmeseydi yorumlarını
Sen zaten tam koptun artık yoldaşım, geri dönülemez bir yola girdinAdam haklı bak bana tamı tamına 23 bölüm yorumum duruyor...))
Kesinlikle olması gereken en mantıklı öneriyle gelince hayır diyemezdik elbette...Sen zaten tam koptun artık yoldaşım, geri dönülemez bir yola girdin@Sherlock beyciğim de bu durumda sezon yorumlayın artık salın bölümleri dedi. Mantıklı bir öneri
Sen zaten tam koptun artık yoldaşım, geri dönülemez bir yola girdin@Sherlock beyciğim de bu durumda sezon yorumlayın artık salın bölümleri dedi. Mantıklı bir öneri
Kesinlikle olması gereken en mantıklı öneriyle gelince hayır diyemezdik elbette...)
Adam haklı bir şey diyemiyorum bu sefer...Ulan deliler gibi seviniyorsunuz bu duruma, hala @Sherlock beyciğim şöyle dedi böyle dedi.18 bölümü tek tek yorumladım, sonra yorum mevzusunu yok ettim. Tarihteki en büyük adamlık örneklerinden birisini sergiledim, daha ne yapayım.
Adam haklı bir şey diyemiyorum bu sefer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?