Kanal D Baht Oyunu - Dizi Yorumları

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: AteşBöceği
İnsanlık hali be abla ne diyelim
------

Şu sahne bu nasıldı sence @AteşBöceği
Vallahi gelip kadının suratına suratına yaklaşma hali ne bileyim cok garip kim olsa korkardı :)
İki bölümdür toparladı bölüm hatırlarsan şu beyaz evlilik bölümünde epey bir sıkılmıştım güzel bölümler bizi bekliyor:)
Aşk Mantık İntikam & Baht oyunları cok güzel gidiyor doğru tercihler yapmışım😉

Vallahi gelip kadının suratına suratına yaklaşma hali ne bileyim cok garip kim olsa korkardı :)
İki bölümdür toparladı bölüm hatırlarsan şu beyaz evlilik bölümünde epey bir sıkılmıştım güzel bölümler bizi bekliyor:)
Aşk Mantık İntikam & Baht oyunları cok güzel gidiyor doğru tercihler yapmışım😉
İki diziyi de netten izliyorum malum bizimkiler Master şefe bakıyorlar

Yeni gördüğüm için eklemek istedim burada dursun bari :Z

231572495_278800114045974_5368869214874114936_n.jpg

230797251_109589418092547_2238460435389268984_n.jpg

İlk fragmanı da izledim demek Ada şirkete geri dönüyor ve Tuğçe'yle birlik oluyorlar. :Z Bu fragmanlar iç açıcı ama umarım bölümde uzun uzun sıkıcı dramlar olmaz, hele Ada itirafta bulunursa yandık.

• Güldürdün
Reactions: NES
@slhttnmtl ve @Emre Ozansoy lütfen başka dizi konusunu burada konuşmayın
Başka diziden kastın sadece EsZan dediğimizse sanırım mesajları doğru düzgün okumadın. Onedio videolarından bahsederken çift isimleri denk geldi sadece, ha herhangi bir şey olur konuşadabiliriz de AşkMİ muhabbeti falan yaptığımız yok. :)

Konu senin olabilir ama senin olmasa bile elbet birisi bu konuyu açacaktı ve o zaman da onun altında konuşacaktık, gerek yok bence bu kadarına.

Başka diziden kastın sadece EsZan dediğimizse sanırım mesajları doğru düzgün okumadın. Onedio videolarından bahsederken çift isimleri denk geldi sadece, ha herhangi bir şey olur konuşadabiliriz de AşkMİ muhabbeti falan yaptığımız yok. :)

Konu senin olabilir ama senin olmasa bile elbet birisi bu konuyu açacaktı ve o zaman da onun altında konuşacaktık, gerek yok bence bu kadarına.
Diğer dizilerden bahsediyorsunuz sonra sohbet muhabbet konusuna taşıyor yönetim ondan dolayı dedim yani

Diğer dizilerden bahsediyorsunuz sonra sohbet muhabbet konusuna taşıyor yönetim ondan dolayı dedim yani
Buradan taşınma durumu olmaz ki hemen çift adı geçirdik diye başka konuda konuşmuş olup da mesajlarımız taşınmıyor merak etme.