Aslı Enver - Demet Evgar / En Favori Güzel 2019 / Çeyrek Final - 4. SON GRUP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay arkadaş ya geçen tur zar zor tur atlattırdığımız kadın geldi her turu rahat rahat geçen Aslıcığımı eledi, nasıl bir iştir bu :A
Şampiyonumuz belli :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
En çok da burada oy kullanılmış, millet özel olarak gelip Demet'e oyunu atıp çıkıyor resmen :A

Bence yine Beren şampiyon olacak :A
Burcu karşısında çokta fark atmamış. Serenay ile eşleşirse gecen seferin finalini görecez. Hazal ile eşlesirse Aşk-ı Memnu kızışması olacak :A Demet ile eşleşirse Demet'i elermi bimemedim :A
Okadar haftalar aynı film için olmasın :T: Final Beren ve Serenay olursa bu kez Serenay alabilir belki :A

• Güldürdün
Burcu karşısında çokta fark atmamış. Serenay ile eşleşirse gecen seferin finalini görecez. Hazal ile eşlesirse Aşk-ı Memnu kızışması olacak :A Demet ile eşleşirse Demet'i elermi bimemedim :A
Okadar haftalar aynı film için olmasın :T: Final Beren ve Serenay olursa bu kez Serenay alabilir belki :A
Geçen sefer yapılan yarışmada nerede elenmiş diye aradım Demet. Al sonuca bak şaka gibi :F Grubun liderine de ayrıca dikkat :A

https://fav10.net/forum/threads/en-favori-güzel-2017-l-2-tur-l-grup-2.267168/

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Geçen sefer yapılan yarışmada nerede elenmiş diye aradım Demet. Al sonuca bak şaka gibi :F Grubun liderine de ayrıca dikkat :A

https://fav10.net/forum/threads/en-favori-güzel-2017-l-2-tur-l-grup-2.267168/
Bu durumda @cookies @YıldırıM @turkuazz ve @Billy Kane eskiden terciğini Aslı'dan yana kullanmışken şimdi fikir degişmiş. Sebebide Avlu dizisidir bence :A
yani @eskici ninde dediği gibi başka kriterlere bakılıyor :A
Daha eskici ve @BesaleT oy kullanmamış, hâla umutlana bilirsin :A tabi onlarda fikir değişmemişlerse :A

Screenshot_20190515-164827.png

Bu durumda @cookies @YıldırıM @turkuazz ve @Billy Kane eskiden terciğini Aslı'dan yana kullanmışken şimdi fikir degişmiş. Sebebide Avlu dizisidir bence :A
yani @eskici ninde dediği gibi başka kriterlere bakılıyor :A
Daha eskici ve @BesaleT oy kullanmamış, hâla umutlana bilirsin :A tabi onlarda fikir değişmemişlerse :A

Ekli dosyayı görüntüle 68017
Ee diyoruz işte filmlere, dizilere göre oylar veriliyor diye. Bu da kanıtı oldu :A Avlu dışında Aile Arasında da etkilemiş olabilir, o film de epey izlenmişti.

Başka da oy kullanmayanlar var, sen tüm gruplara toplu etiket at. Artık final gruplarındayız, herkes gelsin oyunu kullansın :A

• Güldürdün
Ee diyoruz işte filmlere, dizilere göre oylar veriliyor diye. Bu da kanıtı oldu :A Avlu dışında Aile Arasında da etkilemiş olabilir, o film de epey izlenmişti.

Başka da oy kullanmayanlar var, sen tüm gruplara toplu etiket at. Artık final gruplarındayız, herkes gelsin oyunu kullansın :A
Senin sıvacı arkadaşın @Doğu oy kullanmamış, @Maskeli Fedai kullanmamış😱 @FaJi kullanmamış. Daha dengeler değişebilir :A

Evet öyle oluyor :A Sıla'dan belliydi zaten yoldaşımın zevksizliği :A @MEnes
ahahaahaha :F Sıla dedin işi bitirdin :A
Haklısın :A
o değilde burda oylayan 4 kişi Beren Saat-Burcu Biricik grubunada oy kullansa denge değisebilir. Neden herkes burda toplanmış tek 😱

• Güldürdün
ahahaahaha :F Sıla dedin işi bitirdin :A
Haklısın :A
o değilde burda oylayan 4 kişi Beren Saat-Burcu Biricik grubunada oy kullansa denge değisebilir. Neden herkes burda toplanmış tek 😱
Dedim ya millet özel olarak gelip Demet'e oy atıp gitmiş resmen :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...