Diğer Bates Motel 3. Sezon Yorumları

aynen ozan dylan yanlış yapıyor o adama güvenmiyorum ben birşey
yapacak ama ne

3x5

Dün gece izledim, yorum anca şimdiye kaldı o nedenle detayları atlamış olabilirim ama pek beğenmedim bölümü.

Norman bölüm genelinde az vardı. Onun dışındaki karakterler Romero'yla falan vakit geçiştirmeleri sıkıcı geliyor bana çok.

Flash bellek olayı da fiyasko çıktı.

Norma en sonda fazla tepki gösterdi. Nereye gidecekse artık.

Dizi benim için ümitsiz vaka olma yolunda ilerliyor. Sezon sonunda bırakırım ışık görmezsem. Yalnız Emma'yı bırakmaya kıyabilir miyim bilmiyorum.

7- /10

5.bölüm çıktımı izlemem lazım ya

3x5. Bölüm

norman sapıklığı ilerletmiş durumda

annesinin elbiselerini koklamaya başladı artık
flash belekte kasabanın ileri gelenlerinin uyuşturucu parasından elde ettiği yatırımlar listelenmiş durumdaymış bu durumu norma kendi lehine kullanmak istedi ama bu işlerde çok çaylak olduğu anlaşılıyordu her haliyle
bob paris in ofisinde norma ile romero bekleşirken normanın bacak hareketleri heyecanını belli ediyordu
heyecandan bacak sallama hareketleri çok güzeldi
dylan caleble birlikte yaşadığını söyleyince norma nın verdiği tepki çok uç noktalardaydı son hızla gitti ya sakallı sevgilisine gidecektir ya da romero ya hala romeroyla evlenmelerinden yanayım romero da pisliğe bulaşmış biri ama sanki üstünde daha az çamur var gibi
caleb denen dallama diziyi terketse süper olacak
emma ya doğru dürüst rol bulamamaları bir sorun ..

@destere
akşam izledim süperdi norman gerçekten ilerlemeye başladı annesinin
elbisesini koklamasına çok şaşırdım beklemiyordum valla bakalım ne olacak
norma ya gelince evet flash bellek gerçektende çaylaktı aynen romero ile beklerken
çok komiklerdi
caleble duruma gelince norma aşırı tepki verdi sakallının yanına gidebilir evet
ama bence sanki romeroya gidebilir gibi geldi bende romero ile evlenmesinden
yanayım yakışıyorlar hemde romero kötü biri değil caleb bencede çıktsın ved
emma konusunda haklısın

emma bu aralar tüpünü sırtında taşıyor sanırım pek göremiyoruz hep yanında sürüklüyordu

3x5

Ortalama bir bölümdü. Caleb artık gitsin diyenler?

Norman saykosunun sapıklaşması yakındır.

vk.com'da fragmanlar var. Annesiyle cinsel ilişkiye giriyor ve Norma karşı koyamıyor. 😱

Sapıklaşması bir yana yeni güzel kadınlar öldürmesini bekliyoruz.

Caleb git artık yeter ya.
8/10

caleb in ölmesi hepimizin dileği.
birde norma o veledin yakınlaşmasına izin vermese süper olacak
)

caleb in ölmesi hepimizin dileği.
birde norma o veledin yakınlaşmasına izin vermese süper olacak
)
İzin vermese Norman saykosu başkalarına zarar verebilir. Annikayı kim öldürdü netleşmedi bu olayı unutmamışlardır umarım.

Norma'nın sinirli halleride bir tatlı dimi? Son zamanlarda bu kadar yetenekli ve güzel hatunda görmemiştik. Bacak sallarkene hali mesela.
bacak sallama hareketi harikaydı ya
benden önce millet yorumlarda bahsetmiştir sanıyordum sonra yorumlara baktım @OzaN zaten saydırıp durmuş
diğer arkadaşlarda bahsetmeden geçmiş
romero bacakları zor zaptettti
ben o sakallı adamla yakınlaşmasına karşıyım romero ile araları güzelleşse süper olacak

Norma cin gibi kadın sakallının kendisinden hoşlandığını hemen çakmış. Birde açık sözlü ''sen benden hoşlanıyormusun'' diye de sordu.

Norma cin gibi kadın sakallının kendisinden hoşlandığını hemen çakmış. Birde açık sözlü ''sen benden hoşlanıyormusun'' diye de sordu.
utangaçlık için zaten yaşı müsait değil kadının , kendi boyunda oğulları var
bu yaşta karşıdakinin derdini anlamasaydı hata olurdu

utangaçlık için zaten yaşı müsait değil kadının , kendi boyunda oğulları var
bu yaşta karşıdakinin derdini anlamasaydı hata olurdu
Bob Paris USB'yi bıraktımı şimdi Norma'da. Yakın zamanda almak için harekete geçecektir bence.

Bob Paris USB'yi bıraktımı şimdi Norma'da. Yakın zamanda almak için harekete geçecektir bence.
zaten orda norma isteklerde bulunurken yan yolu bizim ordan geçireceksin falan filan derken hem romero hemde bob paris kadının bu işlerde acemi olduğunu anladı kıçlarıyla gülüyorlardır eminim
bob paris norma nın başına bir iş açacak ama kadına yardım romerodan gelecek yine buna eminim

Norma'yı bela çekiyor bence.
Niye tanımadığın insanlardan gidip yardım istersin. O insanlar karşılıksız bir iyilik yaparlarmı sana?

Norma'yı bela çekiyor bence.
Niye tanımadığın insanlardan gidip yardım istersin. O insanlar karşılıksız bir iyilik yaparlarmı sana?
ama çok sempatik bir kadın
biraz fazla meraklı birazda o veledi olacak ergene çok yüz veriyor yoksa en ufak bir hata görmüyorum kadında