2 bölüm yorum yap sonra aç arka arkaya 20 bölüm izle. Olmaz öyle yorumlama, yorum dediğin taze taze yapılır Biraz beni örnek alın
Ulan 18 bölüm yorumladım hain herif... ) İnsan utanır şunu yazarken... )
2 bölüm yorum yap sonra aç arka arkaya 20 bölüm izle. Olmaz öyle yorumlama, yorum dediğin taze taze yapılır Biraz beni örnek alın
İnsan olan cylon olamaz ki.Şimdilik... Günü geldiğinde bu meselenin senin tercihine bağlı olmadığını anlayacaksın... )
Dün kırılan MasacRE demiştin?Dosi hanım bu hikayede kırılan ben oldum... )
Zaten Cylon isen insan olduğunu nasıl bileceksin ki... Uyanmamışsın sadece, masumsun işte... )İnsan olan cylon olamaz ki.
Cylon isem, zaten Number Six dibimde biter.Zaten Cylon isen insan olduğunu nasıl bileceksin ki... Uyanmamışsın sadece, masumsun işte... )
@Sherlock mu öyle gidiyordu ))))))) Bak bu parantezlerin fazlalığı bu dediğine ne kadar güldüğümü anlatıyor 2 bölüm izle, sonra aç 10-15 bölüm arka arkaya sonra gidip onları yorumla. Olmaz öyle şey, kabul edilemez bu yaptığıSen değil sadece, @Sherlock ve @Maskeli Fedai de öyle gidiyordu.
İş işten geçmişti artık. Zamanında yapacaktın o yorumları ve de en önemlisi basıp gitmeyecektin öyle hain adaşına uyupUlan 18 bölüm yorumladım hain herif... ) İnsan utanır şunu yazarken... )
Hain görmek istiyorsan aynaya bakabilirsin hainlok... Benim hain olmadığım gün gibi ortada, kendinizi kandırmayın
Ama uyutulmuş Cylon isen bunun farkına varamazsın aynı Boomer gibi...Cylon isem, zaten Number Six dibimde biter.
Cylon isem, cylon olduğumu bilirim. İnsan isem, cylon olmadığımı zaten bilirim.
Tam olarak tost makinelerinin hak ettiği şeyler bunlarKan dondurucu bir ırkçılık örneği... Gerçekten bu kelimeler karşısında hiç bir şey söyleyemiyorum... )
Ayarı falan yok bu işin. Öyle 2 bölüm 2 bölüm izliyip gideyim de ne. SABAR bu SABAR... İzlersin ve bir daha izlemek istersin ve bir daha ve bir daha... )
Sen değil sadece, @Sherlock ve @Maskeli Fedai de öyle gidiyordu.
Spoiler verdin sanırım. Kendisinin cylon olduğunun farkına varamamış Boomer olduğunu söylüyorsun yani.Ama uyutulmuş Cylon isen bunun farkına varamazsın aynı Boomer gibi...
Tutarsız işte Dosi hanım, ne dediğini bilmiyor baksanıza @SherlockDün kırılan MasacRE demiştin?
İnsan olan cylon olamaz ki.
Hayır kendisini insan sanıyor öyle tasarlanmış. Düşün bu Cylon'lar ne yüce varlıklar...Spoiler verdin sanırım. Kendisinin cylon olduğunun farkına varamamış Boomer olduğunu söylüyorsun yani.
Boomer gibi olmam.
Hatta bölüm yorumlarını gönder de, yorumlarını görsün @MasacRE.
Cylonlar için çalışıyor ama kendisini insan sanıyor, ilginçmiş. Agathon ile Tyrol'ı aynı anda idare eden koca yürekli kendini insan sanan cylon parçası Boomer.Hayır kendisini insan sanıyor öyle tasarlanmış. Düşün bu Cylon'lar ne yüce varlıklar...