- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
Haluk ban yemiş galiba senin bu azimle onuda yaparsın![]()
Büyük dualar ediyorum zaten. Haluk'a erişmek çok kolay.
Haluk ban yemiş galiba senin bu azimle onuda yaparsın![]()
anlamalı, bakalım hicran nası bi süreçten geçiyorda öyle diyor.Bu fragmanlar yine türk halkına hitap etmiyor zirvede olamaz yine.Ama ben iştahla izleyeceğim.
Zaten Eğer kaldırılmaya kalkarsa Kanal D Fox için bir etiket başlatıcam.
Hicran'da çok şnsafsız. Öz kızına o yapılır mı bee.![]()
onlar için boş konuşanlar sakınca yaratıyormuş amaBoş boş düşünmelerinde bir sakınca yok))
@sokak sanati bile umudu kesti kanal aramaya başladı diziye Show ve Fox'la görüşme halindeson fargaman şahane, tempo vardır zaten. şikayetimiz temponun gösterilmemesi
merakla bekleniyor.
anlamalı, bakalım hicran nası bi süreçten geçiyorda öyle diyor.
onlar için boş konuşanlar sakınca yaratıyormuş ama))))))
o, olabilecek en kötü durumda bile hicranı düzlüğe çıkarmak için uğraşıyor.@sokak sanati bile umudu kesti kanal aramaya başladı diye Show ve Fox'la görüşme halinde![]()
son fargaman şahane, tempo vardır zaten. şikayetimiz temponun gösterilmemesi
merakla bekleniyor.
anlamalı, bakalım hicran nası bi süreçten geçiyorda öyle diyor.
onlar için boş konuşanlar sakınca yaratıyormuş ama))))))
@sokak sanati bile umudu kesti kanal aramaya başladı diziye Show ve Fox'la görüşme halinde![]()
Bu arada Hicran'ın çocuğu o istemeye gelen adam'danmı @sokak sanati ?
fakirlikle ilgili bi durum değil bence. belli bi baskılardan dolayı çocuğunu yanına alamıyor.Benin kalbim dayanmaz muhtemelen kızı yetimhaneye verecek falandır. Bakamayacak duruma gelir yada evlenmeye kalkar yada baba ocağına döner evde kızı istemezler. Hİcran'ında yapacak bir şeyi kalmaz.
Sakladığına göre o zaman Buğray'la aşk yaşıyacakKanal D gibi bir kanldan zaten umutlu değildim.
Değilmiş. Edindiğimiz bilgilere göre Alican Yücesoy'danmış.![]()
ben kamyoncuyla hicranı daha fazla yakıştırdımKanal D gibi bir kanldan zaten umutlu değildim.
Değilmiş. Edindiğimiz bilgilere göre Alican Yücesoy'danmış.![]()
belki eski kamyoncu nişanlısı başına bela olmasın diye de saklıyo olabilir. benle nişanlıyken neler kırıştırdın diye:Sakladığına göre o zaman Buğray'la aşk yaşıyacak![]()
fakirlikle ilgili bi durum değil bence. belli bi baskılardan dolayı çocuğunu yanına alamıyor.![]()
kamyoncuyla evlensin.Aynen baskıyla ilgili. babası tekrar evlendirmeye kalkmış oalbilir.![]()
ben kamyoncuyla hicranı daha fazla yakıştırdımgerçekten bak
belki eski kamyoncu nişanlısı başına bela olmasın diye de saklıyo olabilir. benle nişanlıyken neler kırıştırdın diye:![]()
kamyoncuyla evlensin.![]()
Sakladığına göre o zaman Buğray'la aşk yaşıyacak![]()
ne alaka ?![]()
😡 😡 Şuan çok kötüyüm susarmısın.
Orada Buğra var iken hadi en kötü Alican var iken olmadı bu.
Üstüme gelmesen.Büyük hakaret ediyorsun şuan Aslı'ma.
Yok Alican evli o nedenle saklıyor. Ama Buğra'da yanık tabi kıza.
fragmanda isteme merasimi sahnesinde duran adam işte. hicrana diyor ya kamyonda, istersen burda ev tutarım diyeBu kamyoncu kim birde o mu çıktı![]()
Bu kamyoncu kim birde o mu çıktı![]()
ne alaka ?edep, ahlak bilen. beyaz çoraplı, kayın pederinin yanında yerden gözünü kaldırmayan bi damat adayı daha ne istiyosun ?
fragmanda isteme merasimi sahnesinde duran adam işte. hicrana diyor ya kamyonda, istersen burda ev tutarım diyesüper bi oyuncu ama
![]()
He o adam kamyoncu'mu bende diyorum bu kamyoncu kimHicran'ım zorla evlendiriliyor Annesinin aklıyla Babada tamam diyor. Ve evleneceği kişi Kamyoncu.
Aşk varken bulaşık çamaşır mı yıkasın güzellik.![]()
Sende kamyoncu'ya takdınne alaka ?edep, ahlak bilen. beyaz çoraplı, kayın pederinin yanında yerden gözünü kaldırmayan bi damat adayı daha ne istiyosun ?
fragmanda isteme merasimi sahnesinde duran adam işte. hicrana diyor ya kamyonda, istersen burda ev tutarım diyesüper bi oyuncu ama
![]()
He o adam kamyoncu'mu bende diyorum bu kamyoncu kim![]()
O adamla'mı yakıştırıyor demekki başrol erkeklerden umudu kesmiş kamyoncu'ya yöneliyo o daİşte o adam.Yakup'ta hakaret eder gibi yakıştırıyor.
Adam iyi oynuyor ama Hicran yani karşısında ki.
![]()
ne yanı aşk varken, bulaşıkları aşk meşk mi yıkayacakHicran'ım zorla evlendiriliyor Annesinin aklıyla Babada tamam diyor. Ve evleneceği kişi Kamyoncu.
Aşk varken bulaşık çamaşır mı yıkasın güzellik.![]()
adam süper rol kesiyor. bir de namusuna pek düşkün, dizinin hareket noktası olabilir. harekette reyting demekHe o adam kamyoncu'mu bende diyorum bu kamyoncu kim
Sende kamyoncu'ya takdın![]()