Şampiyonumuz belliVay arkadaş ya geçen tur zar zor tur atlattırdığımız kadın geldi her turu rahat rahat geçen Aslıcığımı eledi, nasıl bir iştir bu
Şampiyonumuz belliVay arkadaş ya geçen tur zar zor tur atlattırdığımız kadın geldi her turu rahat rahat geçen Aslıcığımı eledi, nasıl bir iştir bu
En çok da burada oy kullanılmış, millet özel olarak gelip Demet'e oyunu atıp çıkıyor resmenŞampiyonumuz belli
Burcu karşısında çokta fark atmamış. Serenay ile eşleşirse gecen seferin finalini görecez. Hazal ile eşlesirse Aşk-ı Memnu kızışması olacak Demet ile eşleşirse Demet'i elermi bimemedimEn çok da burada oy kullanılmış, millet özel olarak gelip Demet'e oyunu atıp çıkıyor resmen
Bence yine Beren şampiyon olacak
Geçen sefer yapılan yarışmada nerede elenmiş diye aradım Demet. Al sonuca bak şaka gibi Grubun liderine de ayrıca dikkatBurcu karşısında çokta fark atmamış. Serenay ile eşleşirse gecen seferin finalini görecez. Hazal ile eşlesirse Aşk-ı Memnu kızışması olacak Demet ile eşleşirse Demet'i elermi bimemedim
Okadar haftalar aynı film için olmasın Final Beren ve Serenay olursa bu kez Serenay alabilir belki
Bu durumda @cookies @YıldırıM @turkuazz ve @Billy Kane eskiden terciğini Aslı'dan yana kullanmışken şimdi fikir degişmiş. Sebebide Avlu dizisidir benceGeçen sefer yapılan yarışmada nerede elenmiş diye aradım Demet. Al sonuca bak şaka gibi Grubun liderine de ayrıca dikkat
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-güzel-2017-l-2-tur-l-grup-2.267168/
Ee diyoruz işte filmlere, dizilere göre oylar veriliyor diye. Bu da kanıtı oldu Avlu dışında Aile Arasında da etkilemiş olabilir, o film de epey izlenmişti.Bu durumda @cookies @YıldırıM @turkuazz ve @Billy Kane eskiden terciğini Aslı'dan yana kullanmışken şimdi fikir degişmiş. Sebebide Avlu dizisidir bence
yani @eskici ninde dediği gibi başka kriterlere bakılıyor
Daha eskici ve @BesaleT oy kullanmamış, hâla umutlana bilirsin tabi onlarda fikir değişmemişlerse
Ekli dosyayı görüntüle 68017
Bu nasıl bir hafiflik, nasıl basit bi kadın !
Bu ikisi anlaşmış 😱 @Sherlock konuyaBu kareden sonra iyiki elenmiş diyorum. Şaşırmış ve gözümden düştü
Gelip @MasacRE nin hayallerini yıktin, bari elin deymişken diğer 3 grubuda oyla ve aramıza hoş geldin, galiba baya uzun süre yoktunDemet Evgar
Senin sıvacı arkadaşın @Doğu oy kullanmamış, @Maskeli Fedai kullanmamış😱 @FaJi kullanmamış. Daha dengeler değişebilirEe diyoruz işte filmlere, dizilere göre oylar veriliyor diye. Bu da kanıtı oldu Avlu dışında Aile Arasında da etkilemiş olabilir, o film de epey izlenmişti.
Başka da oy kullanmayanlar var, sen tüm gruplara toplu etiket at. Artık final gruplarındayız, herkes gelsin oyunu kullansın
ecünnüler konusunda herkesle anlaşırımBu ikisi anlaşmış 😱 @Sherlock konuya
Bu etiketler işe yarar umarım, toplam 35 oya falan ulaşabilirse her şey olabilirSenin sıvacı arkadaşın @Doğu oy kullanmamış, @Maskeli Fedai kullanmamış😱 @FaJi kullanmamış. Daha dengeler değişebilir
Bu etiketler işe yarar umarım, toplam 35 oya falan ulaşabilirse her şey olabilir
Hadi iyisin, Maskeli seni sevindirdi ama Aserat'ı üzdü diğer gruptaAslı Enver
Aslı Enver
Benimle aynı oyları vermiş kütükdaşım, helal olsun zevkli adammışHadi iyisin, Maskeli seni sevindirdi ama Aserat'ı üzdü diğer grupta
Bu durumda @MEnes zevksizmi oluyor?Benimle aynı oyları vermiş kütükdaşım, helal olsun zevkli adammış
ahahaahaha Sıla dedin işi bitirdinEvet öyle oluyor Sıla'dan belliydi zaten yoldaşımın zevksizliği @MEnes
Dedim ya millet özel olarak gelip Demet'e oy atıp gitmiş resmenahahaahaha Sıla dedin işi bitirdin
Haklısın
o değilde burda oylayan 4 kişi Beren Saat-Burcu Biricik grubunada oy kullansa denge değisebilir. Neden herkes burda toplanmış tek 😱