Diğer Bates Motel 3. Sezon Yorumları

Normalde bu haftaki bölümü hemen izlemeyip gelecek haftakiyle arka arkaya izleyecektim ama sabahtan beri her yerde Bates Motel ile ilgili bir şeyler görüyorum. Bölümün IMDb puanı da şu an 9.7 ve izleyeceğim bu akşam eğer işleri yoluna koyabilirsem. :):)

3x6

O nasıl İMDb puanıymış. 😱

Sesli güldüren ve yer yer hüzünlendiren sahnelerin olduğu bir bölümdü. :)

Genel olarak ortalamanın üstüydü diyebilirim. :)

Norma evden ayrıldıktan sonra alışveriş yaptı ve arabasını yeniledi. Gece olunca da sakallı sevgilisinin koynuna girdi. :)

Geçen bölümde annesinin elbisesini koklayan Norman saykosu, bu bölümde bilincini kaybettiği esnada annesinin kıyafetini giyerek büyük oyunculuk sergiledi. Tıpkı annesi gibi konuşup onun gibi davranması çok güzeldi. :)

@destere Bob Paris bu işin peşini bırakmaz demiştim sana. Bir bölüm bile geçmeden Romero'yu vurdurttu. Romero'da kendisinin yerine geçmeye çalışan Marcus adlı elamanı vurdu. :)

Bir ara Dylan ve Emma'nın dikkatli bakışmaları gözlerden kaçmadı. :)

Bölümün sonunda Norma eve döndü ve çocuklarını da yanına alarak Caleb'in yanına gittiler. Caleb kendisinden özür diledi barıştılar gibi. Tabii o arada Norman'ın annesini Caleb'ten kıskanması gözlerden kaçmadı. Caleb'i yakında öldürürse şaşırmayacağım. :)
8.5/10

3x6

IMDb kullanıcıları dizinin en iyi bölümü diyor ama bence dizinin en kötü bölümlerinden biriydi. Evet iki harika sahne vardı ama onun dışında bomboştu. Fazlasıyla sıkıcıydı...

Bölümün çoğu zaten Norma ile geçti. Norma'nın her bölüm farklı erkeklerle olan ilişkilerini görmekten çok bıktım. Hiç huyum olmadığından yapamadım ama onun sahnelerini ilerleterek geçesim geldi o derece sıkıldım, belki biraz da kızdım.

Evet malum sahne büyük olay olmuş. Norman'ın Norma kılığına girmesi çok komikti. :D

Romero'nun sahnesi de güzeldi. Romero reyis altta kalacak sandık ama her zamanki gibi süpermen edasıyla işi halletti. :):)

7/10

2x7

Yine çok güzel bir bölümdü. Daha da güzel olacak. :)

Şu aileyi nihayet huzur içinde gördük. Bir de Norman ve sapıklıkları olmasa. :)

Norman ve James konuşmalarını dinlerken ben şok. 😱 Dayısına da fena gıcık ve kıskanıyor. :)

Caleb'i seveceğim diye korkmaya başladım. Gitsin bir an önce. :)

Dylan dizinin en temiz ve yufka yüreklisi. Şimdi de Emma için silah kaçakçılığı işine girdi.

Alex'in hikayesini öğrendik. 22 sene önce babası annesinin intiharına sebep olmuş. Baba şimdi cezaevinde yatıyor.

Norman son sahnede niyeti iyice bozdu. :)
8/10

3x6. Bölüm

süperdi ya harikaydı ..

norma hızını alamayıp taylor a dalacaktıda taylor kadına orbital yaptırmak istedi :)) öyle olunca norma teselliyi psikolog un kollarında buldu gibi ..
norman ın kadın kılığında yemek hazırladığı sahnede kahkaha attım muhteşemdi ilk defa norman ı o haliyle sevdim dylan da mal mal bakıyor yapacak bişeyi yok norman kayışı koparmış artık :)
romeronun vurulması hastanede yataktayken zenciyi gidip garajda kıstırıp beynini dağıttığı sahneler muhteşemdi .. bazen çok durgun gibi giden bölümlere rağmen dizi arada bir kalitede zirve yapıyor seviyoruz norma yı herşeyiyle :)
@sürgünüm @OzaN @gundix123 @vadikızı @Forumdash @Harunnn60

3x6

O nasıl İMDb puanıymış. 😱

Sesli güldüren ve yer yer hüzünlendiren sahnelerin olduğu bir bölümdü. :)

Genel olarak ortalamanın üstüydü diyebilirim. :)

Norma evden ayrıldıktan sonra alışveriş yaptı ve arabasını yeniledi. Gece olunca da sakallı sevgilisinin koynuna girdi. :)

Geçen bölümde annesinin elbisesini koklayan Norman saykosu, bu bölümde bilincini kaybettiği esnada annesinin kıyafetini giyerek büyük oyunculuk sergiledi. Tıpkı annesi gibi konuşup onun gibi davranması çok güzeldi. :)

@destere Bob Paris bu işin peşini bırakmaz demiştim sana. Bir bölüm bile geçmeden Romero'yu vurdurttu. Romero'da kendisinin yerine geçmeye çalışan Marcus adlı elamanı vurdu. :)

Bir ara Dylan ve Emma'nın dikkatli bakışmaları gözlerden kaçmadı. :)

Bölümün sonunda Norma eve döndü ve çocuklarını da yanına alarak Caleb'in yanına gittiler. Caleb kendisinden özür diledi barıştılar gibi. Tabii o arada Norman'ın annesini Caleb'ten kıskanması gözlerden kaçmadı. Caleb'i yakında öldürürse şaşırmayacağım. :)
8.5/10
norman ın sahneleri gerçekten çok güzeldi birde tabiki romero ? romero az çıkıyor ama temiz iş yapan bir şahsiyet :)
bob paris bu işte yenik ayrılacak ne kadar uğraşsa boşuna ben romeronun kolay kolay yıkılacağını sanmıyorum tek tek temizleyecektir rakipleri :)

3x6. Bölüm

süperdi ya harikaydı ..

norma hızını alamayıp taylor a dalacaktıda taylor kadına orbital yaptırmak istedi :)) öyle olunca norma teselliyi psikolog un kollarında buldu gibi ..
norman ın kadın kılığında yemek hazırladığı sahnede kahkaha attım muhteşemdi ilk defa norman ı o haliyle sevdim dylan da mal mal bakıyor yapacak bişeyi yok norman kayışı koparmış artık :)
romeronun vurulması hastanede yataktayken zenciyi gidip garajda kıstırıp beynini dağıttığı sahneler muhteşemdi .. bazen çok durgun gibi giden bölümlere rağmen dizi arada bir kalitede zirve yapıyor seviyoruz norma yı herşeyiyle :)
@sürgünüm @OzaN @gundix123 @vadikızı @Forumdash @Harunnn60

norman ın sahneleri gerçekten çok güzeldi birde tabiki romero ? romero az çıkıyor ama temiz iş yapan bir şahsiyet :)
bob paris bu işte yenik ayrılacak ne kadar uğraşsa boşuna ben romeronun kolay kolay yıkılacağını sanmıyorum tek tek temizleyecektir rakipleri :)
etiket yapmışsın ama bana gelmemiş ben daha 6.bölümü izlemeden
7.bölüm çıkmış bile şimdi arka arkaya izlicem bölümleri🙂

@destere niye sormadın bana izledinmi diye🙂🙂

burda etiketledim ya ? etiketliyoruz etiket ulaşmıyorsa başka yapacak bişey yok :)
gelmeyince haberim olmadı önemli değil canım senin hatan değil
bu arada ben 6.bölümü izledim
normana şok oldum annesi norma gibi davrandı garibim dylan
da şok oldu norma eve dönmesi iyi oldu normana göz kulak olması lazım
romero vuruldu birşey olmadı sevindim ölmesini istemiyorum ya

gelmeyince haberim olmadı önemli değil canım senin hatan değil
bu arada ben 6.bölümü izledim
normana şok oldum annesi norma gibi davrandı garibim dylan
da şok oldu norma eve dönmesi iyi oldu normana göz kulak olması lazım
romero vuruldu birşey olmadı sevindim ölmesini istemiyorum ya
3x7. bölüme başlıyorum şimdi :)

@destere
7.bölüm
bölümü az önce bitirdim çok güzeldi çok beğendim romeronu o flaş belleğin
peşine niye düştüğü anlaşıldı annesinin adı varmış bakalım babası ne yapacak
silecekmi ismi caleb iyi bir adam sanırım bu bölümdede iyidi ama yinede şüphelerim
var norman dahada kötü olmaya başladı doktor james bile korktu az daha adamı
öldürecekti ya norma normanına baktırsa iiyi olacak dylan canım emma için o işi
istedi kızdan hoşlanıyor sanırım ve final normanda akıl kalmadı bitti valla şok oldum😱

3x7. bölüm

yine kaliteli ve muhteşem bir bölüm izledik mutlu olduk..

şöyle bir diyaloğ vardı...
norma - ''gunner adlı çocuğun yanına gideceksin'' der sonra kendi kendine şöyle konuşur ''ya bu gunner ne biçim isimdir'' ?
romero - '' aptal bir isim işte '' :)

bu diyaloğu görünce acaba dedim harbiden gunner ne anlama geliyor bir bakayım :) gunner ''topçu'' manasındaymış gerçekten romeronun dediği kadar aptal bir isim işte :)
dylan ın emma ile yakınlaşması süper zaten dylan karakter olarak iyi bir insan emmada sevdiğim bir şahsiyet ikisinin yakınlaşması mutlu ediyor beni :) birde dylan emma için sanırım şu silah kaçakçılığı işini yapacak 20000 doları ıkızın tedavisi için yatıracak ya da caleb şöförlüğü yapacak?? caleb in bu tehlikeli işe atılması tek dileğimiz bu işi yapsın parayı alsın kendiside gidip intiharmı ediyor tecavüzemi uğruyor artık umrumuzda olmaz giderayak bu dünyaya faydalı bir iş yapsın :))
romero nun kayıtlarda annesinin ismine rastladığı norma ile yakınlaştığı bölümler ilginçti romeroyla norma birbirlerine yakışıyorlar norma bir kaç vatandaşı daha yatağa atıp sonunda romeroya dönüş yapacaktır :)
psikoloğ james le nrman ın sohbetleri müthişti james neye uğradığını şaşırdı arkasına bakmadan kayboldu piyasadan :) nerdeyse fok yoluna gidiyordu adam :)
son sahnedeki aile yemeği güzel bir manzaraydı ne kadar aile bireylerini mutlu görmek içimizi ferahlatsada o masada caleb in olması yinede sıkıntı verriciydi..
topluca yemek sahnesini izlerken şöyle bişey aklınıza geldimi? @sürgünüm @OzaN @vadikızı @gundix123 sanki o sahnede anlatıcı dış bir ses şöyle konuşacaktı '' ve bu ailenin yediği son mutlu yemekti'' benzeri bir laf bekledim nedense :))
bitişte yine kafadan kontak norman ın sapıklığından bir demet izledik? annesini taciz ederken bölüm sona erdi

3x8. Bölüm

her bölümü gibi belli bir standardın üstünde güzel bir bölümdü

kayışı koparan norman ın fragmanda gördüğümüz sahnelerini bu bölümde izleme şansı yakaladık?

bob paris in james adlı psikoloğu işkenceyle konuşturup norma nın sırlarını ele geçirişi hiç iyi olmadı şerif de norma ya aşık oldu sanırım, kadının doğruyu söylemesi için elinden geleni yaptı ama norma yine yalan söyleyince terketmek zorunda kaldı ..
norma nın kayışı koparan oğlunu teselli ederken sapık ilişkiler üzerine sarfettiği sözler şaşırttı :)
norma = ''bazı düzeylerde hayvanlar gibiyiz insanlar ,öğretmenleriyle, köpeklerle, anne babalarıyla, yatmayı düşlüyor lafı ilginçti ..? kadının oğlunun neden sağlam çıkmadığı anlaşılıyor kadındaki düşünce şekli bir garip :))
dylan ile emma yakınlaşmasını destekliyorum umarım dylan şu silah teslimatını gerçekleştirirde kıza ihtiyacı olan parayı verir diyordumki işler ters gitti , yalnız dylan ı ölümden kurtaran bu sefer caleb oldu caleb pis işlerin uzmanıymış kamyonete sakladığı yedek silah bayağı işe yaradı kurtulmaya kurtuldularda parayı alamadılar ?
son sahnede norman köpeği kovalarken ölen kız annika ile karşılaştı annikayı hayal de olsa görmek güzeldi :)
bob paris in otelin önüne kazdığı çukur komikti :) güya havuz açıyorda çukurun derinliği 10 adam boyu :)) resmen kuyu kazdılar :)

3x8

Bölüm beni tatmin etmedi ama sonu her zaman olduğu gibi merakta bıraktı. :)

Geçen bölümde Norman ve James konuşmaları şaşırtıcıydı. Bu bölümde de Norma&Norman anne oğulun konuşmaları ben şok. 😱 Norman'ın psikoluğun söylediği şeyleri annesine anlatması ve Norma'nın insanlar hayvanlar gibidir, köpekleriye, anne ve babalarıyla yatmayı düşlüyor sözü. Bunların ailecek tımarhanelik olduğunun kanıtı gibiydi. :)

Dylan ve babasının sahneleri gereksizdi. Boş yere heyecan yaratmaya çalışıyorlar. Caleb vurulsun diye temenni etsemde işe yaramadı. Dylan hangar yapım parasını nerden karşılıyor belli değil. O parayı kullansın o zaman Emma'nın tedavisinde ya da helal parayla çiçekçilik yaparak kazansın. :)

Bob Paris'in kazdığı çukur gözdağı olmalı. Sizi bu çukura gömeceğim gibi. :) Belli olmaz ama Romero Norma'yı seviyor, Bob Paris'i kazdığı çukura gömebilir. :)
7.5/10

3x8

Bölüm beni tatmin etmedi ama sonu her zaman olduğu gibi merakta bıraktı. :)

Geçen bölümde Norman ve James konuşmaları şaşırtıcıydı. Bu bölümde de Norma&Norman anne oğulun konuşmaları ben şok. 😱 Norman'ın psikoluğun söylediği şeyleri annesine anlatması ve Norma'nın insanlar hayvanlar gibidir, köpekleriye, anne ve babalarıyla yatmayı düşlüyor sözü. Bunların ailecek tımarhanelik olduğunun kanıtı gibiydi. :)

Dylan ve babasının sahneleri gereksizdi. Boş yere heyecan yaratmaya çalışıyorlar. Caleb vurulsun diye temenni etsemde işe yaramadı. Dylan hangar yapım parasını nerden karşılıyor belli değil. O parayı kullansın o zaman Emma'nın tedavisinde ya da helal parayla çiçekçilik yaparak kazansın. :)

Bob Paris'in kazdığı çukur gözdağı olmalı. Sizi bu çukura gömeceğim gibi. :) Belli olmaz ama Romero Norma'yı seviyor, Bob Paris'i kazdığı çukura gömebilir. :)
7.5/10
babayı dylanla barıştıracaklar yada aileye bir şekilde monte edecekler diye gereksiz sahneler çekmişler işte :)

emma nın para işini halletseydi dylan birde kızı alıp terketse o kasabayı en güzeli olur bence :) romeroda da norma ile evlensin , norman salağınıda bir kliniğe kapatsınlar her iş hallolur :)

babayı dylanla barıştıracaklar yada aileye bir şekilde monte edecekler diye gereksiz sahneler çekmişler işte :)

emma nın para işini halletseydi dylan birde kızı alıp terketse o kasabayı en güzeli olur bence :) romeroda da norma ile evlensin , norman salağınıda bir kliniğe kapatsınlar her iş hallolur :)
Norman'ın annesine söylediği ''psikolog sana karşı cinsel ilgi beslediğimi söyledi'' sözünün ardında bence çok anlamlar yatıyor. Annesinin tepkisini ölçmüş olabilir mi? (b)