Bende ilginç kelimeler bitmez hahahahaha.kültür erbabı Menes Bey, ilkkez 'adledilebilir' kelimesini duymama vesile oldu hoş erbab kelimeside benim için bir ilk
Bende ilginç kelimeler bitmez hahahahaha.kültür erbabı Menes Bey, ilkkez 'adledilebilir' kelimesini duymama vesile oldu hoş erbab kelimeside benim için bir ilk
Baya kişinin fikri değişmiş oylamalarda@MasacRE paylaştı linki, benim suçum yok
@MasacRE nin umudunu yok ettinDemet Evgar'a bastım. Benim oyum ile denge olacakmış bilseydim Aslı Enver oylardım.
Onlara bir de daha önce Aslı'yı tercih edip şimdi Demet'e yönelenleri ekleyelim Kalan isimlerde yine Beren olacak gibi favorim, istikrar kazansın bariAslı'nın üst tura çıkmasını isterdim ama zor gibi, Deniz'in yorumu, Aserat'in yorumu, Faji'nin yorumu, üçününde 'aslında Aslı diyebilirdik' tarzı yorumları olunca daha fazla üzücü oluyor durum.
@MasacRE bu saatten sonraki favorin kim acaba?
Aslı'nın şansızlığı daha önce diğer gruplarda oylamayan 4 kişinin gelip bu gruba oy kullanması ve Demet'e oy vermesi oldu.Onlara bir de daha önce Aslı'yı tercih edip şimdi Demet'e yönelenleri ekleyelim Kalan isimlerde merhaba yine Beren olacak gibi favorim, istikrar kazansın bari
Fark ikiye indi. Dur bi de ben etiketleyeyim bariAslı'nın şansızlığı daha önce diğer gruplarda oylamayan 4 kişinin gelip bu gruba oy kullanması ve Demet'e oy vermesi oldu.
Beren harici herkes kabulüm yeni isim istiyorum yoksa Beren sevdiğim bir isim.
Sizin saatle 1.30 civarı gelir gruplar.
Bir yandan geçen seferki şampiyonumuz Beren, bir yandan onunla finalde yarışan Serenay, bir yandan tüm gruplarda genelde iyi oy alan ve eski bir finalist Hazal (Aslı'da iyi oy aliyordu ama sonuç ortada) Bir yandan bir anda atak yapan Demet. Hâla Aslı'nın şansı var oy vermeyen bazinga var, eskici var ve daha oy vermeyenlerde vardır illaki. Son dakikaya kadar işler değişebilir
aaa @pompy daha oylayacaktı. pompy hadi bekliyorum. Geçen konu açtığımda oylayacam demiştin
Bu arada Beren'i istememe sebebin sadece daha önce şampiyon olmuş olması mı yoksa beğenmiyor musun onu?Aslı'nın şansızlığı daha önce diğer gruplarda oylamayan 4 kişinin gelip bu gruba oy kullanması ve Demet'e oy vermesi oldu.
Beren harici herkes kabulüm yeni isim istiyorum yoksa Beren sevdiğim bir isim.
Sizin saatle 1.30 civarı gelir gruplar.
Bir yandan geçen seferki şampiyonumuz Beren, bir yandan onunla finalde yarışan Serenay, bir yandan tüm gruplarda genelde iyi oy alan ve eski bir finalist Hazal (Aslı'da iyi oy aliyordu ama sonuç ortada) Bir yandan bir anda atak yapan Demet. Hâla Aslı'nın şansı var oy vermeyen bazinga var, eskici var ve daha oy vermeyenlerde vardır illaki. Son dakikaya kadar işler değişebilir
aaa @pompy daha oylayacaktı. pompy hadi bekliyorum. Geçen konu açtığımda oylayacam demiştin
İkisi de bence buraya kalacak kadar güzel değil ama Aslı Enver dedim. Demet Evgar'ı çok severim ama güzellik konusunda buraya kadar gelmesi ilginç olmuş.Fark ikiye indi. Dur bi de ben etiketleyeyim bari
@eskici @Doğu @bazinga oylarınızı bekliyoruz, buraya ve diğer üç gruba
@DarkLegenD sen de bırak artık şu inadı sanki taş atıcan da kolun yorulacak, iki tuşa basacaksın alt tarafı 😡
Şampiyon olduğu için. Geçen sefer her tur oyumu aldı Beren, finalde de oy vermiştin. Mesajda kendisini beğendiğimi belietmisim, daha ne soruyorsun Hem tatlı güzel buluyorum hemde Aşka sürgün, Fatmagül ve Aşk-i Memnu'da beğenerek izlediğim biriydiBu arada Beren'i istememe sebebin sadece daha önce şampiyon olmuş olması mı yoksa beğenmiyor musun onu?
@DarkLegenD oyun sayesinde Aslı tur atlayacak. Kaderi elinde madem Demet'ten rahatsızsın ozaman al sana firsatFark ikiye indi. Dur bi de ben etiketleyeyim bari
@DarkLegenD sen de bırak artık şu inadı sanki taş atıcan da kolun yorulacak, iki tuşa basacaksın alt tarafı 😡
Fark ikiye indi. Dur bi de ben etiketleyeyim bari
Kullandım. Demet Evgar'ın 1. turda elenmesi lazımdı, diyip bombayı bırakıyorum ve gidiyorum.@DarkLegenD oyun sayesinde Aslı tur atlayacak. Kaderi elinde madem Demet'ten rahatsızsın ozaman al sana firsat
O kısmı görmemişim 😱 Beren hariç herkes kabulüm demişsin ya. Oradan sonraki cümleyi okumamışım resmenŞampiyon olduğu için. Geçen sefer her tur oyumu aldı Beren, finalde de oy vermiştin. Mesajda kendisini beğendiğimi belietmisim, daha ne soruyorsun Hem tatlı güzel buluyorum hemde Aşka sürgün, Fatmagül ve Aşk-i Memnu'da beğenerek izlediğim biriydi
Demet'in 1. turda elenmesi gerektiğine katılmasam da, oy verdin ya gerisi önemli değil artıkKullandım. Demet Evgar'ın 1. turda elenmesi lazımdı, diyip bombayı bırakıyorum ve gidiyorum.
yalnız şuan eşitlik söz konusu 1 oyu gecersiz Asli'ninKullandım. Demet Evgar'ın 1. turda elenmesi lazımdı, diyip bombayı bırakıyorum ve gidiyorum.
demekki çok tesir ettiki gözün döndü okumayı kesmişsinO kısmı görmemişim 😱 Beren hariç herkes kabulüm demişsin ya. Oradan sonraki cümleyi okumamışım resmen
Demet'in 1. turda elenmesi gerektiğine katılmasam da, oy verdin ya gerisi önemli değil artık
Öne geçiren oyu @12.Adam vermiş. Kendiside bizim düzenli oy veren jürimiz. Sen dua ette yeni oylar gelmesin@DarkLegenD kızma la, ben de Aslı'cıyım Ama Demet de hoş kadın yani hakkını yemeyelim
@Dosi öne geçmiş Aslı