Aslı Enver - Demet Evgar / En Favori Güzel 2019 / Çeyrek Final - 4. SON GRUP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öne geçiren oyu @12.Adam vermiş. Kendiside bizim düzenli oy veren jürimiz. Sen dua ette yeni oylar gelmesin :A
Rakibi kim olsun istersin üst turda? :A
Bir ara yine böyle kritik bir oylama zamanı forum çökmüştü. Yine çökse ya şöyle 3-4 saatliğine :A Beren olmasın, o geçen sefer elemişti Aslı'yı, yine eler bence. Bari final Beren-Aslı olsun :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir ara yine böyle kritik bir oylama zamanı forum çökmüştü. Yine çökse ya şöyle 3-4 saatliğine :A Beren olmasın, o geçen sefer elemişti Aslı'yı, yine eler bence. Bari final Beren-Aslı olsun :A
Kura çektim şimdi :A 1,2,3,4 yazdım yani bu grupların numarası. Gece görürsün durumu :A
Beren ve Serenay'da final olmuştu.ee ne yapalım? Kurayı kafamıza göre yapamayız ya. Sende bi kura çeksene bakalım ne çikıyor :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Kura çektim şimdi :A 1,2,3,4 yazdım yani bu grupların numarası. Gece görürsün durumu :A
Beren ve Serenay'da final olmuştu.ee ne yapalım? Kurayı kafamıza göre yapamayız ya. Sende bi kura çeksene bakalım ne çikıyor :A
Tamam işte en azından finale çıkma şansı daha yüksek olsun Aslı'nın, ne de olsa yarışmayı Beren kazanacak. En azından 2. oldu derim Aslı :A

Beren-Serenay, Hazal-Aslı eşleşti bende şu an önde olanların çıktığını varsayarsak :A

• Güldürdün
Tamam işte en azından finale çıkma şansı daha yüksek olsun Aslı'nın, ne de olsa yarışmayı Beren kazanacak. En azından 2. oldu derim Aslı :A

Beren-Serenay, Hazal-Aslı eşleşti bende şu an önde olanların çıktığını varsayarsak :A
Hazal, Aslı'yı yer :A Serenay-Beren finali görmemek iyi olur aslında :A Bakalım benim kurada öylemi. Acaba belirince tekrarmı çeksem :F ama farkeden birşey yok, sonuçta çok oy alan kazanıyor.
Dip not: Final görmemiş tek isim Aslı :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Hazal, Aslı'yı yer :A Serenay-Beren finali görmemek iyi olur aslında :A Bakalım benim kurada öylemi. Acaba belirince tekrarmı çeksem :F ama farkeden birşey yok, sonuçta çok oy alan kazanıyor.
Dip not: Final görmemiş tek isim Aslı :A
Kalanların hepsi zorlu artık ama en tehlikelisi Beren bence :A Tamam işte sıra artık Aslı'ya geldi :A

• Güldürdün
Rekor oylamanın kullanıldığı bu grupta üst tura çıkan Aslı Enver oldu :D

Demet'in bundan başka ekleyebileceğim çok güzel diyeceğim fotosunu bulamadım :F @MasacRE Aslıyı zorlasın diye en güzelini ayarladım :Z
Gerçektende zorladı @MasacRE :F

Aslı geçer bu turu, ee konuşacağına oyla!
Demet'in fark atacağı 40 km öteden belli, bir de utanmadan "Aslı bu turu geçer." diyorsun. :A
Selam olsun sana @DarkLegenD :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Öne geçiren oyu @12.Adam vermiş. Kendiside bizim düzenli oy veren jürimiz. Sen dua ette yeni oylar gelmesin :A
Rakibi kim olsun istersin üst turda? :A
Bu güzel dileklerin çok teşekkür ederim.1 haftadır ne telefon ne internet yoktu yoksa çok daha önce oyumu kullanırdım.:bhr:

• Harika
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...