Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

son fargaman şahane, tempo vardır zaten. şikayetimiz temponun gösterilmemesi :A

merakla bekleniyor. :D

Bu fragmanlar yine türk halkına hitap etmiyor zirvede olamaz yine.:( Ama ben iştahla izleyeceğim.:D Zaten Eğer kaldırılmaya kalkarsa Kanal D Fox için bir etiket başlatıcam.:A

Hicran'da çok şnsafsız. Öz kızına o yapılır mı bee.:(
anlamalı, bakalım hicran nası bi süreçten geçiyorda öyle diyor. :(

Boş boş düşünmelerinde bir sakınca yok))
onlar için boş konuşanlar sakınca yaratıyormuş ama :)))))))

@sokak sanati bile umudu kesti kanal aramaya başladı diziye Show ve Fox'la görüşme halinde :kiki:

Benin kalbim dayanmaz muhtemelen kızı yetimhaneye verecek falandır. Bakamayacak duruma gelir yada evlenmeye kalkar yada baba ocağına döner evde kızı istemezler. Hİcran'ında yapacak bir şeyi kalmaz.

Benin kalbim dayanmaz muhtemelen kızı yetimhaneye verecek falandır. Bakamayacak duruma gelir yada evlenmeye kalkar yada baba ocağına döner evde kızı istemezler. Hİcran'ında yapacak bir şeyi kalmaz.
fakirlikle ilgili bi durum değil bence. belli bi baskılardan dolayı çocuğunu yanına alamıyor. :)

ben kamyoncuyla hicranı daha fazla yakıştırdım :kiki: gerçekten bak :D

belki eski kamyoncu nişanlısı başına bela olmasın diye de saklıyo olabilir. benle nişanlıyken neler kırıştırdın diye: :)

:bağır: :bağır: 😡 😡 Şuan çok kötüyüm susarmısın.:( Orada Buğra var iken hadi en kötü Alican var iken olmadı bu.:T

kamyoncuyla evlensin. :D

Üstüme gelmesen.:bağır: Büyük hakaret ediyorsun şuan Aslı'ma.:T

Sakladığına göre o zaman Buğray'la aşk yaşıyacak :)

Yok Alican evli o nedenle saklıyor. Ama Buğra'da yanık tabi kıza.

:bağır: :bağır: 😡 😡 Şuan çok kötüyüm susarmısın.:( Orada Buğra var iken hadi en kötü Alican var iken olmadı bu.:T

Üstüme gelmesen.:bağır: Büyük hakaret ediyorsun şuan Aslı'ma.:T

Yok Alican evli o nedenle saklıyor. Ama Buğra'da yanık tabi kıza.
ne alaka ? :d edep, ahlak bilen. beyaz çoraplı, kayın pederinin yanında yerden gözünü kaldırmayan bi damat adayı daha ne istiyosun ? :F

Bu kamyoncu kim birde o mu çıktı :D
fragmanda isteme merasimi sahnesinde duran adam işte. hicrana diyor ya kamyonda, istersen burda ev tutarım diye :d süper bi oyuncu ama :d

Bu kamyoncu kim birde o mu çıktı :D

Hicran'ım zorla evlendiriliyor Annesinin aklıyla Babada tamam diyor. Ve evleneceği kişi Kamyoncu.:T

ne alaka ? :D edep, ahlak bilen. beyaz çoraplı, kayın pederinin yanında yerden gözünü kaldırmayan bi damat adayı daha ne istiyosun ? :F

fragmanda isteme merasimi sahnesinde duran adam işte. hicrana diyor ya kamyonda, istersen burda ev tutarım diye :D süper bi oyuncu ama :D

Aşk varken bulaşık çamaşır mı yıkasın güzellik.:Z

Hicran'ım zorla evlendiriliyor Annesinin aklıyla Babada tamam diyor. Ve evleneceği kişi Kamyoncu.:T

He o adam kamyoncu'mu bende diyorum bu kamyoncu kim :F

ne alaka ? :D edep, ahlak bilen. beyaz çoraplı, kayın pederinin yanında yerden gözünü kaldırmayan bi damat adayı daha ne istiyosun ? :F

fragmanda isteme merasimi sahnesinde duran adam işte. hicrana diyor ya kamyonda, istersen burda ev tutarım diye :D süper bi oyuncu ama :D
Sende kamyoncu'ya takdın :A

ne yanı aşk varken, bulaşıkları aşk meşk mi yıkayacak :A

He o adam kamyoncu'mu bende diyorum bu kamyoncu kim :F

Sende kamyoncu'ya takdın :A
adam süper rol kesiyor. bir de namusuna pek düşkün, dizinin hareket noktası olabilir. harekette reyting demek :A