o ayrı bir komedi içi gözükmeyen bardaktakini içki yaptılarTürk kesmin bi kısmı desek daha doğru olur. Türklerse 10 saniyelik fragmana bakıp yüzlerini çevirmezlerdi. Padişah şerbet içiyor diyoruz. Yok illa içki içiyor olacak
o ayrı bir komedi içi gözükmeyen bardaktakini içki yaptılarTürk kesmin bi kısmı desek daha doğru olur. Türklerse 10 saniyelik fragmana bakıp yüzlerini çevirmezlerdi. Padişah şerbet içiyor diyoruz. Yok illa içki içiyor olacak
,dest kimmiş be ya Allah ın berencisi bir beren resmine kandırırım onu
,
haydeee breh breh kim tutar seni))
destuuuurrr
emre geliyor )
destere kraldır muhtesemci hürremci desterenin hep arkasındayım yürü Destere Basgan,
haydeee breh breh kim tutar seni))
destuuuurrr
emre geliyor )
destere kraldır muhtesemci hürremci desterenin hep arkasındayım yürü Destere Basgan
o ayrı bir komedi içi gözükmeyen bardaktakini içki yaptılar
Bırak içinin gözükmesini adam "şerbet istiyorum diyor yahu şerbet". Sağır mı ne
Bırak içinin gözükmesini adam "şerbet istiyorum diyor yahu şerbet". Sağır mı ne
sayfan baya güzel ve renkli ama inandırıcı değil...orta linkinde polatla dalga geçmişin..bize göre sülüman gibi birşey...olmuyo yani...hem vadi ölümlerin en çok yaşandığı dizi polatın hiçbirşeyi kurtarabildiği yok memati yi bile kurtaramadı....zati kendini bile kurtaramayacak artık istersen kaldır artık onu ha güzel kardeşim...dest kimmiş be ya Allah ın berencisi bir beren resmine kandırırım onu
sayfan baya güzel ve renkli ama inandırıcı değil...orta linkinde polatla dalga geçmişin..bize göre sülüman gibi birşey...olmuyo yani...hem vadi ölümlerin en çok yaşandığı dizi polatın hiçbirşeyi kurtarabildiği yok memati yi bile kurtaramadı....zati kendini bile kurtaramayacak artık istersen kaldır artık onu ha güzel kardeşim...
oha destere arkanda mahoni var tehlikedesin
destere kardesimin her zaman arkasındayım 3D çıkardı ben 7D Yaptım onu destere 10 D Geçerek rekor kırdı
çok kötü şeyler oluyor galiba korktum
- - - Ekleme - - -
ozan admin sabitle bu konuyu herşeyi konuştuk her telden bölümünün ana konusu olsun
illada dediğini yapacan emre... bir seferde bizim dediğimiz olsa ne olur yani...biz sülümanın astırdığına hürremin kestirdiğine birşey diyomuyuz kardeşim....
muhteşem yüzyılın hürremi 27 sayfa sürdü
bunun birde sülümanı var pargalısı var onlara daha gelmedik onlarada bir el atsak bir 50 sayfayı bulur )
hürremin bu bölüm reytinglerini artırması bekleniyor...30sene at üstünde koşturan adam okadar çocuğu mektupla yaptı zaten!muhteşem yüzyıl mevzu'undan sora bakalım ne bekliyo bizi.hazırol Türkiye
fazla sayfa göz çıkarmaz....urfada f.forum vardıda biz mi yazmadık...