Kışa kadar devam eder mi bilemem artık yani yerine başka dizi gelecek galibaAy nerde ya Ada boşanalım dese bu sefer rüzgar istemeyecek gibi duruyor ya
İçime öyle doğuyor Rüzgar bey de dava acmıyor hiç.nedense ama başkasına evlilik teklif ediyor
Kışa kadar devam eder mi bilemem artık yani yerine başka dizi gelecek galibaAy nerde ya Ada boşanalım dese bu sefer rüzgar istemeyecek gibi duruyor ya
İçime öyle doğuyor Rüzgar bey de dava acmıyor hiç.nedense ama başkasına evlilik teklif ediyor
valla bu bölüm izlerkene acayip derecede sıkıldım hemen kapattım diziyiİçim bayıldı resmen ya bu beyaz evlilik olayı ne kadar uzadı Bora sanki herşeyi anlamış gibi derken yine ters köşe oldu Rüzgar & Ada arasında bir şeyler olduğunun farkında bir kere de gerçekler ortaya çıksın araya biri girip ortayı karıştırmasın ya![]()
Kapatmadım ama izlemeyi bıraktım ya gerçekten baydı madem Ada anlatsaydı da çektiğimiz işkenceye değseydi işte alışılmış şeyler güzel başlayan diziler sonra sarpa sarıyorvalla bu bölüm izlerkene acayip derecede sıkıldım hemen kapattım diziyi
büyük ihtimalle haftaya yok yeni bölümü bayramdan dolayıResmen sıkıldım ya bu hafta ne olacaksa olsun artık
Ben zaten böyle giderse izlemeyi bırakırım cok durağan geçiyor ya Aşk Mantık İntikam daha heyecanlıbüyük ihtimalle haftaya yok yeni bölümü bayramdan dolayı
Benim için çok akıcı geçti, bir baktım 40 dakikası gitmişti bile. Yeni bölüm fragmanına da baktım da o da umut vadediyorBir sıkılan benim galiba bu bölüm epey bir sıktı beni çünkü😉