Diğer Bates Motel 3. Sezon Yorumları

Sezon finalinde bu yönde gelişmeler bekliyorum. Bakalım neler olacak. Üçüncü sezon ilk iki sezonun gerisinde kaldı dizi kendisini tekrar etmeye başladı. Umarım sezon finali doyurucu olur. :)

@OzaN Eksik kaldığın bölümleri tamamlayıp sezon finaline yetişsen olmamı. :)
aynen 3.sezon daha yavaş geçti merakla bekliyorum neler olacak diye

3x7

Finale yetişmek istiyordum ama az farkla kaçıracağım maalesef. :(

Zayıf bir bölümdü sıkıldım çoğu yerinde, hikayenin gidişatı da hoşuma gitmiyor...

Bölümdeki sanırım tek güzel şey Dylan'ın Emma için çabalaması oldu.

Norman da bölümün sonunda sapıklığı iyice ortaya çıkarmaya başladı. :)

Caleb'i de çok kolay kabullendiler sanki. Norman kesin öldürür onu ileride. :):)

6/10

3x8

Bitse de gitsek havasında izliyorum artık diziyi. Bence sıkıcıydı çoğu yeri.

Norman ve Norma'nın diyalogu ve sonu güzeldi, en azından merak uyandırıcıydı. :)

@destere Annika demiş ama Bradley değil mi o ya. Unutmaya başlamıştık Bradley'yi ama fazla kalmaz herhalde. :):)

6+ /10

3x8

Norman ve Norma'nın diyalogu ve sonu güzeldi, en azından merak uyandırıcıydı. :)

@destere Annika demiş ama Bradley değil mi o ya. Unutmaya başlamıştık Bradley'yi ama fazla kalmaz herhalde. :):)

6+ /10
Hep sonu güzel oluyor zaten, başka bir numara yok.

Evet, Bradley olacak. Annika'nın olayını arada unuttular. :)

3x8

6+ /10
bradley de adını değiştiriyor annika diye fazla kalmaz bencede

3x9

Bu bölüm genel olarak (hem forumda hem imdb puanı) önceki bölümlerden daha az beğenilmiş ama bence birazcık daha iyiydi. Çünkü...

Bradley vardı tabii ki. :):)

Pek sevmezdim kendisini ilk sezonda ama şimdi o bile kurtarıcı durumuna düştü. :D

Ölümünden sonra kendi evini gezdiği sahneler güzeldi. :(

Norman iyice saçmalıyor. Öyle kızı bırakıp annesinin hayaliyle konuşmaya başladı. :(

Norma da kontrolden çıktı. Norman'ın psycholuğu herkese yayılmaya başladı. :)

7- /10

3x9

Bu bölüm genel olarak (hem forumda hem imdb puanı) önceki bölümlerden daha az beğenilmiş ama bence birazcık daha iyiydi. Çünkü...

Bradley vardı tabii ki. :):)

Pek sevmezdim kendisini ilk sezonda ama şimdi o bile kurtarıcı durumuna düştü. :D

Ölümünden sonra kendi evini gezdiği sahneler güzeldi. :(

Norman iyice saçmalıyor. Öyle kızı bırakıp annesinin hayaliyle konuşmaya başladı. :(

Norma da kontrolden çıktı. Norman'ın psycholuğu herkese yayılmaya başladı. :)

7- /10
Norman, sezon finalinde umarım öldürmez Bradley'i :)

3x10 (Sezon Finali)

Sezonun en iyi bölümlerinden biriydi ama yine de ilk iki sezonun vasat bölümlerine bile yetişemez. :)

Korkulan oldu Norman öldürdü Bradley'yi hem de Norma kılığında. :(

Norman iyice çizgi aşmaya başladı, sonu kötü...

Dylan ve Emma'da beklenen son. :)

Dizinin ilk sezonu harikaydı, ikinci sezonu harika olmasa da iyiydi ama üçüncü sezon çoğunlukla sıkıcıydı. Dördüncü sezonu izlemeyi düşünmüyorum doğrusu.

Norman üzerine yoğunlaşılsa ilgi çekici konusu var ama yok Romero'ydu yok Norma'nın ilişkileriydi yok Dylan'dı derken gereksiz atraksiyonlar üzerinde geçiyor dizi daha çok. O nedenle gelecek için ümitsizim. Yine de belli olmaz az bölümlü ve kısa süreli olduğundan kapı açık. :) Aslında 5. sezonda biteceğini bitsem kesin devam ederim de 7-8 sezon sürme ihtimali korkutucu. :)

7+ /10

10 .bölüm
@OzaN @destere @sürgünüm
sezon finali çok güzeldl beklenen oldu norman bradley öldürdü
bradley de salak normanı biliyordu ne diye yanında istedin be kızım
bob paris de öldü valla romero beni şaşırtıyor valla

3x10

Önceki sezonlar kadar olmasa da yine de güzel bir sezon finaliydi. :)

Korktuğum başıma geldi. Norman, Bradley'i öldürdü. :( Neyse, Norman sonunda kıvama geldi. :)

Dylan ve Emma neden olmasın? Yakışıyorlar. :) Yalnız Norman yakalarsa canlarına okur. :):)

Romero'nun Bob Paris'i öldüreceğini tahmin etmiştim, o da gerçekleşti. :)

Dexter'in bitmesiyle hayatında oluşan psycho eksikliğini Norman Bates'le giderebilirsin. :) @yatutarsa

8/10

3x10

Önceki sezonlar kadar olmasa da yine de güzel bir sezon finaliydi. :)

Korktuğum başıma geldi. Norman, Bradley'i öldürdü. :( Neyse, Norman sonunda kıvama geldi. :)

Dylan ve Emma neden olmasın? Yakışıyorlar. :) Yalnız Norman yakalarsa canlarına okur. :):)

Romero'nun Bob Paris'i öldüreceğini tahmin etmiştim, o da gerçekleşti. :)

Dexter'in bitmesiyle hayatında oluşan psycho eksikliğini Norman Bates'le giderebilirsin. :) @yatutarsa

8/10
O eksiklik giderilecek gibi değil :D Hem BS öyle bir dizi miydi hiç bilmiyordum :X

3x1
Norman Bates yine formunda galiba :) Bismillah daha yeni başladık ama yeni gelen hanım kızımızı hunharca katletmiş gibi. :/
Norman ve Norma arasında ensest bir şey olsun istemiyorum. :(
Emma ve Norman'ın çıkma fikrini de pek sıcak bakmıyorum bizimkinin sağı sollu belli olmuyor, bir şey yapmasa kıza.
8.5/10

3x3
Ah be Norma niye koşup yetişiyorsun, bıraksaydın da boğsaydı kendini Norman :F
Kız ölmemiş meğerse ama geldiğinde ölüverdi? En son Norma'ya bıraktığı şey flash mıydı (b)
Emma çok güzel göründü bu bölüm gözüme 🙄
Şerif Romero vs yeni şerif adayı süperdi :D
8.5/10

3x3
Ah be Norma niye koşup yetişiyorsun, bıraksaydın da boğsaydı kendini Norman :F
Kız ölmemi meğerse ama geldiğinde ölüverdi? En son Norma'ya bıraktığı şey flash mıydı (b)
Emma çok güzel göründü bu bölüm gözüme 🙄
Şerif Romero vs yeni şerif adayı süperdi :D
8.5/10
evet flashtı normaya verdiği

3x10
Norman sen ne tarz bir psycho'sun be evladım :( Bradley gibi bir güzelliği hunharca katlettin :( Çok üzüldüm kızcağıza.
Emma da üzdü. İnşallah ciğer nakli iyi bir sonuç verir ve Dylan ile bir ömür mutlu olurlar :D
8.5/10

Ben aslında ara verip öyle başlayacaktım diziye ama bitirmişken tam bitireyim dedim. ve 3.sezona başlama kararı aldım. Dizi ilk sezon harika 2.sezon güzel ama eksiklikleri vardı. Bakalım bu sezon ne olacak merak ediyorum.

@OzaN Son yorumunda açık kapı bırakmışsın. Yeni sezonun ilk bölümüne bakıp mı karar vereceksin? :) :)

Ben aslında ara verip öyle başlayacaktım diziye ama bitirmişken tam bitireyim dedim. ve 3.sezona başlama kararı aldım. Dizi ilk sezon harika 2.sezon güzel ama eksiklikleri vardı. Bakalım bu sezon ne olacak merak ediyorum.

@OzaN Son yorumunda açık kapı bırakmışsın. Yeni sezonun ilk bölümüne bakıp mı karar vereceksin? :) :)
O dönemki ruh halime bağlı ama devam etme ihtimalim çok düşük. Belki dediğin gibi ilk bölüme göre bakarım. :)

3x1 - 3x2

Genel olarak iyi başladı diyebilirim sezona. :D Norman'ın dengesiz hareketlerine alıştığımız için artık her olay şaşırtmıyor beni. :D

Kasabaya yeni güzel kız geldi. Bu kızı görünce şimdi @OzaN Revolution'da ki bu gıcık kız niye geldi der diye düşündüm. :A Ve tahminim doğru çıktı gerçekten de yazmışsın. :D

Yeni gelen kızı belki Norman öldürmemiş olabilir. Bakalım ceset sudan çıktı ne olacak?

Emma ile Norman'ın çıkması kötü oldu bence Emma'ya zarar gelecek bu işten. :(

Dylan'da babasını affeder artık Norma'da çıldırır iyice. :F

3x1 : 8.5
3x2 : 8.0

@sürgünüm senin ilk yorumlarında dizide yakında şey olabilir demişsin...

Norman annesine yakınlaşacak ensest ilişki filan. 😵 Bu doğru mu?