- Reaksiyon puanı
- 50,464
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
tam bir tahminim yok amaiki kızın annika ile lidnsay in ölümünden norman sorumlu değil bence norman ilk defa masum olabilir o kızları öteki dünyaya gönderen arcanum bar ın sahibi bob ya da onun tayfasından brileri olabilir eğer norman ın parmağı olsaydı eminim annika ölmek üzereyken normanın evine kadar gelip ona flash bellek teslim etmezdi yinede emin değilim her şey olabilir
belli olmaz belki unutursun sonra diziyi SFU gibi sürüncemede bırakıp rezil edersin diye hatırlatayım dedim )Acelesi yok yeni bölüme doğru izleriz.
Bob Paris iki kızıda öldürdüyse bu işin sürprizi nerde? Katil bu kadar basit olabilir mi?
Tamam Annika'yı Norman öldürmemiştir yoksa USB'yi getirmezdi otele. Fakat bana göre öteki kızı Norman öldürdü.
belli olmaz belki unutursun sonra diziyi SFU gibi sürüncemede bırakıp rezil edersin diye hatırlatayım dedim )
ikisini kesinlikle öldürmemiştir ikisini öldürdü demiyorum ama işin içinde o adam var yani kendisi öldürmediyse haberi vardır mutlaka çünkü romero ile karılaştıkları yerde bob romeroya kızın üstünde bişey varmıymış , ve cümlenin devamında bilmediğin şeyler var diyordu yani olayın norman la alakası olsa bob un konudan bir haber olması lazımdı bişeyler biliyor orası kesin
Dizi Norma ve Norman'ın üstünden ilerliyor. Dışarıdan bir karakterin iki kişiyi öldürmesi çok saçma. Bana göre iki katil var sürprizli bir cinayet yani.
peki asıl soru şurda bence flash bellek te ne var bir tahminin varmı benim tahminim yok gibi flash bellekte norma ve norman ın yararına ne olabilirki otelle alakalı olabilirmi ya da yapılacak yan yolla alakalı olabilirmi ? ne olabilirki hanı gömülü altın veya para yeri söylemiyorlarsa bu tarz bişey olabilir sanırım
orda kız teslim ederkenGömülü altın ve para olsa fahişelik yapmazdı.
Bir tahminim yok o konuda hiç kafa yormadım.
orda kız teslim ederkenbunu kendin için ve oğlunun menfaati için kullanırsın dedi yani ne olabilirki uzmanından fahişelik dersleri gösterilmiyordur heralde kayıtta
Norma'nın Bob Paris'e karşı kullanacağı bir delil olmalı. Onu bitirecek bir delil. Annika'yı o delili ele geçirdiği için öldürmüşlerdir.
Bu soruyu soracağını biliyordum.peki bob parisi yok etmesi norma ya ne fayda sağlayacakki ?
belki hiç ummadığımız bişeyler çıkacaktır tahminlerden öte artık beklemekten başka çare yok )Bu soruyu soracağını biliyordum.
Bob Paris'in elinde de demekki Norma'ya karşı kullanacağı bir koz var. Peki tüm bunları Annika nasıl biliyor?
belki hiç ummadığımız bişeyler çıkacaktır tahminlerden öte artık beklemekten başka çare yok )
Norman masum bir çocuk değil ondan her şey beklenir bunu da unutmayalım.
norman a masum diyen çarpılır zaten gözümüzün önünde iki kişi öldürdü biz sadece bu kızlarda parmağı varmı yokmu kısmındayız yoksa norman ın ne gerzek olduğunu iyi biliyoruz )
Daha çok psikopatlaşacağını bildiğim için vardır mutlaka bir parmağı.
Annesi güvenmiyor oğluna biz niye güvenelim?
emma yı norma gerçekten seviyor sanırım kızı gibi bakıyor emma ya oğluna ne dedi ? '' kıza bir zarar verirsen kelleni alırım dedi )
tam bir tahminim yok amaiki kızın annika ile lidnsay in ölümünden norman sorumlu değil bence norman ilk defa masum olabilir o kızları öteki dünyaya gönderen arcanum bar ın sahibi bob ya da onun tayfasından brileri olabilir eğer norman ın parmağı olsaydı eminim annika ölmek üzereyken normanın evine kadar gelip ona flash bellek teslim etmezdi yinede emin değilim her şey olabilir
Farklı görüşler olması doğal. Yeni bölümü bekleyelim o zaman.valla ben bob öldürdü diyorum
aynen desterem sana katılıyorum bencede normanın ilgisii yok
evet aynen bakalım yeni bölümde ne olacakFarklı görüşler olması doğal. Yeni bölümü bekleyelim o zaman.