Hadi iyisin, ozmoturk'ta seni güldürdü ama onun oy kulanmadığını bilmiyordum 😱Dedim ya millet özel olarak gelip Demet'e oy atıp gitmiş resmen
Herkesi ifşaladınBu durumda @cookies @YıldırıM @turkuazz ve @Billy Kane eskiden terciğini Aslı'dan yana kullanmışken şimdi fikir degişmiş. Sebebide Avlu dizisidir bence
yani @eskici ninde dediği gibi başka kriterlere bakılıyor
Daha eskici ve @BesaleT oy kullanmamış, hâla umutlana bilirsin tabi onlarda fikir değişmemişlerse
Ekli dosyayı görüntüle 68017
yok fark 2. Bir tane geçersiz oy var Ama dün fark 6 oy falandıAslı'ya oy vererek farkı 1 azalttım
Aslı'ya oy vererek farkı 1 azalttım
Kara Melek hoş gelmiş sefalar getirmişHadi iyisin, ozmoturk'ta seni güldürdü ama onun oy kulanmadığını bilmiyordum 😱
Kara Melek hoş gelmiş sefalar getirmiş
@MasacRE paylaştı linki, benim suçum yokHerkesi ifşaladın
Kültür sanatta zevkine diyecek bir şey yok da kadınlar konusunda tercihlerin pek uyuşmuyor benimleBen zevksizsem kim zevkli düşünmeden edemiyorum. Benim gibi sanat aşığı bir kültür erbabı nasıl zevksiz diye adledilebilir, yazık...
Siyah saç mavi göz beyaz ten nerde ben oradayım, gerisi önemsiz...Kültür sanatta zevkine diyecek bir şey yok da kadınlar konusunda tercihlerin pek uyuşmuyor benimle
@DarkLegenD hem çenkiriyor hemde oy atmıyor ?@Dosi 1 oy daha gelirse eşitleniyor Eşitlik olursa ne yapacaksın, süreyi mi uzatırsın
@DarkLegenD hem çenkiriyor hemde oy atmıyor ?
Aynen, süreyi uzatırım. @xBUGRAx gibi kişilerin yakasına yapışırım oy kullan diye @FaJi var, @eskici var. Düzenli oy kullanmayanlarımız var nede olsa
Aslı'nin bir oyu geçersiz. Öyle hesapla sana zahmet diğer gruplarıda oyla.Demet gibi bir dişilik abidesinin kaybetmesi yazık olmuş... Burada kaybetse de gönüllerin kazananıdır Demet Evgar.
o sinsi gülüş niyeki? @MasacRE sana kızacakDemet Evgar
eşit değillerdi. Aslı'nın bir oyunu saymayacamEşitlik bozduğum için ama Demet'i severim zaten. Aile Arasında'dan sonra özellikle.
kültür erbabı Menes Bey, ilkkez 'adledilebilir' kelimesini duymama vesile oldu hoş erbab kelimeside benim için bir ilkBen zevksizsem kim zevkli düşünmeden edemiyorum. Benim gibi sanat aşığı bir kültür erbabı nasıl zevksiz diye adledilebilir, yazık...