Dün kırılan MasacRE demiştin?
Tutarsız işte Dosi hanım, ne dediğini bilmiyor baksanıza @Sherlock
Şakanın dozunu kaçırdı Dosi hanım, bizim yaptıklarımız onun dünden beri yaptığı hainliklerin yanında hiçbir şey. )
Dün kırılan MasacRE demiştin?
Tutarsız işte Dosi hanım, ne dediğini bilmiyor baksanıza @Sherlock
Günahını gönder, sevap sana kalsın.Hepsi duruyor, girsin baksın. Ona günahımı göndermem artık. )
Bu da Pamuk Prenses masalı gibi bir ayna anlaşılan Orada da cadı "ayna ayna söyle bana en güzel kim? " derdi ayna da korkusundan ona pis cadıyı gösterirdi Sen de bu aynayı öyle etkin altına almışsın. Ama senden de bu beklenir zaten, tost makinesisin sonuçta. Kim bilir ne büyüler, ne şeytanlıklar vardır sende
O zaten apayrı bir boyut Ama ona alıştık artık, çok garipsemedim o yüzden Fakat @Maskeli Fedai ile @Sherlock dan hiç beklemiyordum böyle bir şeyEn azından @MEnes gibi sonuna kadar izleyip hiç yorumlamamazlık etmiyordu.
İşte böyle muazzam bir kurgu... Ama tabi sonraları iyice değişiyor mevzu oralara hiç girmeyelim...Cylonlar için çalışıyor ama kendisini insan sanıyor, ilginçmiş. Agathon ile Tyrol'ı aynı anda idare eden koca yürekli kendini insan sanan cylon parçası Boomer.
Sen desen, bölümleri birleşik yorumluyordun. Oraya hiç girmeyelim.O zaten apayrı bir boyut Ama ona alıştık artık, çok garipsemedim o yüzden Fakat @Maskeli Fedai ile @Sherlock dan hiç beklemiyordum böyle bir şey
Sen desen, bölümleri birleşik yorumluyordun. Oraya hiç girmeyelim.
Boomer'a özel bölüm adları da göreceksin, IMDb'de görmüştüm incelediğimde. Çok olaylar olacak diye de hatırlıyorum. Boomer açığa çıkacak gibi görünüyor yavaş yavaş. Sezonluk bölümlere göz atarken göz ucuyla denk gelmiştim.İşte böyle muazzam bir kurgu... Ama tabi sonraları iyice değişiyor mevzu oralara hiç girmeyelim...
Biraz da sen vur, hep ben vurmayayım.Vurun Araf beyciğim vurun, ölmedi daha. )
Bu da Pamuk Prenses masalı gibi bir ayna anlaşılan Orada da cadı "ayna ayna söyle bana en güzel kim? " derdi ayna da korkusundan ona pis cadıyı gösterirdi Sen de bu aynayı öyle etkin altına almışsın. Ama senden de bu beklenir zaten, tost makinesisin sonuçta. Kim bilir ne büyüler, ne şeytanlıklar vardır sende
Zaten gördük merak etme çılgın bölümler gördük ve göreceğimizi biliyoruz... Muazzam bir dizi asla sıkılmayı ve bırakılmayı hak etmeyen türden bir klasik...Boomer'a özel bölüm adları da göreceksin, IMDb'de görmüştüm incelediğimde. Çok olaylar olacak diye de hatırlıyorum. Boomer açığa çıkacak gibi görünüyor yavaş yavaş. Sezonluk bölümlere göz atarken göz ucuyla denk gelmiştim.
Kaldıramıyorlar adaşım kaldıramıyorlar bu durumu...Bu ayna SABAR büyüsü ile bezenmiş bir ayna... Senin, benim, adaşımın ekranı gibi... Sadece ama sadece gerçekleri ve doğruları söylüyor. )
Bak yine ırkımızı hor görmüş, sırf sizden daha üstünüz diye bizi aşağılamayı bırakın artık. )
"The Wire" diyerek girip, @MasacRE'nin önerdiği diziye bağlanıp bu kadar aşık olmanız da ilginç doğrusu.Zaten gördük merak etme çılgın bölümler gördük ve göreceğimizi biliyoruz... Muazzam bir dizi asla sıkılmayı ve bırakılmayı hak etmeyen türden bir klasik...
2 bölüm 2 bölüm yorumlamak gayet normal bir durum. Öyle ilerlerken kızmıyordum zaten yoldaşlarıma ama sonra duramadılar yerlerindeSen desen, bölümleri birleşik yorumluyordun. Oraya hiç girmeyelim.
Bırak... Ben aynanın gerçek yüzünü ortaya çıkardım bana masal anlatma tost makinesiBu ayna SABAR büyüsü ile bezenmiş bir ayna... Senin, benim, adaşımın ekranı gibi... Sadece ama sadece gerçekleri ve doğruları söylüyor. )
Bak yine ırkımızı hor görmüş, sırf sizden daha üstünüz diye bizi aşağılamayı bırakın artık. )
İki bölüme herkes yorum yapar, mesele tek bölüme uzun uzun yorum yapabilmek.2 bölüm 2 bölüm yorumlamak gayet normal bir durum. Öyle ilerlerken kızmıyordum zaten yoldaşlarıma ama sonra duramadılar yerlerinde
Bırak... Ben aynanın gerçek yüzünü ortaya çıkardım bana masal anlatma tost makinesi
Tost makinesinin ne üstünlüğü olacak, takarsın fişe tostunu, sandviçini yaparsın sonra da fişini çekersin. Bundan ibaret bir alet sadece
Biz SABAR'a aşığız SABAR'a... )"The Wire" diyerek girip, @MasacRE'nin önerdiği diziye bağlanıp bu kadar aşık olmanız da ilginç doğrusu.
Hain yoldaşlarım eminim ki The Wire dizisine başlarlarsa yaklaşık 1 haftada bitirirler o diziyi @Sherlock @MEnes bundan sonraki durakları da o olur belki, yorumsuz birbirlerini sata sata izlerler ne güzel"The Wire" diyerek girip, @MasacRE'nin önerdiği diziye bağlanıp bu kadar aşık olmanız da ilginç doğrusu.