Başbakan Muhteşem Yüzyıl'a Savaş Açtı!

İşte bu en güzeli :D
"Muhteşem Yüzyıl'ı kınıyorum. Ecdadımız sevişmezdi, bölünerek çoğalırdı. Sevişmek cehape döneminde ülkemize zorla getirildi."

Muhteşem Yüzyıl'a çatan Başbakanın çok yakında Emir'e de "Emir efendi senin yolun da yol değil. Aklını başına al" demesi bekleniyor...
Ahahhah :d Koptum resmen :D
vallaha bu konuda en korkusuz biziz.. başbakanın özel işi için özel ajanımız suriyede operasyonda... diğer diziler düşünsün.hem kimse kızdırmasın başbakanımızı vallha işi polat abime havale ederse suriyeden girer mohaçtan çıkar kendileri..ortada ne hürrem kalır ne firuze ona göre haaaa....

İşte bu en güzeli :D
"Muhteşem Yüzyıl'ı kınıyorum. Ecdadımız sevişmezdi, bölünerek çoğalırdı. Sevişmek cehape döneminde ülkemize zorla getirildi."

tey teyy teyy

amip gibi bir neslin torunlarıyız kim tutar bizi :))))

sevişmek tu kaka bölüşmek in :))

ne süleymanmış be 5 asır önce kurdu haremini tasası şimdi bize düştü..

- - - Ekleme - - -

m.yüzyıl yapımcıları şanslı...şimdi chp arka çıkar bunlara...bize beşyılönce arka çıkan olmadı...kendi arkamıza kendimiz çıktık...

ne süleymanmış be 5 asır önce kurdu haremini tasası şimdi bize düştü..

- - - Ekleme - - -

m.yüzyıl yapımcıları şanslı...şimdi chp arka çıkar bunlara...bize beşyılönce arka çıkan olmadı...kendi arkamıza kendimiz çıktık...

yoo kendi arkanıza kendiniz sahip çıksaydınız senaryo değişmezdi senaryodaki iktidarın istediği kavisli dönüşü sağladıysa kurtlar demekki siz kolay yolu seçip pes ettiniz ..

forum aniden ağırlaştı

bu işin arkasındada tayyip var:))

baktı işler ters gidiyor umduğu desteği alamayınca foruma el attı :))