Yalnız yarın hemen bölümü izleyeceğim, Evren özüne dönecekti.Haaa, doğru.Haklısın, izlemek saçma olur.
![]()
Yalnız yarın hemen bölümü izleyeceğim, Evren özüne dönecekti.Haaa, doğru.Haklısın, izlemek saçma olur.
![]()
Döndü bileYalnız yarın hemen bölümü izleyeceğim, Evren özüne dönecekti.![]()
Onu fotoğrafta gördüm zaten.Döndü bile![]()
İzleyemedin galibaOnu fotoğrafta gördüm zaten.Umarım bugün izleyebilirim ama sanırım kalacak.
![]()
Televizyondan izlemeyi bıraktım.İzleyemedin galiba![]()
İzleyemedin galiba![]()
Kız bu başrol kız lisedeyken adeta bir @Çiğdem @serhatt @Dosi @Angelica @xBUGRAx @Zeyno gibiymiş

Gördüm dün bunları.Kız bu başrol kız lisedeyken adeta bir @Çiğdem @serhatt @Dosi @Angelica @xBUGRAx @Zeyno gibiymiş![]()
@The_Erinch @Maskeli Fedai @mrt-06 @Emre Ozansoy @EmreCan @cookies Ekli dosyayı görüntüle 107931
Yok artk rezalet.Kız bu başrol kız lisedeyken adeta bir @Çiğdem @serhatt @Dosi @Angelica @xBUGRAx @Zeyno gibiymiş![]()
@The_Erinch @Maskeli Fedai @mrt-06 @Emre Ozansoy @EmreCan @cookies Ekli dosyayı görüntüle 107931
Büyümüş artık abisiKız bu başrol kız lisedeyken adeta bir @Çiğdem @serhatt @Dosi @Angelica @xBUGRAx @Zeyno gibiymiş![]()
Gördüm dün bunları.![]()
Yok artk rezalet.![]()
Artık yakından görür keremin kaslarınıBüyümüş artık abisi![]()
![]()
Aytaç varken Kerem kim? 😱Artık yakından görür keremin kaslarını![]()
Herkes ecünnüler kadar şanslı olamıyor işte...Artık yakından görür keremin kaslarını![]()
Bi de aşık olduğu adama bakKız bu başrol kız lisedeyken adeta bir @Çiğdem @serhatt @Dosi @Angelica @xBUGRAx @Zeyno gibiymiş![]()
Aaa ne var bunda @xemrexxx cim sizler için nasıl güzele bakmak sevapsa kızlar içinde yakışıklıya bakmak sevap kızların cennete gitme şansını neden alıcaksın ellerindenKız bu başrol kız lisedeyken adeta bir @Çiğdem @serhatt @Dosi @Angelica @xBUGRAx @Zeyno gibiymiş![]()
Kapak fotonda akın akınözün0n bacakları çıplak gibi duruyorAaa ne var bunda @xemrexxx cim sizler için nasıl güzele bakmak sevapsa kızlar içinde yakışıklıya bakmak sevap kızların cennete gitme şansını neden alıcaksın ellerinden![]()
Adamın bacakları görünmüyor hangi gözle bakıp görüyosun acaba senKapak fotonda akın akınözün0n bacakları çıplak gibi duruyor![]()
@serhatt bu arkadaş ne saçma soru sordu dimiAdamın bacakları görünmüyor hangi gözle bakıp görüyosun acaba sen![]()
![]()
Sen ne anlarsın be gönül gözünden. .ss