Diğer Bates Motel 3. Sezon Yorumları

Norman'ın annesine söylediği ''psikolog sana karşı cinsel ilgi beslediğimi söyledi'' sözünün ardında bence çok anlamlar yatıyor. Annesinin tepkisini ölçmüş olabilir mi? (b)
orda zaten ergenik psikopat lafı açma çabası içinde annesine yakşaırken dediğin gibi tepkiyi ölçüyor , anneside öyle bir cevap verdiki evlere şenlik :))
normal bu durumlar herkes köpeğiyle eşeğiyle ebeveynleriyle sevişmek ister doğamızda avr diyerewk ergonomik psikopata yol verdi :) oysa orda oğlanın ağzına iki üç yumruk çakıp kliniğeyatırsa sorun hallolacaktı :)

orda zaten ergenik psikopat lafı açma çabası içinde annesine yakşaırken dediğin gibi tepkiyi ölçüyor , anneside öyle bir cevap verdiki evlere şenlik :))
normal bu durumlar herkes köpeğiyle eşeğiyle ebeveynleriyle sevişmek ister doğamızda avr diyerewk ergonomik psikopata yol verdi :) oysa orda oğlanın ağzına iki üç yumruk çakıp kliniğeyatırsa sorun hallolacaktı :)
Ve annesinden aldığı cevaplardan yüz bularak işi daha fazla ilerleteceğe benziyor. :) Bob Paris'in açtırdığı çukura bir anlam verebildinmi? :)

Ve annesinden aldığı cevaplardan yüz bularak işi daha fazla ilerleteceğe benziyor. :) Bob Paris'in açtırdığı çukura bir anlam verebildinmi? :)
anlamı yoktu, büyük ihtimalle gözdağıdır ? ama o sahnede bayağı güldüm :) birde seviniyorlar havuzumuz oluyor diye :)
havuz için açılan çukura norman salağı emmayı itecek diye çok korktum o dengesizin ruh hali bozuk zaten :) neyseki kız kurtuldu :)

anlamı yoktu, büyük ihtimalle gözdağıdır ? ama o sahnede bayağı güldüm :) birde seviniyorlar havuzumuz oluyor diye :)
havuz için açılan çukura norman salağı emmayı itecek diye çok korktum o dengesizin ruh hali bozuk zaten :) neyseki kız kurtuldu :)
Aynen. Emma'nın ayrılalım teklifinden sonra itecek diye bende korktum. :)

@destere @Çiğdem-
8.bölüm
izledim sonunda çok beğendim yine doktor arkasına bakmadan kaçtı
valla norma iyi etmedi normanı doktora götürmesi lazım gittikçe kötü oluyor
norman emma sanırım dylan dylan da emma dan hoşlanıyor sevdim ben
bu ikiliyi ya

@destere @Çiğdem-
8.bölüm
izledim sonunda çok beğendim yine doktor arkasına bakmadan kaçtı
valla norma iyi etmedi normanı doktora götürmesi lazım gittikçe kötü oluyor
norman emma sanırım dylan dylan da emma dan hoşlanıyor sevdim ben
bu ikiliyi ya
@Çiğdem- i etiketleme güzel diziden anlamaz :) çer çöp dizilerle meşgul bu aralar :)

dylan emma yakınlaşmasını bende destekliyorum yakışıyorlar birbirlerine :) ama norman ergeni bunların mutluluğuna gölge düşürecek gibi :))

@Çiğdem- i etiketleme güzel diziden anlamaz :) çer çöp dizilerle meşgul bu aralar :)

dylan emma yakınlaşmasını bende destekliyorum yakışıyorlar birbirlerine :) ama norman ergeni bunların mutluluğuna gölge düşürecek gibi :))
kesin norman bunları rahat bırakmaz oda seviyor emmayı çünkü

3x9

Sezon finali öncesi vasat bir bölümdü. :(

Romero ve Bob Paris arasında sezon finalinde bir kavga çıkabilir bakalım hangisi gidici? :)

Daylan, Emma'nın hastalığı için 50 bin doları babasına teslim etti. Parayı kendisinin verdiğinin bilinmemesini istedi. Kardeşinin ex sevgilisine yan gözle baktığının duyulmamasını istiyor heralde.:)

Gel gelelim Norma saykosuna. Anne manyağı su gibi kızı yatakta bıraktı. Kafayı yedi, kendi kendine konuşuyor, sezon finalinde ondan da bir katliam bekliyorum. :)
7/10

3x9

Sezon finali öncesi vasat bir bölümdü. :(

Romero ve Bob Paris arasında sezon finalinde bir kavga çıkabilir bakalım hangisi gidici? :)

Daylan, Emma'nın hastalığı için 50 bin doları babasına teslim etti. Parayı kendisinin verdiğinin bilinmemesini istedi. Kardeşinin ex sevgilisine yan gözle baktığının duyulmamasını istiyor heralde.:)

Gel gelelim Norma saykosuna. Anne manyağı su gibi kızı yatakta bıraktı. Kafayı yedi, kendi kendine konuşuyor, sezon finalinde ondan da bir katliam bekliyorum. :)
7/10
ben 9.bölümü izlemiştim yorum yazmamışım ya dur yazam hemen
aynen yavaş bir bölümdü bence bob paris gidici gibi Romero onu
halleder bence dylan süper bir hareket yaptı gerçektende emmayı seviyor
norman duymasın bunu

aynen norman iyice kötü olmaya başladı dediğin gibi kızı yatakta
bıraktı yahu

@destere @sürgünüm @Harunnn60 @gözlemci

ben 9.bölümü izlemiştim yorum yazmamışım ya dur yazam hemen
aynen yavaş bir bölümdü bence bob paris gidici gibi Romero onu
halleder bence dylan süper bir hareket yaptı gerçektende emmayı seviyor
norman duymasın bunu

aynen norman iyice kötü olmaya başladı dediğin gibi kızı yatakta
bıraktı yahu

@destere @sürgünüm @Harunnn60 @gözlemci
Norman, Bradley'i öldürmese bari. Emma'nın hastalığıda nüksedebilir. :(

valla ben bu konuda norman dan korkuyorum Bradley öldürebilir
emma nın hastalığı devam ediyor nüksedermi ki
Sezon finalinde bu yönde gelişmeler bekliyorum. Bakalım neler olacak. Üçüncü sezon ilk iki sezonun gerisinde kaldı dizi kendisini tekrar etmeye başladı. Umarım sezon finali doyurucu olur. :)

@OzaN Eksik kaldığın bölümleri tamamlayıp sezon finaline yetişsen olmamı. :)