Diğer Bates Motel 3. Sezon Yorumları

3x4

Her zamanki gibi güzel bir bölümdü. :)

Norman bir kızla sevişmenin başında annesine bahsetmemeyi öğrenmiş olmalı. Sonucun ne olduğunu görmüş oldu. Bir daha yapmaz artık. :)

Norman, yakında annesine madem başkasıyla sevişmeme izin vermiyorsun birlikte sevişelim derse şaşırılmamalı. :)

Annika'yı kim öldürdü hala ortaya çıkmadı. Şüpheli Bob Paris olarak gözüküyor ama ters köşe yapabilirler. :)

Bence Norman suda yüzüstü yatan kızı öldürüldü. Bob Paris'te Annika'yı öldürdü.

Annika'yı Norman öldürmüş olamaz yoksa katiline USB'yi getirmezdi.

USB'nin kilitini açamadılar, içinde ne var merak ettim.

Norman, Dylan'ı kıskanıyor o yüzden Caleb'i gördüğünü annesine söyleyecektir.
8/10

3&4

@destere
akşam izledim çok beğendim dylan ı git git çok sevmeye
başladım normaya yardım etmesi çok iyiydi caleb i çözemedim iyimi kötümü
anlayamadım o adamı ben norman a gelince norma hiç iyi etmiyor güvenmemeye
başladı bu norman için kötü olmaya başladı yapmaması lazım birde norma oğlunun
düşünen anne durumu biliyor normana baktırması lazım annika verdiği bellekte
ne var merak ediyorum bakalım neler olacak

3&4

@destere
akşam izledim çok beğendim dylan ı git git çok sevmeye
başladım normaya yardım etmesi çok iyiydi caleb i çözemedim iyimi kötümü
anlayamadım o adamı ben norman a gelince norma hiç iyi etmiyor güvenmemeye
başladı bu norman için kötü olmaya başladı yapmaması lazım birde norma oğlunun
düşünen anne durumu biliyor normana baktırması lazım annika verdiği bellekte
ne var merak ediyorum bakalım neler olacak
Norma güvenmemekle haklı ama. Norman suda yüzüstü yatan kızı öldürmüş olabilir.

norma normanın annika yı öldürdüğünü düşündü norman o gece annika
ile beraberdi suda bulunan annika değildi ki otele gelen kız annikaydı
Annika'yı Bob Paris öldürmüştür arakadaşını da bence Norman öldürdü. İki katil var Norman öldürüp suya atmış olmalı.

3x4. Bölüm

güzel bir bölümdü , norman ergeni gittikçe cıvıtmaya başladı gibi her an kontrolünü kaybedecek ergenik bomba :))

bu dizide düşme çarpma sahneleri harika çekiliyor sanki gerçekmiş gibi mesela caleb in iskeleden düşüşü muhteşemdi kafa üstü öyle bir düşüşü vardıki bu sahne bundan daha güzel çekilmez :) norman ergeni annesini kıskanmaya başladı, dylan la annesi arasındaki bağı bile kıskanan velet bu hızla gidip bir cinayet işlemese kendine gelemeyecek gibi :) norma şifreyi bir türlü kıramadı dylan dan yardım istedi dylan ın flash belleği sakladığı alarm kutusu ilerde mutlaka tekrar gündeme gelecektir öyle tahmin ediyorum

3x4. Bölüm

güzel bir bölümdü , norman ergeni gittikçe cıvıtmaya başladı gibi her an kontrolünü kaybedecek ergenik bomba :))

bu dizide düşme çarpma sahneleri harika çekiliyor sanki gerçekmiş gibi mesela caleb in iskeleden düşüşü muhteşemdi kafa üstü öyle bir düşüşü vardıki bu sahne bundan daha güzel çekilmez :) norman ergeni annesini kıskanmaya başladı, dylan la annesi arasındaki bağı bile kıskanan velet bu hızla gidip bir cinayet işlemese kendine gelemeyecek gibi :) norma şifreyi bir türlü kıramadı dylan dan yardım istedi dylan ın flash belleği sakladığı alarm kutusu ilerde mutlaka tekrar gündeme gelecektir öyle tahmin ediyorum

aynen caleb düşme sahnesi süperdi ya

@destere'ye de görüşünü soralım. Bakalım o ne diyor? :)

Sence gölde yüz üstü yatan kızı kim öldürdü?
tam bir tahminim yok ama
iki kızın annika ile lidnsay in ölümünden norman sorumlu değil bence norman ilk defa masum olabilir :) o kızları öteki dünyaya gönderen arcanum bar ın sahibi bob ya da onun tayfasından brileri olabilir eğer norman ın parmağı olsaydı eminim annika ölmek üzereyken normanın evine kadar gelip ona flash bellek teslim etmezdi yinede emin değilim her şey olabilir :)