Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

Neden ki,. Hicran'ı en çok o hakedecek gibi. Murat karakteri zaten paracı hırscı biri oalcak. Sinan doğal oalcak.:D

He kısmını değil ama son 10 dakikayı 10 kez izlemişimdir. Bilye sahnesini 8-10 kez rahat izlemişimdir. Kilise sahnesinide 5-6 kez izlemişimdir.

Onu nasıl yapıcam ki.:(

Yyın akışında hiç Hicran görünmüyor zaten.:T
sen bulursun bi yolunu, sektörde tanıdıkların varmış diye duyduk :F

oyuncluğu hiç inandırıı değil. hem ne biliyim başından bari sempati kuramadım. tekdüze hep tavırları.

Meşhur bir duruşu var hep aynı olan ama onun dışında bence hissettiriyor. Seviyorum oyunculuğunu yani sırf onun sahnelerini izlerdim Kuzey güney'de.:D

sus Allah aşkına, sempatikmiş ? :D

sempatik olan biri varsa, aslım, aslının annesi, murat ve kamyncu :D

Aslı tamam'da Aslı'nın annesi ne yaw.:F Murat'ı hiç bahsetmiyorum Kamyoncuyu duymak bile istemiyorum.
Aslı, Aslı'nın kızı ve Sinan birde Baba baya iyi.:Z

Gençler size kötü bir haber vereyim. :(

Kanal D'nin yayın akışına baktım bu hafta dizinin başka tekrarı olmayacak gibi görünüyor. :( Yani dizinin 2.bölümünden önce sadece 1 tekrarı yayınlanmış olacak.

Kanal D diziyi gözden mi çıkardı acaba :(

@yakup09 @sokak sanati @mrt-06

Kanal D'nin yayın akışına baktım bu hafta dizinin başka tekrarı olmayacak gibi görünüyor. :( Yani dizinin 2.bölümünden önce sadece 1 tekrarı yayınlanmış olacak.

Ehsan diye üye vardı onun durum güncellemesine baktın mı.(b)

Biraz konuştum ben Kanal D'ciler Ekim'e kadar bir değişikliğin olmayacağını eğer olursada Coşkun Irmak faktörüyle pt1'de yer alacağını ve gün değişimininde eğlenceli bir iş ile değişeceğini söylüyor. Buradanda Coşkun Irmak'ın tekrar Salıya döneceğini anladın sanırım.:Z

Oh olsun sana melun İnşallah yayından kaldırılmıştır :A

Sen niye kötülüğüü istiyorsun. Vadi'nin düşük gitmesinin atarını burda yapmaya çalışıyorsun galiba.:A

@Bully Şaşımadım nedense. :)))) Resmen dizinin ya aynı oranda kalmasını yada düşmesini istiyor olacak ki hiçbir tekrar vermiyor. Bir de 23.15 te bitiriyor.. Hiç tekrarını vermediği diziye daha 2. Bölümünden 4 blok reklam koyuyor bir de.. Amaç bu oranda kalmasını sağlamak ve 3. Bölümüde yayına sokup bitirmek.. İyice zavallı bir kanal oldu.

Ehsan diye üye vardı onun durum güncellemesine baktın mı.(b)

Biraz konuştum ben Kanal D'ciler Ekim'e kadar bir değişikliğin olmayacağını eğer olursada Coşkun Irmak faktörüyle pt1'de yer alacağını ve gün değişimininde eğlenceli bir iş ile değişeceğini söylüyor. Buradanda Coşkun Irmak'ın tekrar Salıya döneceğini anladın sanırım.:Z

Sen niye kötülüğüü istiyorsun. Vadi'nin düşük gitmesinin atarını burda yapmaya çalışıyorsun galiba.:A
Vadi frekans yüzünden düşük gitti yoksa totalde ve ab de 11 i geçerdik

@Bully Şaşımadım nedense. :)))) Resmen dizinin ya aynı oranda kalmasını yada düşmesini istiyor olacak ki hiçbir tekrar vermiyor. Bir de 23.15 te bitiriyor.. Hiç tekrarını vermediği diziye daha 2. Bölümünden 4 blok reklam koyuyor bir de.. Amaç bu oranda kalmasını sağlamak ve 3. Bölümüde yayına sokup bitirmek.. İyice zavallı bir kanal oldu.
ben 22:15 diye görmüştüm.(b)

Vadi frekans yüzünden düşük gitti yoksa totalde ve ab de 11 i geçerdik

Öyledir tabi canım öyle.:A Yaa nasıl hassas yerinden vurdum yine. Hicran'a saldırmayın.:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,263
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs