Diğer Bates Motel 3. Sezon Yorumları

3x2. bölüm
yer yer heyecanın yükseldiği güzel bir bölümdü norman ergeni keçi yavrusu doldurmakla meşgul norma ise tüm güzelliği ve de özelliğiyle salınıp duruyor :)

norma ergen oğlunun bir halt yediğinden şüphelendiği için yerinde duramıyordu en son gidip kulübe baskın düzenlemeye kadar götürdü işi :)
norma ile romero birbirlerine yakışıyorlar bu ikisi evlense norman ıda tımarhaneye kapatsalar tüm sorunlar hallolacak gibi :)
emma tehlikeli sularda yüzüyor , kız gunner denen oğlanı bulmuştu ne güzel onunla devam etseydi keşke norman salağının sağı solu belli değil kıza bir kötülük yapmaz umarım :)
caleb denen sapık dayı dylan ın peşinden ayrılmaya niyeti yok gibi , diziye yeni giren chick hogan denen karakter ilginç bir karakter renkli bir tipe benziyor umarım caleb i tenhada kurşuna dizer :)
son sahnede bir kızın suda yüzdüğünü gördük büyük ihtimalle annika johnson dır o kadar güzel bir kızın bir hiç uğruna ölmesi pek hoş olmadı erken kaybettik :) @OzaN @sürgünüm @gundix123 @vadikızı

bu sefer norma norman dan şüphelenmekte haklı ama annika yı norman öldürmemişte olabilir tsadüf bu ya kız belki mafyaya kurban gitti ama norman salağı o kadar dengesiz işler yapıyorki bundan sonra tüm ihale ona kalacak gibi :) annesi ondan şüphelenmekte haklı ?
inşallah yarın 3.sezon ilk bölümü izlicem 2.sezon son iki bölüme geldim

3x2

Genel olarak durgundu ama iyiydi yine de.

Bölümde pek olay yoktu aslında. Yani geren ve heyecanlandıran bir sahne olmadı beni.

Norman'ın Annika'yı öldürmemiş olmasına ufak da olsa ihtimal veriyordum. Ama bölümün sonunda bu ihtimal kayboldu. :)

Puanım: 8/10

3x2

Üçüncü sezon senaryosu ile ilgili yabancı kaynaktan spoiler karışık yorumlara bakmıştım. Tek tek çıkıyor Norman psikobatlaşacak ve birlikte olduğu kadınları öldürecek. (Umarım Emma ile yatmaz, öldürmemek için yatmıyor zaten) ve git gide sapıklaşarak annesiyle ensest ilişki yaşayacak. Norman ensest ilişkiye dirense de oğluna karşı gelemeyecek. O yüzden Annika'nın ölümü benim için sürpriz olmadı. Sondaki cesette odur.
8/10

bugün 3.sezonun 2 bölümünüde izlicem bakalım neler olmuş bölümlerde

sanırım izleyemedin bugün :)
@destere
akşam 3.sezon 1.bölüm izledim net gidince
az öncede 3.sezon 2.bölümü izledim çok güzeldi ama yavaştı
biraz beğendim bölümleri sadece yavaş geldi dylanla norma nın
arası güzel sevindim ve babası geldi nedense adam bana samimi
göründü ama birşey çıkacakmış gibi duruyor norman ile emma çıkıyor
buna sevindim o otele gelen kıza ne oldu norman birşeymi yaptı bilemiyorum
ölü bir kız bulundu bakalım o kızmı

@destere
akşam 3.sezon 1.bölüm izledim net gidince
az öncede 3.sezon 2.bölümü izledim çok güzeldi ama yavaştı
biraz beğendim bölümleri sadece yavaş geldi dylanla norma nın
arası güzel sevindim ve babası geldi nedense adam bana samimi
göründü ama birşey çıkacakmış gibi duruyor norman ile emma çıkıyor
buna sevindim o otele gelen kıza ne oldu norman birşeymi yaptı bilemiyorum
ölü bir kız bulundu bakalım o kızmı
norma biraz mecburiyetten sanırım dylanla düzeltti arayı baktıki norman adlı ufak oğlunun çatlaklığı bitmeyecek gibi bari destek alalım diye düşünmüştür :)
norman çıktığı tüm kızlar için tehlike o yüzden emma nın bir an önce ergenden ayrılması şart :)

norma biraz mecburiyetten sanırım dylanla düzeltti arayı baktıki norman adlı ufak oğlunun çatlaklığı bitmeyecek gibi bari destek alalım diye düşünmüştür :)
norman çıktığı tüm kızlar için tehlike o yüzden emma nın bir an önce ergenden ayrılması şart :)
aynen aynen norman kötüye gidiyor mecburiyet olduğunu düşünmüyorum
norma anne kıyamadı oğluna ama sevgisini daha çok normana gösteriyor emma
ya birşey olmaz inşallah çok tatlı kız

3x3

Yavaş yavaş sıkmaya başladı sanki dizi ama hayırlısı. :):)

Norman'ın bu hep sorunlu olan halleri beni sıkmaya başladı.

Annika'nın ölmediğini gösteriyordu ibre ve ölmemiş. Ne yazık ki kızı bulmuşken bir daha kaybettik. :) USB'de ne var merak ettim. :)

7+ /10

3x3. Bölüm

güzeldi ilk başları biraz durgun olsada sona doğru tempo ve heyecan arttı ..

ergen norman bu sefer suçsuz gibi ergenin suçsuzluğunu iddia ederken annesinin ona şüpheyle bakması ergeni patlama noktasına getirdi bir ara banyoda ölürde kurtuluruz dedimde anne yetişti :))
emma caleb in dylan ın yanında olduğunu öğrendi kimseye söylemeyeceğine dair söz verdi dylan a , ama söz veren emma ise orda şüphelenmek lazım kız sır tutmayı pek beceremiyor yine bir yerde yumurtlar :)
suda çıkan ceset annika nın değilmiş, katili araştırmaya girişen romero nun koltuğu tehlikede, onun yerine marcus adlı morcivert bir vatandaşı şerif seçmeye çalışıyorlar gibi kızları fahişe olarak kullanan mafya başı bizim mad men dizisindeki ted miş görür görmez tanıdım adamı :)
son sahnede annika nın çıkıp gelmesi avucunda bişeyleri normanın avucuna sıkıştırması heyecanı artıran sahnelerdi, kız, norma nın eline neyi sıkıştırdı anahtarmıydı flash bellek miydi neydi :))
@sürgünüm @OzaN @gundix123 @vadikızı

3x3

Yavaş yavaş sıkmaya başladı sanki dizi ama hayırlısı. :):)

Norman'ın bu hep sorunlu olan halleri beni sıkmaya başladı.

Annika'nın ölmediğini gösteriyordu ibre ve ölmemiş. Ne yazık ki kızı bulmuşken bir daha kaybettik. :) USB'de ne var merak ettim. :)

7+ /10
norman lı kısımları bende pek sevmiyorumda o ergenin her an cinayet işleyecek potansiyeli var yani arada bir katkı sağlıyor heyecana :)

3x3

Ortalama bir bölümdü ama bu diziyi her haliyle seviyorum. :)

Analı oğullu Norma ve Norman'ın bakışları ve gözlerinden tırsmaya başladım. Yolda arabam kalsa otellerine misafir olarak kalmam o kadar diyeyim. :)

Norman, Annika'yı öldürmedi de kim ne istedi bu kızdan USB'de ne var acaba? :)

Dylan babasını öldürsede kurtulsak dizide sevmediğim tek karakter. :)

Bu Emma her bölüm güzelleşiyor mu yav. :) Bi yatamadı Norman'la. :)
8/10

3x3

Ortalama bir bölümdü ama bu diziyi her haliyle seviyorum. :)

Analı oğullu Norma ve Norman'ın bakışları ve gözlerinden tırsmaya başladım. Yolda arabam kalsa otellerine misafir olarak kalmam o kadar diyeyim. :)

Norman, Annika'yı öldürmedi de kim ne istedi bu kızdan USB'de ne var acaba? :)

Dylan babasını öldürsede kurtulsak dizide sevmediğim tek karakter. :)

Bu Emma her bölüm güzelleşiyor mu yav. :) Bi yatamadı Norman'la. :)
8/10
ben normayı seviyorum konuda hiçbişey olmasa bile normayı gördüğüm her bölüm en az 8 puandır :)

3x3. Bölüm

güzeldi ilk başları biraz durgun olsada sona doğru tempo ve heyecan arttı ..

ergen norman bu sefer suçsuz gibi ergenin suçsuzluğunu iddia ederken annesinin ona şüpheyle bakması ergeni patlama noktasına getirdi bir ara banyoda ölürde kurtuluruz dedimde anne yetişti :))
emma caleb in dylan ın yanında olduğunu öğrendi kimseye söylemeyeceğine dair söz verdi dylan a , ama söz veren emma ise orda şüphelenmek lazım kız sır tutmayı pek beceremiyor yine bir yerde yumurtlar :)
suda çıkan ceset annika nın değilmiş, katili araştırmaya girişen romero nun koltuğu tehlikede, onun yerine marcus adlı morcivert bir vatandaşı şerif seçmeye çalışıyorlar gibi kızları fahişe olarak kullanan mafya başı bizim mad men dizisindeki ted miş görür görmez tanıdım adamı :)
son sahnede annika nın çıkıp gelmesi avucunda bişeyleri normanın avucuna sıkıştırması heyecanı artıran sahnelerdi, kız, norma nın eline neyi sıkıştırdı anahtarmıydı flash bellek miydi neydi :))
@sürgünüm @OzaN @gundix123 @vadikızı

norman lı kısımları bende pek sevmiyorumda o ergenin her an cinayet işleyecek potansiyeli var yani arada bir katkı sağlıyor heyecana :)
çıktımı 3 .bölüm hemen izlim bu akşam

bates motel
3 sezon 3.bölüm
@destere
izledim çok beğendim norman ilk defa bir kızı öldürmesi şaşırdım
ben o öldürdü sanıyordum ama kıza ne oldu merak ediyorum norma normana baktırsa
iyi olur aslında

bates motel
3 sezon 3.bölüm
@destere
izledim çok beğendim norman ilk defa bir kızı öldürmesi şaşırdım
ben o öldürdü sanıyordum ama kıza ne oldu merak ediyorum norma normana baktırsa
iyi olur aslında
evet ilk defa norman kötü bişey yapmamış sanırım ama daha önce yaptığı kötülüklerden dolayı annesi direk ergenden şüpheleniyor :))

3x3

Yine ortalama bir bölümdü genel olarak. :)

Annika'nın ölmemesi şaşırtmıştı ama bu şaşırma fazla uzun sürmedi maalesef. :D Açıkçası USB'nin içinden çıkacak bilgiler pek heyecan ve merak yaratmadı bende ama hadi hayırlısı. :)

Puanım: 7.5/10