Son sezon çok dandikti ya, ilk sezonki heyecan sürükleyicilik muhteşemdi ama devamı gelmedi.Dizi eskisi kadar sarmıyor beni ya. Dizide bir düşüklük var.Birde art arda izleyince artık gına geldi. Sanırım biraz vermek lazım ki diziyi özleyelim. 1 Ay ara veriyorum diziye.
Valla bu akşam 3x3 izleyeyim dedim ortalara doğru çok sıktı kapattım.Son sezon çok dandikti ya, ilk sezonki heyecan sürükleyicilik muhteşemdi ama devamı gelmedi.
TWD gibi diyorsun yani.Valla bu akşam 3x3 izleyeyim dedim ortalara doğru çok sıktı kapattım.
Sanki kanal bu diziye 8-9 sezon onay vermişte senaristlerde nasıl olsa dizinin bitmesine var. Biz bu sezonu normal konularla geçiştirelim ana konuya daha sonraki sezonlarda gireriz havasındalar.
Bak iyi yerden vurdun beni. Hadi itiraf edeyim TWD'nin son sezonu için gibi diyeyim.TWD gibi diyorsun yani.
Dizi eskisi kadar sarmıyor beni ya. Dizide bir düşüklük var.Birde art arda izleyince artık gına geldi. Sanırım biraz vermek lazım ki diziyi özleyelim. 1 Ay ara veriyorum diziye.
Kıymetimi iyi bil.sağol valla @Harunnn60 ellerin dert görmesin ))
buraya bir iki cümle yazalım ki bir daha konu kaybolmasın
Kıymetimi iyi bil.
Kış tatilinde izleyeceğim. O sıra bu diziyi fazla yüklenmiştim o yüzden bana bir bıkkınlık gelmişti.noldu sende durumlar 3x3 e kadar gelmişsin hatta 3x3 ü izlememişsin daha devamı gelmedimi sonrayamı bıraktın durumlar nedir
benim iki bölm kalmış en son 3x8. i yorumlamışım şimdi iki bölümü izleyip yarın orphan black 3x2 den başlarım artıkKış tatilinde izleyeceğim. O sıra bu diziyi fazla yüklenmiştim o yüzden bana bir bıkkınlık gelmişti.
Emma'yı seven arkadaşlar buradan devam edebilirler.3x10. Bölüm
sezon finali harikaydı
ilk önce emma ile başlayalım seviyorum kızı hep önceliğim emma cephesi ciğer naklini duyunca korkup kaçtı neyseki dylan ikna etti ? normalde sevdiğim kızlarla birlikte olan oğlancıkları sevmemde dylan karakteri düzgün biri, yakışmışlar gerçi dylan a kıl olsaydımda yapacak bişey yoktu gidip emma yı kapamıyorum malesef
norma nın oğlunu hastaneye yatırmak için klinikte gerçekleştirdiği sohbet ilginçti görevli kadın bir türlü fiyatı söylemeye yanaşmıyor sonunda aylık 20 bin dolarla kırk bin dolar arası ücreti olduğunu söylediğinde, görevlinin neden ücreti açıklamakta bu kadar kaçınmış olduğunuda anlamış olduk ? eminim norma ücreti duyduktan sonra kadının anlattıklarını dinlememiştir bile
bob parish e baskın düzenlemeye giden alex romero, baskından önce norma ile konuştu ya ? orda dedim bu romero bildiğimiz romeroysa eğer, baskında bob parish i sağ bırakmaz tahminim tuttu öldürme şeklide klastı aynı anda 6 mermi sıktı adama temiz iş ?
norman cephesi bildiğimiz gibi zaten millet bradley i ölü biliyordu, kafadan kontak norman da kızı taşlara vura vura öldürdü ? bradley e yazık oldu güzel kızdı ama sempatik değildi
önümüzdeki sezon çok daha heyecanlı olacaktır gittikçe dizide norman ın çift kişiliği etkili olmaya başladı, artık işi harbileştirdi gibi bu yüzden @OzaN diziyi sakın bırakayım deme yeni sezon sanki tamda beklentine uyacak şekilde norman ın kayışı kopardığı bölümlerle süslenecek gibi
@sürgünüm @vadikızı @Harunnn60 @yatutarsa