Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

Ya hayır ondan değil dizide beni sürükleyen bir şey göremiyorum. Bak Gültepe'ye ilk tanıtımıyla cezbetti hemen beni. :)
Bu dizinin zamanla açılacağı söyleniyor Deniz. Yoksa ilk bölümü ben de ağır buldum ama güzeldi. :) Gültepe daha güzel tabii Hicran'dan orası ayrı. :D

Ben bu fragmanı çok beğendim tempo yavaş yavaş artacak. :) Bu bölüm zirvede olamaz ama oranları artar. Tabii Kanal D'nin vereceği tekrar miktarına da bağlı yayın akışında göremedim pek Hicran tekrarı.

Sana fazla ab gelmiştir nolcak. :A
Bende pek göremedim , bugün KVP sonrasına koysalardı aslında çok iyi olacaktı :(
Hafta sonu öğlene koyar 2-3 tane :)
Km de fazla tekrar yapmadı bir anda ne olduysa oldu bizde anlamadık :A

Bende pek göremedim , bugün KVP sonrasına koysalardı aslında çok iyi olacaktı :(
Hafta sonu öğlene koyar 2-3 tane :)
Km de fazla tekrar yapmadı bir anda ne olduysa oldu bizde anlamadık :A
Km fazla tekrar yapmadı mı yuh artık Fox günde 2 kez yayınladı nerdeyse :F

Yarın akşam da olur tekrar as'den sonra. Bakalım iyi bir yükseliş olur umarım ikinci bölümde. :)

Bu fragmanlar yine türk halkına hitap etmiyor zirvede olamaz yine.:( Ama ben iştahla izleyeceğim.:D Zaten Eğer kaldırılmaya kalkarsa Kanal D Fox için bir etiket başlatıcam.:A

yaktı hicranın başını 😡

yayından kalkarsa karadayıya daha fazla yorum yazıcam :A

gültepe'ye de kıyamıyorum.:bhr: ikisinin de bolca tekrarlarını versin kanal ama hicrana biraz daha ağırlık vermeli.. :)

Hicran'da çok şnsafsız. Öz kızına o yapılır mı bee.:(

sen heralde istiyosun kıyıma geçmesini. :A alttan alta iğnelemeler filan 😱 cuma as sonrasında, cts gündüz vegüllerin savaşı sonrası, pazar da gündüze yerleştirdi mi tekrarı, kendini affettirmiş olur bize @sokak sanati :A

Kesinlikle zaten Vadi'den sonra yayınlanacağına hiç yayınlanmasın daha iyi.:F Cumartesi gündüz bir kere yayıyınlansın Birde akşam birde Pazar gündüz yeterde artar.:Z Cuma'ya gerek yok.:F

Bekleriz ama güzel yorumlarını kötü yorumlarını kendine sakla:F

Kanal d belki umudu kesti ilk bölümden ondan tekrarını vermiyodur :D

Bende umudu kestim zaten o kadandan malum olaydan sonra ama Hicran için katlanıcaz birde Gültepe için.:(

Kesinlikle zaten Vadi'den sonra yayınlanacağına hiç yayınlanmasın daha iyi.:F Cumartesi gündüz bir kere yayıyınlansın Birde akşam birde Pazar gündüz yeterde artar.:Z Cuma'ya gerek yok.:F

Bende umudu kestim zaten o kadandan malum olaydan sonra ama Hicran için katlanıcaz birde Gültepe için.:(
Belki Fox'uma transfer olur :Z