Bir ara yine böyle kritik bir oylama zamanı forum çökmüştü. Yine çökse ya şöyle 3-4 saatliğineÖne geçiren oyu @12.Adam vermiş. Kendiside bizim düzenli oy veren jürimiz. Sen dua ette yeni oylar gelmesin
Rakibi kim olsun istersin üst turda?![]()
Bir ara yine böyle kritik bir oylama zamanı forum çökmüştü. Yine çökse ya şöyle 3-4 saatliğineÖne geçiren oyu @12.Adam vermiş. Kendiside bizim düzenli oy veren jürimiz. Sen dua ette yeni oylar gelmesin
Kura çektim şimdiBir ara yine böyle kritik bir oylama zamanı forum çökmüştü. Yine çökse ya şöyle 3-4 saatliğineBeren olmasın, o geçen sefer elemişti Aslı'yı, yine eler bence. Bari final Beren-Aslı olsun
![]()
Tamam işte en azından finale çıkma şansı daha yüksek olsun Aslı'nın, ne de olsa yarışmayı Beren kazanacak. En azından 2. oldu derim AslıKura çektim şimdi1,2,3,4 yazdım yani bu grupların numarası. Gece görürsün durumu
Beren ve Serenay'da final olmuştu.ee ne yapalım? Kurayı kafamıza göre yapamayız ya. Sende bi kura çeksene bakalım ne çikıyor![]()
Hazal, Aslı'yı yerTamam işte en azından finale çıkma şansı daha yüksek olsun Aslı'nın, ne de olsa yarışmayı Beren kazanacak. En azından 2. oldu derim Aslı
Beren-Serenay, Hazal-Aslı eşleşti bende şu an önde olanların çıktığını varsayarsak![]()
Kalanların hepsi zorlu artık ama en tehlikelisi Beren benceHazal, Aslı'yı yerSerenay-Beren finali görmemek iyi olur aslında
Bakalım benim kurada öylemi. Acaba belirince tekrarmı çeksem
ama farkeden birşey yok, sonuçta çok oy alan kazanıyor.
Dip not: Final görmemiş tek isim Aslı![]()
Gerçektende zorladı @MasacREDemet'in bundan başka ekleyebileceğim çok güzel diyeceğim fotosunu bulamadım@MasacRE Aslıyı zorlasın diye en güzelini ayarladım
![]()
Aslı geçer bu turu, ee konuşacağına oyla!
Selam olsun sana @DarkLegenDDemet'in fark atacağı 40 km öteden belli, bir de utanmadan "Aslı bu turu geçer." diyorsun.![]()
Bu güzel dileklerin çok teşekkür ederim.1 haftadır ne telefon ne internet yoktu yoksa çok daha önce oyumu kullanırdım.Öne geçiren oyu @12.Adam vermiş. Kendiside bizim düzenli oy veren jürimiz. Sen dua ette yeni oylar gelmesin