Fazla kaptırma kendini dizi yayından kalkarsa ne yapcanDizi çok etkiledi beni.Neden böyle oldum ben yaaa.
![]()
Fazla kaptırma kendini dizi yayından kalkarsa ne yapcanDizi çok etkiledi beni.Neden böyle oldum ben yaaa.
![]()
Çok da etkileyici bir ilk bölümü yoktu aslında.Dizi çok etkiledi beni.Neden böyle oldum ben yaaa.
![]()
Fazla kaptırma kendini dizi yayından kalkarsa ne yapcan![]()
Çok da etkileyici bir ilk bölümü yoktu aslında.
Bu arada Kanal D dizinin tekrarını vermiyecek herhalde pek bu hafta. Bugün Vadi'den sonra Gültepe varmış Hicran yayınlanabilirdi.![]()
Reytinglerde kötü giderse diyorum seni düşünüyorum bunalıma felan girersinNiye öyle şom şom konuşuyorsun.Kötüyüm, kötüsün, kötü olduk şuan zaten.
Zaten Vadi'den sonra yayınlanmasın. Kalitemize zarar gelemsini istemem.
Kanal D'ye zaten çok özel ve leziz hakaretler ediyorum içimden. Böyle devam etsin o.😡
Yarın Arka Sokaklar'dan sonra yayınlanır o zaman.Niye öyle şom şom konuşuyorsun.Kötüyüm, kötüsün, kötü olduk şuan zaten.
Zaten Vadi'den sonra yayınlanmasın. Kalitemize zarar gelemsini istemem.
Kanal D'ye zaten çok özel ve leziz hakaretler ediyorum içimden. Böyle devam etsin o.😡
Reytinglerde kötü giderse diyorum seni düşünüyorum bunalıma felan girersin![]()
Yarın Arka Sokaklar'dan sonra yayınlanır o zaman.
Kanal D Hicran'dan umudu kesmiş olmasın sakın![]()
Bu hafta nası gidecek bakalım o zaman anlarız diz'nin kaderiniOfffffffffff.Ne yaparım ben. Tekrar tekrar izleriz artık.
![]()
Cumartesi güzel olur Güllerin Savaşı'ndan sonra.Offfffffffff.Ne yaparım ben. Tekrar tekrar izleriz artık.
Cumartesi olabilir. Gündüz ve akşam. Güzel olur. Olsun yani inşallah.
Umudu keserse zaten ben fişi çekerim o kanalın.![]()
Bu hafta nası gidecek bakalım o zaman anlarız diz'nin kaderini![]()
Cumartesi güzel olur Güllerin Savaşı'ndan sonra.
Hicran inşallah yükselir ikinci bölümüyle ama şimdilik fazla yükselme beklemiyorum.![]()
yaktı hicranın başını 😡
yayından kalkarsa karadayıya daha fazla yorum yazıcamFazla kaptırma kendini dizi yayından kalkarsa ne yapcan![]()
gültepe'ye de kıyamıyorum.Çok da etkileyici bir ilk bölümü yoktu aslında.
Bu arada Kanal D dizinin tekrarını vermiyecek herhalde pek bu hafta. Bugün Vadi'den sonra Gültepe varmış Hicran yayınlanabilirdi.![]()
Sen kıyamıyorsan ama kanal kıyabilir.yaktı hicranın başını 😡
yayından kalkarsa karadayıya daha fazla yorum yazıcam
gültepe'ye de kıyamıyorum.ikisinin de bolca tekrarlarını versin kanal ama hicrana biraz daha ağırlık vermeli..
![]()
sen heralde istiyosun kıyıma geçmesini.Sen kıyamıyorsan ama kanal kıyabilir.
Yayın akışında Hicran'ın tekrarlarını göremedim pek ben bu hafta. İnşallah kanal düzenler yayın akışını tekrar olmadan ikinci bölümde nasıl yükselsin![]()
Ben sadece kendimi yayından kalkma olasıklıklarına karşı hazırlıyorum Kanal D'den her şey beklenir çünkü. Yayından kalkarlarsa eğer çok üzülmek istemiyorum.sen heralde istiyosun kıyıma geçmesini.alttan alta iğnelemeler filan 😱 cuma as sonrasında, cts gündüz vegüllerin savaşı sonrası, pazar da gündüze yerleştirdi mi tekrarı, kendini affettirmiş olur bize @sokak sanati
![]()
zamanla mest edecektir, az biraz sabırBen sadece kendimi yayından kalkma olasıklıklarına karşı hazırlıyorum Kanal D'den her şey beklenir çünkü. Yayından kalkarlarsa eğer çok üzülmek istemiyorum.![]()
Umarım Hicran'ın ikinci bölümü mest eder bizi.![]()
Bekleriz ama güzel yorumlarını kötü yorumlarını kendine saklayaktı hicranın başını 😡
yayından kalkarsa karadayıya daha fazla yorum yazıcam
gültepe'ye de kıyamıyorum.ikisinin de bolca tekrarlarını versin kanal ama hicrana biraz daha ağırlık vermeli..
![]()
Kanal d belki umudu kesti ilk bölümden ondan tekrarını vermiyodurBüyük dualar ediyorum inşallah yükselecek.Ama tekrarı yokmuş. Kanal D'ye küsücem iyice. Zaten Vadi'yi aldı hala kılım.😡
Gündüz içinde diyordum ben. Hem gündüz hem gece olsa etki güzel olur.
Çok ağır dram 2. haftasında yükselmiyor ama komedi karışımlılar artabiliyor bence umut var hala.![]()
Dizimizin bu bölüm zirvede olması şart
Ben bu fragmanı çok beğendim tempo yavaş yavaş artacak.Dizimizin bu bölüm zirvede olması şart
Yüksek bir reytingle ya zirveye çıkacak , ya mahvolacak![]()
Sana fazla ab gelmiştir nolcak.Ya neden beni çekemiyor bu dizi anlayamadım. Soğuk giden bir şey var.![]()
Ya hayır ondan değil dizide beni sürükleyen bir şey göremiyorum. Bak Gültepe'ye ilk tanıtımıyla cezbetti hemen beni.Ben bu fragmanı çok beğendim tempo yavaş yavaş artacak.Bu bölüm zirvede olamaz ama oranları artar. Tabii Kanal D'nin vereceği tekrar miktarına da bağlı yayın akışında göremedim pek Hicran tekrarı.
Sana fazla ab gelmiştir nolcak.![]()