Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

Fazla kaptırma kendini dizi yayından kalkarsa ne yapcan :D

Niye öyle şom şom konuşuyorsun.:bağır: Kötüyüm, kötüsün, kötü olduk şuan zaten.:F

Çok da etkileyici bir ilk bölümü yoktu aslında. :A

Bu arada Kanal D dizinin tekrarını vermiyecek herhalde pek bu hafta. Bugün Vadi'den sonra Gültepe varmış Hicran yayınlanabilirdi. :)

Zaten Vadi'den sonra yayınlanmasın. Kalitemize zarar gelemsini istemem.:A

Kanal D'ye zaten çok özel ve leziz hakaretler ediyorum içimden. Böyle devam etsin o.😡

Niye öyle şom şom konuşuyorsun.:bağır: Kötüyüm, kötüsün, kötü olduk şuan zaten.:F

Kanal D'ye zaten çok özel ve leziz hakaretler ediyorum içimden. Böyle devam etsin o.😡
Reytinglerde kötü giderse diyorum seni düşünüyorum bunalıma felan girersin :)

Yarın Arka Sokaklar'dan sonra yayınlanır o zaman. :A

Kanal D Hicran'dan umudu kesmiş olmasın sakın :A

Reytinglerde kötü giderse diyorum seni düşünüyorum bunalıma felan girersin :)

Offfffffffff.:T Ne yaparım ben. Tekrar tekrar izleriz artık.:T

Yarın Arka Sokaklar'dan sonra yayınlanır o zaman. :A

Kanal D Hicran'dan umudu kesmiş olmasın sakın :A

Cumartesi olabilir. Gündüz ve akşam. Güzel olur. Olsun yani inşallah.:D

Umudu keserse zaten ben fişi çekerim o kanalın.:bağır:

Offfffffffff.:T Ne yaparım ben. Tekrar tekrar izleriz artık.:T

Cumartesi olabilir. Gündüz ve akşam. Güzel olur. Olsun yani inşallah.:D

Umudu keserse zaten ben fişi çekerim o kanalın.:bağır:
Cumartesi güzel olur Güllerin Savaşı'ndan sonra. :A

Hicran inşallah yükselir ikinci bölümüyle ama şimdilik fazla yükselme beklemiyorum. :)

Bu hafta nası gidecek bakalım o zaman anlarız diz'nin kaderini :D

Büyük dualar ediyorum inşallah yükselecek.:Z Ama tekrarı yokmuş. Kanal D'ye küsücem iyice. Zaten Vadi'yi aldı hala kılım.😡

Cumartesi güzel olur Güllerin Savaşı'ndan sonra. :A

Hicran inşallah yükselir ikinci bölümüyle ama şimdilik fazla yükselme beklemiyorum. :)

Gündüz içinde diyordum ben. Hem gündüz hem gece olsa etki güzel olur.:D

Çok ağır dram 2. haftasında yükselmiyor ama komedi karışımlılar artabiliyor bence umut var hala.:D

bana-art%C4%B1k-hicran-de-4.jpg

Nette dolanırken bulduğum bir foto. Sadece Hicran arabada kalıyor galiba. Özlem kurtuluyor.:T:

@Bully @yakup09 @Yiğitt
yaktı hicranın başını 😡

Fazla kaptırma kendini dizi yayından kalkarsa ne yapcan :D
yayından kalkarsa karadayıya daha fazla yorum yazıcam :A

Çok da etkileyici bir ilk bölümü yoktu aslında. :A

Bu arada Kanal D dizinin tekrarını vermiyecek herhalde pek bu hafta. Bugün Vadi'den sonra Gültepe varmış Hicran yayınlanabilirdi. :)
gültepe'ye de kıyamıyorum.:bhr: ikisinin de bolca tekrarlarını versin kanal ama hicrana biraz daha ağırlık vermeli.. :)

yaktı hicranın başını 😡

gültepe'ye de kıyamıyorum.:bhr: ikisinin de bolca tekrarlarını versin kanal ama hicrana biraz daha ağırlık vermeli.. :)
Sen kıyamıyorsan ama kanal kıyabilir. :A

Yayın akışında Hicran'ın tekrarlarını göremedim pek ben bu hafta. İnşallah kanal düzenler yayın akışını tekrar olmadan ikinci bölümde nasıl yükselsin :D

Sen kıyamıyorsan ama kanal kıyabilir. :A

Yayın akışında Hicran'ın tekrarlarını göremedim pek ben bu hafta. İnşallah kanal düzenler yayın akışını tekrar olmadan ikinci bölümde nasıl yükselsin :D
sen heralde istiyosun kıyıma geçmesini. :A alttan alta iğnelemeler filan 😱 cuma as sonrasında, cts gündüz vegüllerin savaşı sonrası, pazar da gündüze yerleştirdi mi tekrarı, kendini affettirmiş olur bize @sokak sanati :A

sen heralde istiyosun kıyıma geçmesini. :A alttan alta iğnelemeler filan 😱 cuma as sonrasında, cts gündüz vegüllerin savaşı sonrası, pazar da gündüze yerleştirdi mi tekrarı, kendini affettirmiş olur bize @sokak sanati :A
Ben sadece kendimi yayından kalkma olasıklıklarına karşı hazırlıyorum Kanal D'den her şey beklenir çünkü. Yayından kalkarlarsa eğer çok üzülmek istemiyorum. :( :A

Umarım Hicran'ın ikinci bölümü mest eder bizi. :)

yaktı hicranın başını 😡

Bekleriz ama güzel yorumlarını kötü yorumlarını kendine sakla:F

Büyük dualar ediyorum inşallah yükselecek.:Z Ama tekrarı yokmuş. Kanal D'ye küsücem iyice. Zaten Vadi'yi aldı hala kılım.😡

Gündüz içinde diyordum ben. Hem gündüz hem gece olsa etki güzel olur.:D

Çok ağır dram 2. haftasında yükselmiyor ama komedi karışımlılar artabiliyor bence umut var hala.:D
Kanal d belki umudu kesti ilk bölümden ondan tekrarını vermiyodur :D

Dizimizin bu bölüm zirvede olması şart :)
Yüksek bir reytingle ya zirveye çıkacak , ya mahvolacak :(
Ben bu fragmanı çok beğendim tempo yavaş yavaş artacak. :) Bu bölüm zirvede olamaz ama oranları artar. Tabii Kanal D'nin vereceği tekrar miktarına da bağlı yayın akışında göremedim pek Hicran tekrarı.

Ya neden beni çekemiyor bu dizi anlayamadım. Soğuk giden bir şey var. :)
Sana fazla ab gelmiştir nolcak. :A

Ben bu fragmanı çok beğendim tempo yavaş yavaş artacak. :) Bu bölüm zirvede olamaz ama oranları artar. Tabii Kanal D'nin vereceği tekrar miktarına da bağlı yayın akışında göremedim pek Hicran tekrarı.

Sana fazla ab gelmiştir nolcak. :A
Ya hayır ondan değil dizide beni sürükleyen bir şey göremiyorum. Bak Gültepe'ye ilk tanıtımıyla cezbetti hemen beni. :)