Buradan söyleyeyim oluyor bende böyle durumlar bir de isimleri falan unutuyorum bazen aynı şeyleri tekrar ediyorum mazur görün beni artıkÖnce okurkene fark etmedim sonra okuyunca saçma geldiğini fark ettim 😁
Buradan söyleyeyim oluyor bende böyle durumlar bir de isimleri falan unutuyorum bazen aynı şeyleri tekrar ediyorum mazur görün beni artıkÖnce okurkene fark etmedim sonra okuyunca saçma geldiğini fark ettim 😁
İnsanlık hali be abla ne diyelimBuradan söyleyeyim oluyor bende böyle durumlar bir de isimleri falan unutuyorum bazen aynı şeyleri tekrar ediyorum mazur görün beni artık![]()
Vallahi gelip kadının suratına suratına yaklaşma hali ne bileyim cok garip kim olsa korkardı
İki diziyi de netten izliyorum malum bizimkiler Master şefe bakıyorlarVallahi gelip kadının suratına suratına yaklaşma hali ne bileyim cok garip kim olsa korkardı
İki bölümdür toparladı bölüm hatırlarsan şu beyaz evlilik bölümünde epey bir sıkılmıştım güzel bölümler bizi bekliyor
Aşk Mantık İntikam & Baht oyunları cok güzel gidiyor doğru tercihler yapmışım😉
Allah beni dilek hakkım yine boşuna gitti desene, neyse EsZan'da gelsin demiştim hadi sana da kıyak yapmış olurum.
Hadi inşallah.Allah beni dilek hakkım yine boşuna gitti desene, neyse EsÇın'da gelsin demiştim hadi sana da kıyak yapmış olurum.![]()
Sanki ben orda yazdığım EsZan'ı değiştirip hayali çiftini görmedim, Esra bile güldü geçti sadece arkadaşız dedi ondan bu da hayal mlsf.Ne oldu? 😱
Başka diziden kastın sadece EsZan dediğimizse sanırım mesajları doğru düzgün okumadın. Onedio videolarından bahsederken çift isimleri denk geldi sadece, ha herhangi bir şey olur konuşadabiliriz de AşkMİ muhabbeti falan yaptığımız yok.@slhttnmtl ve @Emre Ozansoy lütfen başka dizi konusunu burada konuşmayın
Diğer dizilerden bahsediyorsunuz sonra sohbet muhabbet konusuna taşıyor yönetim ondan dolayı dedim yaniBaşka diziden kastın sadece EsZan dediğimizse sanırım mesajları doğru düzgün okumadın. Onedio videolarından bahsederken çift isimleri denk geldi sadece, ha herhangi bir şey olur konuşadabiliriz de AşkMİ muhabbeti falan yaptığımız yok.
Konu senin olabilir ama senin olmasa bile elbet birisi bu konuyu açacaktı ve o zaman da onun altında konuşacaktık, gerek yok bence bu kadarına.
Buradan taşınma durumu olmaz ki hemen çift adı geçirdik diye başka konuda konuşmuş olup da mesajlarımız taşınmıyor merak etme.Diğer dizilerden bahsediyorsunuz sonra sohbet muhabbet konusuna taşıyor yönetim ondan dolayı dedim yani