Başbakan Muhteşem Yüzyıl'a Savaş Açtı!

basbakan erdogan bu yaptigi isle oylarının %95 kaybedicek ve chp tahta gecicek mahoni kehaneti kesin tutar agalar :d

muhtesem çiçek gibi açmaya devam edicek
muhteşem 2011 ocağında yayına girdi...o zamanda başbakan dahil herkes eleştirdi...hatta şuan dan daha fazlaydı eleştiri...2011 haziranda seçim oldu .. akp yüzde 50 ile iktidara geldi..başbakanın oyunun amzalmasını istiyosan muhteşemi karıştırma siyasete istersen...

mqdefault.jpg

Bakın şimdi Muhteşem Yüzyıl yazısının altındaki yazıyı okuyabiliyor musunuz? Durun yardım edeyim. Aşk-ı Derun yazıyor. Bunun anlamı Derin Aşktır. Haaa, siz hala bu dizinin savaşları daha fazla mı göstermesi gerektiğine inanıyorsunuz? Bence kendinizi kandırıyorsunuz. Diziye muhalefet olalım da ne olursa olsun.
Not: Siz Kanuninin savaş meydanındakileri öldürmekle Aşkı Derunu bağdaştırabiliyorsanız... Aklıma bi şey gelmedi :D

terörün yayından kaldırılması siyasi miydi dizide anlatılan kürt kesim tepki göstermedi mi onlar bu halktan değil mi :D halk tepkisi ile my kalkamaz yayından şikayet eden varsa onun 10 katı tebrik eden var :D

destere aga :d basbakan anticileri sevindirmek izlemis :d :d :d çarsambalari hürrem ayari verir :d :d :d

bol bol reklamını yaptırdı hürremin bence hüremin arayıpta bulamayacağı bir durum geçen sene bu tartışmalarla 20 reytinglere ulaştı bu senede böyle bir parlama bekliyorum :))

terörün yayından kaldırılması siyasi miydi dizide anlatılan kürt kesim tepki göstermedi mi onlar bu halktan değil mi :D halk tepkisi ile my kalkamaz yayından şikayet eden varsa onun 10 katı tebrik eden var :D
sus bakiim sus....seni gidi seni kendi ağzınla yakalandın..vadiyi şikayet eden kürt kesim halktanda muhteşemi şikayet eden türk kesim bu halktan değilmi...hem rtükü vatandaşların tebrik için aradıklarını da söz ilk senden duyuyorum..

sus bakiim sus....seni gidi seni kendi ağzınla yakalandın..vadiyi şikayet eden kürt kesim halktanda muhteşemi şikayet eden türk kesim bu halktan değilmi...hem rtükü vatandaşların tebrik için aradıklarını da söz ilk senden duyuyorum..

anlamadım galiba terör siyasi nedneden kaldırıldı dendi ben de terörden rahatsız olan kesimi yazdım bence ayıran terör siyasi nedneden kaldırıldı diyen arkadaş :D

- - - Ekleme - - -

yiğitsseniz tek tek gelin :))

oyarım valla ben fatihin istanbulu fethettiği yaştayım:))

sen anca bakkalı fethedersin :d

Türk kesmin bi kısmı desek daha doğru olur. Türklerse 10 saniyelik fragmana bakıp yüzlerini çevirmezlerdi. Padişah şerbet içiyor diyoruz. Yok illa içki içiyor olacak :)